Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Bude li imao obraza da igra i protiv Italije, zstuci ga negdje.I njega i kockara ako ga stavi.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Odlazi ! Ne koci bolje momke, ne koci repku, dodji na tekme sa tribina navijaj šalom uz Fanatikose. Vidis sta ti bog vrati kad se igrate kriminala. Budi covjek nije ovo za tebe.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
On ne smije bit u prvih 11 protiv Italijana, ja bih ga cak i na tribine poslao.
naprijed rejal
Dzeko: "Imam osjecaj da nam je njihov gol dobro dosao, tek tad smo poceli da igramo."
5D chess Tahirage
5D chess Tahirage
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
FerdinandF
- Kontakt:
Dijete drago, odmori. Razmisli, idi psihologu, treniraj, i vrati se za godinu, možda bude mjesta.
Ja ne znam šta je. Proriv austrije je bio solidan. Da li mu sistem ne odgovara, šta li.. al ljudi, njega nema nigdje. Treba mu pružiti podršku, nije momku lako. Al nek malo odmori sam.
Ja ne znam šta je. Proriv austrije je bio solidan. Da li mu sistem ne odgovara, šta li.. al ljudi, njega nema nigdje. Treba mu pružiti podršku, nije momku lako. Al nek malo odmori sam.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Kako bi nam Denis Huseinbašić večeras legao.bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 23:54Odlazi ! Ne koci bolje momke, ne koci repku, dodji na tekme sa tribina navijaj šalom uz Fanatikose. Vidis sta ti bog vrati kad se igrate kriminala. Budi covjek nije ovo za tebe.
Nevjerovatno loš igrač. Nisam uspio svaki kontakt upratit, ali ne znam kad sam vidio da jedan centralni VEZNI IGRAČ nije u stanju primiti i smiriti loptu koja dolazi iz zraka, dignut glavu i poslat pas. Katić i Muharemović su večeras djelovali ko Xavi i Busquets spram njega po pitanju mirnoće i reakcijama.
Keru mrš na tribine. Daj nam Jovu Lukića
Dokazao ponovo da nema sta traziti u prvih 11. Jos jednom, on nije niti ce ikad biti najbolji veznjak trenutno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najbolji igrač Welsa veceras.
Prevara od fudbalera.
Prevara od fudbalera.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ali čekajte ljudi. Da li je moguće da to ne vide ni barba ni niko drugi u stručnom štabu?
Da li je mozda do sistema, ili njegovog rrenutnog psihočoškog stanja, jer ga svi kritikuju. Pritisak je ogroman, i on je mlad.
Da li je mozda do sistema, ili njegovog rrenutnog psihočoškog stanja, jer ga svi kritikuju. Pritisak je ogroman, i on je mlad.
- PasodelMar
- Kontakt:
Prošli smo Wales sa igračem manje na terenu.
Barba je svjestan da nam fali sredina terena i pokušava dečka reanimirati da ustabilimo taj vezni red. Ali na žalost to izgleda ne uspjeva.
Vidjeli ljudi u Romi.FerdinandF je napisao/la: ↑27 mar 2026, 01:20Ali čekajte ljudi. Da li je moguće da to ne vide ni barba ni niko drugi u stručnom štabu?
Vidjeli ljudi u Ajaxu.
Vidjeli ljudi u Brondby-u.
Nažalost trenutne predstave nisu dostojne nastupa u repki.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Bašić je bolji igrač 30 puta i to je i večeras dokazao. Nema ga šta reanimirati, daj onima koji su bolji da igraju.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Imao sam osjećaj da mu saigrači ne žele dodati loptu.
On je imao dva ili tri kontakta s loptom u prvom poluvremenu. Ljudi, ja bih bio korisniji od njega, svega mi.
S deset igrača smo igrali. Defanziva isto nula.
Šta se dogadja!?
On je imao dva ili tri kontakta s loptom u prvom poluvremenu. Ljudi, ja bih bio korisniji od njega, svega mi.
S deset igrača smo igrali. Defanziva isto nula.
Šta se dogadja!?
Ne mozes reanimirati nekoga ko ne zna. Nemoguce da svake sezone pada sto se tice izbora kluba i lige. Ovim tempom, za 3 godine nasa PL.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odskace nekvalitetom od ostalih ybg.. bolje ubacit dodatno krilo makar Sunjic ili Basic sami drzali sredinu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nestvarno loš igrač, po koji put smo proigrali tek kad je izašao. Asistencija za Jamesa šlag na tortu.
Čisto da se shvate razmjere jadne igre, i Benjaminove, ali i postavke ovakve s ovim dvojcem:
Dodavanja:
Bašić 26 87%
Tahirović 16 76%
Šunjić 15 75%
Dodiri:
Bašić 41
Tahirović 24
Šunjić 24
(Burnić skupio 28)
Dueli:
Bašić 7
Tahirović 5