Eto ti znas pitarcino, opet si profil sa kojeg pises fulioenterofuryl je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:48Ja nemam nikakvu zelju da izazovem negativnu reakciju, kako tvoju tako i ostalih ljudi koji su za za Amara na poziciji SD. Samo trebate biti svjesni da Amar nece biti u klubu sigurno. Koliko god Sanin odlucuje o svemu, ipak je upucen sta grupa navijaca koja okuplja najveci broj Zeljovaca misli o njemu. Ako neko misli kaciti se na moj post provocirajuci nekoga, moze preskociti slobodno.1921boy je napisao/la: ↑25 mar 2026, 18:58Skrko 10 miliona eura u Dinamu na par pojacanja,od toga vecinu fulo,promijenio trojicu trenera,navijaci slavili kad je otiso.Nisam jednog pozitivnog komentara procito na racun njegovog angazmana u Dinamu.Uz sve to,manjak iskustva.Nevjerovatno da iste ocajnicke poteze povlacimo ko i kone na pocetku Ismirovog mandata.Amar je za ovog televizor u boji.Drugi kandidati takodje,bolje i Mesa nije sad vrijeme Bazdarevic nego ovaj.StrikeWarzone je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:46Totalno glupo rješenje i ideja.
Ovaj će biti veći egzodus od Rahimića.
O ostalim imenima iz onog dokumenta na koja aludiras nema potrebe razgovarati. Mogu i ja reci da sam razgovarao sa SDom Manchester Citya.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Grijesis uveliko, ali hajde svakako si rekao da nemas veze sa tribinom ni grupom vec dugo, pa me ne cudi.Argentina je napisao/la: ↑25 mar 2026, 22:26Ne mijesaj kruske i jabuke.Pablo11 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:32Zivis u 2015oj, takvi ljudi ne vode vise tribinu. Ohani malo sa pljuvanjem, nisi ni ti zdrav. Vjerovatno si misljenja da su narkomani jer su digli zastavu za reintegraciju i da ne treba provokacija.Argentina je napisao/la: ↑24 mar 2026, 21:19
Mozda neke nove generacije budu mogle, ove sada su samo skupa kad je droga, dilanje i kriminal u pitanu, a djecu guraju u klosarka ganjanja, tuce i saranja grafita po gradu. Nazalost, nema od toga nista.
Pa dio tih ljudi je u navijackoj grupi koju je Vico osnovao da kao prate repku. To trebao biti ozbiljan razlog da sjednu, pricaju i ujedine se, jer to postoji i trajat ce.
Ja sam fasciniran da oni znaju za reintegraciju s obzirom s kim dio druguje i haverise se, ali ocito ima tu i normalnih glava jos uvijek.
Fk Željezničar.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
Ja saznanja i kurca.Saznaju imena,jedno ime se u citavom tekstu spominje.Ko se sve danas naziva novinarom.
Brko iz druge galaksije!
Ma kakvi ovi novinari. Nesposobni. Daj ti njima guzovače kafu, šta da pojedu i popiju (čast izuzecima). Za petobanku će mene i tebe u pedesetim godinama predstaviti kao "nekada velike nade bh sporta". Istraživačko novinarstvo se svelo na prepisivanje sa foruma. Niko da ode na vrata i u brk pita ljude.
A ovamo što se tiče Feđe ne znam vala šta bi čovjek rekao. Da je loš menadžer-nije i ne bi "dugo plivao kod Hastora" da ne valja. Kakav je ko čovjek ne znam. Vjerujem da nije tu "volonterski i za džabe". Nadam se da će sa Saninom u UO okupiti sposobnu ekipu oko sebe i napraviti uređen poslovni sistem. Za početak.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ako su se zakleti Zeljovci ugradjivali, mafijali, krali..
Sta ce tek ovi radit
Sta ce tek ovi radit
-
kosuljaplava
- Kontakt:
Tamo na pl BiH pisu da je ovaj sto se spominje iz ASA-e priveden na neko saslušanje..?
Saslusanje...davne 2018...da je osudjen,valjda bi se znalo u ovih osam godina...kosuljaplava je napisao/la: ↑26 mar 2026, 17:53Tamo na pl BiH pisu da je ovaj sto se spominje iz ASA-e priveden na neko saslušanje..?
Brko iz druge galaksije!
Dio te ekipe je u Vicinoj navijackoj grupi, ne treba trositi rijeci o tome sta je i kakav sastav ljudi i cime se bave. Ne znam da li su joa dio nase navijacke skupine.Pablo11 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 01:54Grijesis uveliko, ali hajde svakako si rekao da nemas veze sa tribinom ni grupom vec dugo, pa me ne cudi.
Upravu si da ne znam kako to funkcionise ali uticu na klub. Raduje me da je mozda doslo nekih pametnijih glava i da su te likove pomjerili, pa ako ces iskreno i zastava reintegracije da se pojavila jer ako je gledati po ranijim drugovanjima te ekipe, ne bi me iznenadilo da ne znaju.
Na kraju, nemam veze s grupom, ne zelim ni da imam, ali mogu iznijeti misljenje i diskutovati.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
kosuljaplava
- Kontakt:
Argentina je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:01Dio te ekipe je u Vicinoj navijackoj grupi, ne treba trositi rijeci o tome sta je i kakav sastav ljudi i cime se bave. Ne znam da li su joa dio nase navijacke skupine.
Upravu si da ne znam kako to funkcionise ali uticu na klub. Raduje me da je mozda doslo nekih pametnijih glava i da su te likove pomjerili, pa ako ces iskreno i zastava reintegracije da se pojavila jer ako je gledati po ranijim drugovanjima te ekipe, ne bi me iznenadilo da ne znaju.
Na kraju, nemam veze s grupom, ne zelim ni da imam, ali mogu iznijeti misljenje i diskutovati.
Od te “cijele" grupe (naše) u hooligans-ima su billa (naglasak na prošlo vrijeme) dva čovjeka. Jedan se totalno povukao iz navijačkog svijeta. Dovoljno.
-
GavranBeli
Ko se ba povuko. Pa smrk i zulic ti na svakoj utakmici? O čemu ti bulaziskosuljaplava je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:28Argentina je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:01Dio te ekipe je u Vicinoj navijackoj grupi, ne treba trositi rijeci o tome sta je i kakav sastav ljudi i cime se bave. Ne znam da li su joa dio nase navijacke skupine.
Od te “cijele" grupe (naše) u hooligans-ima su billa (naglasak na prošlo vrijeme) dva čovjeka. Jedan se totalno povukao iz navijačkog svijeta. Dovoljno.
Opet grijesis, ne mozes diskutovati o necemu sto nisi upucen. Isto da ja diskutujem za poslovanje kluba,a veze nemam sta se desava.Argentina je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:01Dio te ekipe je u Vicinoj navijackoj grupi, ne treba trositi rijeci o tome sta je i kakav sastav ljudi i cime se bave. Ne znam da li su joa dio nase navijacke skupine.
Fk Željezničar.
-
sakahuligana
- Kontakt:
navijačkog svijetaGavranBeli je napisao/la: ↑26 mar 2026, 23:53Ko se ba povuko. Pa smrk i zulic ti na svakoj utakmici? O čemu ti bulaziskosuljaplava je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:28Argentina je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:01
Dio te ekipe je u Vicinoj navijackoj grupi, ne treba trositi rijeci o tome sta je i kakav sastav ljudi i cime se bave. Ne znam da li su joa dio nase navijacke skupine.
-
GavranBeli
Koja razlika kad si tu osim što ne vodis navijanje. Kakve veze Smrk ima s jugom, mani se gluposti ziv bio. Zna se kako sve funkcionise.
Te stvari nemaju veze sa Zeljom i ne treba pisati nesto sto nas ne zanima. Trebamo da se bavimo oko Grbavice da uradimo jug, zapad i da repka igra na Grbavici
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kako god, nije dobro da su nam takvi ljudi oko tribine. To je kao sto nije dobro da su nam u klubu ljudi iz politike. Tesko se svega toga rjesiti.
Prvak NR BiH: 1946
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Treba bojkotovati derbi ako im daju 1000 ulaznica
Dobicemo onda cijeli jug zadnje kolo, a ako se budemo borili za europu trebace nam cijeli jug
Ovo je glupo postalo, nebitno ko je kriv trebaju obje strane pricati i naci kompromis
Brate derbi nam ne lici vise na derbi
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Da dodjes i da prezivis to, shvatio bi sta pricam.
Vi koji ne idete na utakmice iako niste u mogucnosti doci. Bolje vjeruj mi znam ja, gdje prezivis torture na domacem terenu. Kad se jug napravi nek dodju, do tad adio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.