Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Ermedin Demirović
Demir je promašio boga-oca, ali nije slina na terenu!
- invincible1921
- Kontakt:
- PasodelMar
- Kontakt:
Golovi su mu primarni zadatak. Onda je bolje ubaciti igrača više u sredinu plus dva krila sa Dzekom.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma reko sam 50 puta na ovoj temi..odlican igrac tanak napadac.PasodelMar je napisao/la: ↑27 mar 2026, 01:28Golovi su mu primarni zadatak. Onda je bolje ubaciti igrača više u sredinu plus dva krila sa Dzekom.
Da je zabio 50% situacija gdje morao imat jedno 90% realizacije igro bi i Bayernu
=\_1921_/=
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne smijem ni zamisliti kakve bi salve uvreda i psovki dobio da smo ispali sinoc...
Kao birvaktile Visca, koji se odmah zbog pritiska javnosti oprostio od reprezentacije
Kao birvaktile Visca, koji se odmah zbog pritiska javnosti oprostio od reprezentacije
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sta cestitaju? Sramota. Trebaju ga razapet ko Isusa!
Ljudi kako mozete pljuvati ovog momka. Pa pogino je veceras jbt. MI nikad ama bas nikad nismo imali ovako trkacki jakog igraca. Cak mu ni salihamidzic ni lulic tu ne mogu parirati. Radije cu njega gledati kako gine I fula nego ivicine ojebine Koji ne mogu pas prvom do sebe uputit.
Zadnja izmjena: Diadora, dana/u 27 mar 2026, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vidi se koliko mu je bilo teško na kraju i kad smo prošli, svi su ga tješili. Mislim da bi se ubio večeras da nismo prošli. Glavu gore Demire i obraduj nas za 5 dana
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Bas tako. Jednostavno da je sutnuo na prazan gol, promasio bi. Tako ga potrefilo jbg. Mogu misliti komentare po njegovim profilima da smo izgubili...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 02:14Vidi se koliko mu je bilo teško na kraju i kad smo prošli, svi su ga tješili. Mislim da bi se ubio večeras da nismo prošli. Glavu gore Demire i obraduj nas za 5 dana
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Da nije Edina...DamirT je napisao/la: ↑27 mar 2026, 02:17Bas tako. Jednostavno da je sutnuo na prazan gol, promasio bi. Tako ga potrefilo jbg. Mogu misliti komentare po njegovim profilima da smo izgubili...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 02:14Vidi se koliko mu je bilo teško na kraju i kad smo prošli, svi su ga tješili. Mislim da bi se ubio večeras da nismo prošli. Glavu gore Demire i obraduj nas za 5 dana
Tabakovic je maestro za Demirovica.
Pa dobro sta ces. Dzeko ne moze u recenicu ni sa jednim napadacem od osnivanja reprezentacije. Hvala Bogu eto prosli smo, bit ce i Demirovic bolji u utorak aBd...CHR je napisao/la: ↑27 mar 2026, 02:23Da nije Edina...DamirT je napisao/la: ↑27 mar 2026, 02:17Bas tako. Jednostavno da je sutnuo na prazan gol, promasio bi. Tako ga potrefilo jbg. Mogu misliti komentare po njegovim profilima da smo izgubili...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 02:14Vidi se koliko mu je bilo teško na kraju i kad smo prošli, svi su ga tješili. Mislim da bi se ubio večeras da nismo prošli. Glavu gore Demire i obraduj nas za 5 dana
Tabakovic je maestro za Demirovica.
Vec vidim komentare po drustvenim mrezama da mu yebu dijete, zenu, mater da smo izgubili. Koliko god da je nama laknulo nakon prolaza, njemu je 300 puta vise.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne hejtam, oca mi.DamirT je napisao/la: ↑27 mar 2026, 02:29Pa dobro sta ces. Dzeko ne moze u recenicu ni sa jednim napadacem od osnivanja reprezentacije. Hvala Bogu eto prosli smo, bit ce i Demirovic bolji u utorak aBd...
Vec vidim komentare po drustvenim mrezama da mu yebu dijete, zenu, mater da smo izgubili. Koliko god da je nama laknulo nakon prolaza, njemu je 300 puta vise.
Bit ce bolji? Tesko.
Promasio je boga oca za ovih hejbet kvalifikacija.
Vidi nesto, gori sigurno od ovog veceras ne moze biti. Tako da je odmah napredakCHR je napisao/la: ↑27 mar 2026, 02:31Ne hejtam, oca mi.DamirT je napisao/la: ↑27 mar 2026, 02:29Pa dobro sta ces. Dzeko ne moze u recenicu ni sa jednim napadacem od osnivanja reprezentacije. Hvala Bogu eto prosli smo, bit ce i Demirovic bolji u utorak aBd...
Bit ce bolji? Tesko.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I nemamo goreg, jel? 
Bosnjak je naucen da prasta.
Bosnjak je naucen da prasta.
Ovo veceras... takvi ziceri!

Pa sta trebamo, ubit ga jel? Eto on je htio odigrati ovoliko lose veceras. Yebo ga ti, pa deset puta bolji igraci ocajno igraju, pa sta? Proslo se, sto je najbitnije. Idemo dalje.
Opet da se razumijemo, nisam kao oni Tahirovi pusiqrci, uzasan je bio veceras.
Opet da se razumijemo, nisam kao oni Tahirovi pusiqrci, uzasan je bio veceras.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je