Sto bi srali, evo citam komentare ljudi nam cestitajuzikerrz21 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 00:15https://apostlewelshfootie.proboards.co ... lsh-footie
Serite im se usta majku im pesinsku
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Neko tiho ulicom pjevusiiii
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Prerano smo poceli da letimo,previse euforije,nismo izbacili Englesku nego Wales s drugoligaskim,treceligaskim i jednim ozbiljnim igracem Wilsonom. Ako nam je Wales sakrio loptu,kako ce tek Italija... Strucni stab treba decke sto prije spustiti na zemlju i krenuti u ozbiljnu operaciju. Kod nas feste,suze,Halid,ljiljani. Drago je i meni,ali polako ljudi. Italija je tri put ozbiljnija,bolja od ovog Walesa. Zelim igracima od srca da poginu od prve minute na terenu,pa sta Bog da. Nekako mislim da ce nam najvece probleme stvarati Tonali u sredini i DiMarco po krilu. Jako,jako tezak zadatak je pred deckima.
Zadnja izmjena: Mocvara1991, dana/u 27 mar 2026, 05:09, ukupno mijenjano 1 put.
Treba se dosta toga poklopiti pa valjda skinemo konacno to prokletstvo baraza s nasih ledja.
Sretno nam, valjda budu navijaci na tribinama a ne tatini sinovi i mamine kcerkice pa da bude pozorisna atmosfera nakon 15 minuta.

Sretno nam, valjda budu navijaci na tribinama a ne tatini sinovi i mamine kcerkice pa da bude pozorisna atmosfera nakon 15 minuta.
- Shategabri
Ide Barba sa istim sastavom i protiv Italije.
Realno smo trebali gubiti 3-0 na poluvremenu sa onim sastavom.
Opet, ispalo je dobro, imali smo svježe Alajbegovića, Tabakovića, Bašića.
Morao bi definitivno mijenjati Tahirovića. Momak je izvan forme, pravi nam puno problema, a nikakve koristi.
Realno smo trebali gubiti 3-0 na poluvremenu sa onim sastavom.
Opet, ispalo je dobro, imali smo svježe Alajbegovića, Tabakovića, Bašića.
Morao bi definitivno mijenjati Tahirovića. Momak je izvan forme, pravi nam puno problema, a nikakve koristi.
Koševo Zapad
- Shategabri
Čuj što bi, samo čitati temu s Velsom, dobiješ jasnu sliku što.SanaBosna je napisao/la: ↑27 mar 2026, 03:52Sto bi srali, evo citam komentare ljudi nam cestitajuzikerrz21 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 00:15https://apostlewelshfootie.proboards.co ... lsh-footie
Serite im se usta majku im pesinsku
Kakvog sve hamelja 'navija' reprezentaciju, čitavu utakmicu se psuju igrači, vrijeđaju, spominje im se familija, stiče se dojam da se namjerno kreiraju botovi da stvaraju takvu atmosferu.
Ovaj što bi da se nekom sere u usta očito nije ni gledao utakmicu.
Iako je tokom utakmice bilo varnica, na kraju ipak sve džentlmenski riješeno, Bellamy se prijateljski pozdravio sa Barbom i našim stručnim štabom.
Ljudi su raja, prijateljski nas dočekali
Koševo Zapad
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Italija favorit veliki, teren kad budu vidjeli , zgadit ce im se fudbal i to je nasa sansa
Irci su sinoć krenuli previše defanzivno i to ih je koštalo, nisu smjeli dozvoliti ovoliki posjed Italiji i kad tad su morali primiti gol.
Ne smijemo ponoviti grešku od sinoć i moramo naći balans u veznom redu. Lokateli im je tu ključni igrač, uvijek je otvoren i slobodan, traži loptu i veže između linija.
Ne smijemo ponoviti grešku od sinoć i moramo naći balans u veznom redu. Lokateli im je tu ključni igrač, uvijek je otvoren i slobodan, traži loptu i veže između linija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvo selektoru i igracima cestitke, i hebem vam sve od do. Pogotovo Barbarezu celavoj ublehi i neznalici.
Ljudi smanjite euforiju, mi nismo postojali sinoc sat vremena. Kao da nismo izasli uopste. Skroz pogresna taktika i zalaganje na 0 bodova. Svaka bolja ekipa bi nam uvalila 3 gola u prvom poluvremenu, sto dovoljno govori koliko je Vels nekvalitetan.
Drugom poluvremenu su se i jedni i drugi skroz takticki izgubili i bilo je izbi nabi i puno igre gore dole ispred golova i sansi za jedne i druge. Mogli smo rijesiti sve u 90 minuta.
Pokazalo se da je vezni red krucijalan, i totalna fula sinoc sa taktikom. Sa dva napadaca u polju kojima niko nema dati loptu. Tahirovic i Sunjic velika 0. Tu je falio jos jedan osigurac. Zato smo i bili pregazeni u prvom poluvremenu.
Protiv Italije ce biti sasvim druga utakmica, nama ce problem biti ovi produzeci, ionako smo fizicki slaba ekipa. Talijani nemaju kakav napad ali su beton u sredini (barela, tonali, locateli) i zadnja linija je dobra. Napad im je slabiji. Mislim da nas ocekuje i cirkus sa sudijama, previse bi bilo da Italija ne ode na trece SP zaredom, te koliko amerikanaca je porijeklom iz Italije. Mislim da ce ih se dobro gurati.
Ljudi smanjite euforiju, mi nismo postojali sinoc sat vremena. Kao da nismo izasli uopste. Skroz pogresna taktika i zalaganje na 0 bodova. Svaka bolja ekipa bi nam uvalila 3 gola u prvom poluvremenu, sto dovoljno govori koliko je Vels nekvalitetan.
Drugom poluvremenu su se i jedni i drugi skroz takticki izgubili i bilo je izbi nabi i puno igre gore dole ispred golova i sansi za jedne i druge. Mogli smo rijesiti sve u 90 minuta.
Pokazalo se da je vezni red krucijalan, i totalna fula sinoc sa taktikom. Sa dva napadaca u polju kojima niko nema dati loptu. Tahirovic i Sunjic velika 0. Tu je falio jos jedan osigurac. Zato smo i bili pregazeni u prvom poluvremenu.
Protiv Italije ce biti sasvim druga utakmica, nama ce problem biti ovi produzeci, ionako smo fizicki slaba ekipa. Talijani nemaju kakav napad ali su beton u sredini (barela, tonali, locateli) i zadnja linija je dobra. Napad im je slabiji. Mislim da nas ocekuje i cirkus sa sudijama, previse bi bilo da Italija ne ode na trece SP zaredom, te koliko amerikanaca je porijeklom iz Italije. Mislim da ce ih se dobro gurati.
Cudo bi bilo i da mi jos jedan baraz ne prodjemo.Mocvara1991 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 03:29Daj Boze da grijesim ali veliko cudo bi bilo da Italija propusti tri velika prvenstva za redom,pogotovo u zemlji u kojoj Talijani cine 5 posto populacije.
Više ti priliči ime Boki13boki86 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 08:46Prvo selektoru i igracima cestitke, i hebem vam sve od do. Pogotovo Barbarezu celavoj ublehi i neznalici.
Za to psovanje bih te ja trajno banovao.
Zašto se ovoliko slavi po ulicama gradova u BH? Nismo nigdje dospjeli a čeka nas Italija.
Uz pun stadion u Zenici, sto ce nam biti vjetar u ledja, mislim da nismo bez sansi protiv Italije, koja je usudit cu se reci nikad slabija. Tesko ce biti, ali ukoliko dobro postavimo igru i uz malo srece sve je moguce. Izbaciti Memica i Tahirovica, mozda i Sunjica, a ubaciti Alajbegovica, Basica i mozda Hadžiahmetovića. Sa klupe mogu pomoci Tabakovic, Burnic i Memic. Odigrati hrabro, pa sta bude.. Sretno zmajevi!
- PointBlank
- Kontakt:
Mozemo li igdje izroviti dva-tri vezna igraca, samo nam to fali - da neko ima stati na loptu i povezivati?
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne možemo igrati bez Alajbegovića. On je jedini igrač koji pravi višak, koji će kroz dribling po dubini izbiti na zadnju liniju. Bez toga, nema ničega. Mislim da je naš prosječni pratilac fudbala potpuno oguglao na to jer je u nedostatku takvih igrača kod nas naučen da se fudbal igra ja tebi-ti meni i da su vrhunski igrači jedino igrači poput Pjanića, Misketa, Medjunanina - vrhunska tehnika, kratki pasovi.
Kad Kerim igra na jednom boku, na kontra nozi, da može da sječe unutra i tuče s vana po golu, automatski se otvara i drugi bok, gdje Bajraktarević može raditi isto. Kad napadaš preko dva boka na taj način, teško se to brani. Kad prijetiš s vana, zadnja linija mora izlaziti u bloku, čime se otvara prostor spicevima.
Memić ne može igrati krilo. Previše je jednodimenzionalan. On može igrati na beku, pa da iz drugog plana upada iza leđa kad se ubaci jer je prebrz, a da zahvaljujući brzinski sve dole u odbrani stigne. Kazem u idealnom.
Tabaković mora imati prednost jal nad Dzekom jal nad Demirovićem. Lik je ko rovokopač, jak ko bizon, ugrađuje se, bori, odlaže loptu, otvara se čas ulijevo, čas udesno. A nije maler za gol kao Demirović.
Što se tiče veznog reda, tu ti je sve u pet deka. I Tahir koji je prosječan igrač će igrati bolje kad ima u polju Kerima i Esmira zajedno. Ali kazem, lik je prosječan da ne kazem polovan igrač. Gigović je tu na lopti najkvalitetniji, ali i on je srednja žalost. Na lopti su nam ubjedljvo najbolji igrači Kerim i Esmir. De facto su vezni igrači, jer je podvale, odlože, odigraju sitni vezni. Suludo je igrati bez njih.
Od njihovog spajanja na terenu oko 60. minute smo zagospodarili terenom i do kraja regularnih 90 bili mnogo bolji tim. Isti slučaj je bio protiv Rumunije u Zenici kad smo okrenuli 0:1 na 3:1. I jednako kao i protiv Rumunije u Zenici, sinoć su nas vile nosile u prvom poluvremenu pa sve do tih izmjena.
Mora početi s najboljim sto imamo a ne taktizirati.
Kad Kerim igra na jednom boku, na kontra nozi, da može da sječe unutra i tuče s vana po golu, automatski se otvara i drugi bok, gdje Bajraktarević može raditi isto. Kad napadaš preko dva boka na taj način, teško se to brani. Kad prijetiš s vana, zadnja linija mora izlaziti u bloku, čime se otvara prostor spicevima.
Memić ne može igrati krilo. Previše je jednodimenzionalan. On može igrati na beku, pa da iz drugog plana upada iza leđa kad se ubaci jer je prebrz, a da zahvaljujući brzinski sve dole u odbrani stigne. Kazem u idealnom.
Tabaković mora imati prednost jal nad Dzekom jal nad Demirovićem. Lik je ko rovokopač, jak ko bizon, ugrađuje se, bori, odlaže loptu, otvara se čas ulijevo, čas udesno. A nije maler za gol kao Demirović.
Što se tiče veznog reda, tu ti je sve u pet deka. I Tahir koji je prosječan igrač će igrati bolje kad ima u polju Kerima i Esmira zajedno. Ali kazem, lik je prosječan da ne kazem polovan igrač. Gigović je tu na lopti najkvalitetniji, ali i on je srednja žalost. Na lopti su nam ubjedljvo najbolji igrači Kerim i Esmir. De facto su vezni igrači, jer je podvale, odlože, odigraju sitni vezni. Suludo je igrati bez njih.
Od njihovog spajanja na terenu oko 60. minute smo zagospodarili terenom i do kraja regularnih 90 bili mnogo bolji tim. Isti slučaj je bio protiv Rumunije u Zenici kad smo okrenuli 0:1 na 3:1. I jednako kao i protiv Rumunije u Zenici, sinoć su nas vile nosile u prvom poluvremenu pa sve do tih izmjena.
Mora početi s najboljim sto imamo a ne taktizirati.
Steta sto nisu stavili ovaj baraz u 2 termina, tekmu Kosovo-Turska ne preporucujem nikome da propusti
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
napapijri1987
- Kontakt:
Nasa najveca prednost u ovoj utakmici je Gatuso. Nema taj lik intelektualnog kapaciteta da igrace Italije smiri ako mi u kojem slucaju povedemo 1-0. U takvim tekmama ti trebaju treneri koji ce biti mirni, smiriti ekipu, nepokazivajuci ljutnju ili nesigurnost.
Mi njima ako damo gol prvi Gatuso ce da se zacrveni,galami, igracima ce se uvuci nesigurnost i strah. Na kraju krajeva ako izgube to ce biti sramota nevidjenih razmjera. To je presudilo sinoc i protiv Welsa. Oni nervozni,sumanuti a mi konstantno svoju igru i polako. Utakmica protiv Italije ce biti laksa nego ona u Cardiffu.
Mi njima ako damo gol prvi Gatuso ce da se zacrveni,galami, igracima ce se uvuci nesigurnost i strah. Na kraju krajeva ako izgube to ce biti sramota nevidjenih razmjera. To je presudilo sinoc i protiv Welsa. Oni nervozni,sumanuti a mi konstantno svoju igru i polako. Utakmica protiv Italije ce biti laksa nego ona u Cardiffu.
Sinoc su igrali Brazil i Francuska pa nije niko gledao.. realno boli nas qrac za Kosovom i Turskom
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Benko123, CHR, cutura, D97, darker10, denza, dubrovnik, Edbh21, Goalgetter, LukavacBHF, Micron, Muumii, Pensioner26, Plavamamba, Sensei, soko, TefalTava, zikerrz21 i 151 gost.