Nevjerovatna količina mržnje i uvreda.. ne smijem ni zamisliti kako bi bilo da nismo prošli dalje.Diadora je napisao/la: ↑27 mar 2026, 02:03Bukvalno SE desilo opet ono sto sam najavljivao prije par dana I cega Sam SE pribojavao. Hvala bogu pa nam idiotizam kockarskog narkomana nije glave dosao a malo je falilo. Realno nakon sat vremena trebali smo gubit 3 0.
Definition of insanity: raditi jednu te istu stvar I ocekivati drugaciji rezultat.
Sta treba da se desi da ova kockarska lazovcina uvidi da su tahirovic I sunjic u tandemu beskorisni kako protiv San marina, kipra, tako I protiv velsa. Sa njima dvojicom na terenu mi se ne mozemo sa loptom sastaviti bez obzira s kim igramo.
Tahirovic im debilnim pasom nazad bukvalno pokloni gol. E onakve pasove salju igraci Koji su van forme I nemaju utakmice u nogama. Tahirovic u ovakvoj formi kakvoj je sad ne bi bio prevaga ni na amaterskom nivou.
Tek izlaskom ova 2 amatera mi smo poceli igrati fudbal. Realno ni jedan ne bi trebali biti ni medzu 50 potencijalnih reprezentativaca. Ljudi dok oni nisu izasli mi nismo akcije napravili kako treba. Ako Ijedan od njih dvojice starta protiv italije , kockara treba razapet.
Najveca provala je bila ubacivanje gigovica na beka. Hej box to box veznjaka zavaljuje na beka jer nesmije ubaciti svog pulena mujakica jer I Sam zna koliko je beskoristan. Nece narkoman da poziva karica, ni malica ni hasica Ali bitno je pozivati menadzerske ojebine koje ni ne pomislja da ubaci.
Tahirovica, sunjica, mujakica I radeljica jos veceras treba poslati kuci jer ocigledno je da ne mogu pomoci. Malog kujovica, malica I kospu prebaciti iz mlade repke I drzati ih na klupi protiv italije Ako sta krene po zlu bolje njih ubaciti nego ivicine propalitete
Sejo, katic a ni dedic nema sanse da ce moci odigrati 90 minuta protiv italije.
Alo novinari, kucke prodane, vrsite pritisak na kockarskog mamlaza da vrati ovih par momaka iz u 21.
Hajde opusti se, proslavi pobjedu, malo nešto pozitivnije.. sutra ćemo svi zajedno da seremo o formacijama, koga treba ili ne treba, ali de barem večeras popusti ga malo.