31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Marokanci58
- Kontakt:
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Gledam 5 dana jake kiše i snijega sve do Italije. To tereni u Bundesligi ne mogu izdržati, u Engleskoj Premijer ligi...
BRATSTVO GRAČANiCA
-
Sindikat12
- Kontakt:
Nasa najveca prednost ovdje je domaci teren i Gatusso. Zeznuto je do bola sto su oni najaci u veznom a mi tu daleko najlosiji. Nece biti lahko spremit ovu utakmicu..
Ja bi ovako
Dedic - Katic - Tarik - Kola
Amir - Sunjic - Basic
Memic Dzeko Kerim
Tahirovic i Demirovic su zasluzili klupu nakon sinoc, nije ni Esmir odusevio.
Lijeva strana je pravo zeznut kod talijana pogotovo Dimarco i tu ce Memic biti jako bitan zbog defanzive.
Nece biti lahko, ali je jedna tekma i sve je moguce
Ja bi ovako
Amir - Sunjic - Basic
Memic Dzeko Kerim
Lijeva strana je pravo zeznut kod talijana pogotovo Dimarco i tu ce Memic biti jako bitan zbog defanzive.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Deset najboljih strijelaca evropskih reprezentacija SVIH VREMENA:
1. Cristiano Ronaldo
- 143
2.-3. Romelu Lukaku
- 89
2.-3. Robert Lewandowski
- 89
4. Ferenc Puskas
- 84
5. Harry Kane
- 78
6. Sandor Kocsis
- 75
7. EDIN DŽEKO
- 73
8. Miroslav Klose
- 71
9.-10. Gerd Muller
- 68
9.-10. Robbie Keane
- 68
1. Cristiano Ronaldo
2.-3. Romelu Lukaku
2.-3. Robert Lewandowski
4. Ferenc Puskas
5. Harry Kane
6. Sandor Kocsis
7. EDIN DŽEKO
8. Miroslav Klose
9.-10. Gerd Muller
9.-10. Robbie Keane
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Naša prednost protiv Italije je taj ogromni pritisak kojem su oni izloženi. Za njih će biti nacionalna tragedija ako se još jednom ne plasiraju na veliko takmičenje i u izjavama svih igrača prije ovog baraža se moglo iščitati koliko ramišljaju samo o tome da ne ispadnu ponovo. A po slavlju sinoć nakon naših penala se vidi koliko nas ne doživljavaju ozbiljno a i prije utakmice su naglašavali da bi voljeli izbjeći Cardiff. To nam mora biti motiv.
Kosovo i Metohije - Turska
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Bolje za nasMarokanci58 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 09:35Gledam 5 dana jake kiše i snijega sve do Italije. To tereni u Bundesligi ne mogu izdržati, u Engleskoj Premijer ligi...
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
Sindikat12
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Treba sad dici hajku na Talijane zbog ovog, cisto da malo nervozu im podignemo
- Wilshere10
- Kontakt:
Ne razumijem sta slave? Pa sve i da nas prođu, oni su obicna **** od ekipe koja ce se na svjetskom provesti isto kao sto su se proveli na zadnja 2 svjetska koja su igrali. Tu nemas 2 igraca da vrijede nesto.Goalgetter je napisao/la: ↑27 mar 2026, 10:19
Treba sad dici hajku na Talijane zbog ovog, cisto da malo nervozu im podignemo![]()
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ne znaju oni uopšte gdje dolaze i protiv kakvih mudonja igraju.Goalgetter je napisao/la: ↑27 mar 2026, 10:19
Treba sad dici hajku na Talijane zbog ovog, cisto da malo nervozu im podignemo![]()
BRATSTVO GRAČANiCA
Reprezentacija Bosne i Hercegovine najčešće odmah nakon utakmice leti kući za Sarajevo, ali to nije bilo tako jučer.
Zmajevi su noćili u Velsu, a danas se vraćaju za Sarajevo.
Igrači koji su nastupili imaće terapije odmora, dok će preostali imati standardni trening.
Selektor Sergej Barbarez odlučio je subotu dati slobodno vrijeme svojim igračima u periodu nakon doručka pa sve do večere.
“Želim da izađu među svijet i da ih naš narod napuni dobrom energijom” rekao je Barbarez.
Reprezentacija BiH u utorak 31. marta igra finale baraža za SP 2026 protiv Italije u Zenici.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Italija mozda nije ona od prije, ali svejedno su dvije stepenice iznad Velsa, mislim da cemo morati biti aktivniji naprijed i ne pustati ih da nam lako dolaze do 16. I sad kakva ce atmosfera biti, hoce li se navijati kao zadnja dva gostovanja ili ce biti ekipa koja radi vlog i slika se za insta.
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 27 mar 2026, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
Subota Taverna Edin izvodi pajdase iz Serie A nek se povaljaju babuka je svakako tad najjaci oni ce povracat do maja.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kad su mogli Makedonci mozemo i mi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
Edincapitano
- Kontakt:
Hocel Bastoni i Mancini biti spremni?
A ovaj Vicario sto se Ku-rci, Tottenham ispada iz lige on se pravi vazan.
Idemo im yebati mater
A ovaj Vicario sto se Ku-rci, Tottenham ispada iz lige on se pravi vazan.
Idemo im yebati mater
Bas steta sto nemamo stadion kako treba u 2026, za ovakvu utakmicu bi napunili 50k bez problema.
embrace the chaos
- JayCatwright
- Kontakt:
Raste kvota na nas opasno, već je na 6
Nije ova Italija toliki odron kakav se najavljuje. Bit ce ****.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Znam da je već kliše, ali nakon što je odigrao 90 minuta, mislim da u ovakvoj utakmici Džeko stvarno ne bi trebao krenuti. Nama je nada da igramo na 0-0 i da nekom zalutanom loptom damo gol. Svi igrači će se morati braniti a znamo da to Džeko ne može. Za ovakvu igru bi najviše pasao Tabaković ako ćemo igrati sa jednim špicem jer on otprilike takve utakmice redovno igra i u svojoj Borusiji.Sindikat12 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 09:37Nasa najveca prednost ovdje je domaci teren i Gatusso. Zeznuto je do bola sto su oni najaci u veznom a mi tu daleko najlosiji. Nece biti lahko spremit ovu utakmicu..
Ja bi ovako
Amir - Sunjic - Basic
Memic Dzeko Kerim
Ukoliko budemo gubili, neka odmah na poluvremenu ubaci i Dzeku pa opet idemo sa dvojicom i tjt, a ako ne budemo onda može ući i u 60. minuti jer je otvorena onda priča za produžetke i novih 120 minuta.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Shategabri
Jok odron, al nije tipa Španija, Njemačka, Engleska nakrcan superstarima.
Može se igrati s njima u smislu da imamo realne šanse, al se moramo naraditi da bi došli do rezultata.
Svakako teža utakmica nego sa Velsom.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Benko123, CHR, cutura, D97, darker10, denza, dubrovnik, Edbh21, Goalgetter, LukavacBHF, Micron, Muumii, Pensioner26, Plavamamba, Sensei, soko, TefalTava, zikerrz21 i 153 gosta.