26.03.2026. Vels - BiH

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

hurem
Kontakt:

Re: 26.03.2026. Vels - BiH

Post Postao/la hurem » 27 mar 2026, 09:28

U pravu je Kemal Alispahic kada kaže da misli da ljudi u Bosni i Hercegovini ni upola nemaju prave informacije koliko je kvalitetna reprezentacija Walesa, ne samo individualno kada gledate po klubovima u kojim igraju njihovi igrači nego i kao cjelina, kao tim.
Tako i veliki broj forumaša jednostavno nisu svjesni svog neznanja.
A radovanje Italijana sto je Wales ispao govori dovoljno za sebe.

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 27 mar 2026, 09:29

Truba1905burazeru je napisao/la:
26 mar 2026, 23:33
Brani Vaske 4. penal .
Hvala, prijatno . :D
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 mar 2026, 09:34

bosnas_ je napisao/la:
27 mar 2026, 09:24
Demirovic je sinoc preorao teren 120 minuta, za trud stvarno ide 10. Nije imao mozda srece, ali Dzeki je s njim puno lakse igrati jer trci momak za dvojicu. Alajbegovic je nas najbolji igrac uz Tahirovica, tu se nema sta pricati. On jednostavno mora igrati, kao i Basic..
:hmmmmm: :hmmmmm:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 27 mar 2026, 09:36

Za sve pesimiste i vječne luzere zelim dug oporavak od sinocnjeg rezultata, samo sa mu*dima igrati idemo strusit tu Italiju odmorniji su, individualno su kvalitetniji, ali neka nas to ne brine odigrati na mu*da i samo s jednim ciljem pobjede. Ne zanima nas kako, znamo zasto i da je moguce.
#CarsijaOdjebi

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 27 mar 2026, 09:39

hurem je napisao/la:
27 mar 2026, 09:28
U pravu je Kemal Alispahic kada kaže da misli da ljudi u Bosni i Hercegovini ni upola nemaju prave informacije koliko je kvalitetna reprezentacija Walesa, ne samo individualno kada gledate po klubovima u kojim igraju njihovi igrači nego i kao cjelina, kao tim.
upravo tako, sreca sto ovaj kieffer moore nije igrao ja inace pratim wrexham gdje igra, lik je jako zajeban i namazan.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 mar 2026, 09:41

DamirT je napisao/la:
27 mar 2026, 09:34
bosnas_ je napisao/la:
27 mar 2026, 09:24
Demirovic je sinoc preorao teren 120 minuta, za trud stvarno ide 10. Nije imao mozda srece, ali Dzeki je s njim puno lakse igrati jer trci momak za dvojicu. Alajbegovic je nas najbolji igrac uz Tahirovica, tu se nema sta pricati. On jednostavno mora igrati, kao i Basic..
:hmmmmm: :hmmmmm:
Barba, jesi li to ti. :mrgreen:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 mar 2026, 09:43

Po meni uopste nije loša ova opcija kad imamo dobre igrače s klupe (Kerim ,Tabakovic) za posljednjih 30 tak minuta . Kerim je sinoc igrao 60 minuta a mozda da je igrao i prvih 60 minuta nebi imao svježine za ovo sto je sinoc pokazao. Ne treba bas uvijek sve gledati bukvalno i nije sve crno i bijelo.

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 27 mar 2026, 09:44

ima li gdje kompletan snimak penal serije? od pocetka drugog produzetka sam tekmu gledo pjan

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 27 mar 2026, 09:47

Vasilj jbg malo je onaj go i njegova greska, ali na kraju dana ipak se proklizao a bio je siguran kada je bilo najpotrebnije.
Onda Kolasinac spor i glup, ali po nasu sreću nije nas koštalo a moglo je, Katic i Muharemovic izvrsni kao da igraju za Bayern i kako dišu kao jedan. Dedic mašina trka snaga, i defanzivno imao odlične intervencije. U vezi Sunjic izuzev par startova se nije vidio, Tahirovic dobra asistencija za gol Velsa, Basic odigrao brat pozrtvovano i pokazao da nije sve u kvalitetu, Hadziahmetovic siguran na penalu kasno oso da bi se ostalo procijenilo jedna izgubljena lopta ali nema veze. Gigovic na beku jbg vidi se da ne zna to igrati, Burnic kao Basic borac i bolje odigrao od Kolasinca. Memic nekako nisam zadovoljan par zalijetanja i sprinteva koji nisu donijeli bas nista i onaj žuti nekako rekao bi da je ovu utakmicu malo podbacio ali srećom nista strasno. Bajraktarevic nemojte se zavaravati nije sterilisan nije zaboravio driblat ni centrirat imali ste par primjera i njegove magije, ali nije debil da se zalijece driblingom svaki napad i gubi lopte u utakmici ovakvog značaja kao sto je Memic se zalijetao sa sprintevima koji su njegov najjaci adut. Alajbegovic izvrstan od kad je uso pa do penala magija. Dzeko standardno zadnjih par godina nema tu trčanja nema tu puno pametovanja tu je kad treba i kad drugi ne mogu dat gol. Demirovica od kad mu je onaj skino nije nista ušlo imam osjecaj da je totalno izgorio od zelje bar kad gledam onaj penal zeli momak ali nije tu glavom prisutan. Tabakovic visina zagradjivanje dobra partija.
#CarsijaOdjebi

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 mar 2026, 09:49

tuzlanskinacin je napisao/la:
27 mar 2026, 09:47
Vasilj jbg malo je onaj go i njegova greska, ali na kraju dana ipak se proklizao a bio je siguran kada je bilo najpotrebnije.
Onda Kolasinac spor i glup, ali po nasu sreću nije nas koštalo a moglo je, Katic i Muharemovic izvrsni kao da igraju za Bayern i kako dišu kao jedan. Dedic mašina trka snaga, i defanzivno imao odlične intervencije. U vezi Sunjic izuzev par startova se nije vidio, Tahirovic dobra asistencija za gol Velsa, Basic odigrao brat pozrtvovano i pokazao da nije sve u kvalitetu, Hadziahmetovic siguran na penalu kasno oso da bi se ostalo procijenilo jedna izgubljena lopta ali nema veze. Gigovic na beku jbg vidi se da ne zna to igrati, Burnic kao Basic borac i bolje odigrao od Kolasinca. Memic nekako nisam zadovoljan par zalijetanja i sprinteva koji nisu donijeli bas nista i onaj žuti nekako rekao bi da je ovu utakmicu malo podbacio ali srećom nista strasno. Bajraktarevic nemojte se zavaravati nije sterilisan nije zaboravio driblat ni centrirat imali ste par primjera i njegove magije, ali nije debil da se zalijece driblingom svaki napad i gubi lopte u utakmici ovakvog značaja kao sto je Memic se zalijetao sa sprintevima koji su njegov najjaci adut. Alajbegovic izvrstan od kad je uso pa do penala magija. Dzeko standardno zadnjih par godina nema tu trčanja nema tu puno pametovanja tu je kad treba i kad drugi ne mogu dat gol. Demirovica od kad mu je onaj skino nije nista ušlo imam osjecaj da je totalno izgorio od zelje bar kad gledam onaj penal zeli momak ali nije tu glavom prisutan. Tabakovic visina zagradjivanje dobra partija.
Ma nije ono nigdje zuti sto je Kolasinac dobio, iskreno. Isto tako je lagano mogao crveni dati njima. Start djonom iznad stopala. Cak sam ubijedjen da bi ova gofna napravili pritisak da je na kontra strani i da bi gledao VAR. Ovo ostalo manje vise je tacno.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 27 mar 2026, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 mar 2026, 09:50

Jao pojedinih likova ovdje i dalje ne odustaju, a znali ste drkat na Hrvate kad su ovako okretali utakmice na penale, pomirite se s činjenicom da smo pobijedili u gostima duplo skuplju i duplo bolje rangiranu reprezentaciju na FIFA listi i jednostavno je ovako moralo biti, da smo krenuli sa Kerimom i Esmirom od početka morali bi jednog izvesti, ovako smo se tempirali za 120 minuta i odbrana je bila beton :bih:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 mar 2026, 09:52

coelho41 je napisao/la:
27 mar 2026, 09:50
Jao pojedinih likova ovdje i dalje ne odustaju, a znali ste drkat na Hrvate kad su ovako okretali utakmice na penale, pomirite se s činjenicom da smo pobijedili u gostima duplo skuplju i duplo bolje rangiranu reprezentaciju na FIFA listi i jednostavno je ovako moralo biti, da smo krenuli sa Kerimom i Esmirom od početka morali bi jednog izvesti, ovako smo se tempirali za 120 minuta i odbrana je bila beton :bih:
Tacno se vidi da im je muka sto smo pobjedili, nevjerovatno.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 27 mar 2026, 09:52

hurem je napisao/la:
27 mar 2026, 09:28
Neka se raduje Italija imat ce i cemu al do studijskog zvižduka tada ipak Bosna slavi, jbg to je neka kozmička pravda. Ako su gledali utakmicu od 55 minute pa do 95 ne bi se trebali radovati izgledalo je kao da igramo sa Gibraltarom ili San Marinom. Da sad i ja malo ne kenjam i ne preuvelicam, onaj Vels je prekvalitetna repka to se znalo baza im je Premier liga i to pola u istim ekipama to je znaci uigrano do bola. Sve se vidjelo u prvom poluvremenu i početku drugog, ne treba nikog podcijeniti ali brate ako zelis pobjedit ne smijes nikoga gledati kao da je bolji pa i Italiju. A ovo je fudbal svako svakog moze dobit, a nit smo mi svako nit je Italija vise neko tako da idemo se pobiti pa sta Bog da, bit ce pobjeda BiH.
#CarsijaOdjebi

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 27 mar 2026, 09:53

bordobijeli je napisao/la:
27 mar 2026, 09:43
Po meni uopste nije loša ova opcija kad imamo dobre igrače s klupe (Kerim ,Tabakovic) za posljednjih 30 tak minuta . Kerim je sinoc igrao 60 minuta a mozda da je igrao i prvih 60 minuta nebi imao svježine za ovo sto je sinoc pokazao. Ne treba bas uvijek sve gledati bukvalno i nije sve crno i bijelo.
Jest dobro kad je 0-0, 1-0 itd, da je bilo 2-0 onda bi bilo drugacije.
Mislim da protiv Italije mora startat umjesto Esmira, a Memica prebacit desno gdje ce imat posla po lijevoj strani talijana. Kerim vs Politano ce biti uzivancija za nas, Kerim je nas najbitniji igrac ofanzivno…

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 27 mar 2026, 09:56

”Ne moze Italija masit 3 SP”’tako su govorili i prije proslo SP da ne mogu masit 2 za redom.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 27 mar 2026, 09:57

DamirT je napisao/la:
27 mar 2026, 09:49
tuzlanskinacin je napisao/la:
27 mar 2026, 09:47
Ma nije ono nigdje zuti sto je Kolasinac dobio, iskreno. Isto tako je lagano mogao crveni dati njima. Start djonom iznad stopala. Cak sam ubijedjen da bi ova gofna napravili pritisak da je na kontra strani i da bi gledao VAR. Ovo ostalo manje vise je tacno.
Pa naravno da kriterij nije ujednačen to bas za Cullena je bio crveni pa onda jos par startova njihovih i povlačenja nije svirao ko faul za nas, dok je za njih gotov sve sviro. A vidi kolko je ko žutih dobio a ja se ne sjecam naseg grubog starta bit ce vako i protiv zabara, sudije uvjek imaju neku privrženost tim zapadnjackim zemljama.
#CarsijaOdjebi

VibeTribeX
Kontakt:

Post Postao/la VibeTribeX » 27 mar 2026, 09:57

Sindikat12 je napisao/la:
27 mar 2026, 09:53
a Memica prebacit desno
njega prebacit na klupu
gubio se kao abdes` cijelu tekmu
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 mar 2026, 09:59

Ali kako ga Kerim zavuce nonsalantno. Kao Sheva birvaktile Buffonu u finalu LP.
Ono pogled ka sudiji, kao daj mi znak da mogu opucati, da rijesim ovo i da idem slaviti.

Ovo sad preko noci izgleda jos vece sta su momci uradili, aferim bogami od prvog do zadnjeg.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

VibeTribeX
Kontakt:

Post Postao/la VibeTribeX » 27 mar 2026, 10:01

231983 je napisao/la:
27 mar 2026, 09:06
Ima ovdje nekoliko samouvjerenih i bezobraznih forumaša koji misle da su pokupili svu pamet svijeta, i čim kažeš nešto drugačije, glup si! A ustvari su sami glupi, neobrazovani i, sve loše što pripisuju Barbarezu i igračima, ustvari su sami takvi.
Top 5 njihovih promašaja, kako slijedi:
1. Džeko ne smije da igra, a pogotovo ne cijelu utakmicu (u 86. dao gol i odveo nas u produžetke)
2. Ako dođemo kojim slučajem do produžetaka, izgubit ćemo jer nemamo snage. Nismo izgubili.
3. Ako bude penala, izgubit ćemo, ne znamo pucati penale. Pobijedili na penale.
4. Barbarez je neznalica i kockar.
5. Nemamo šanse protiv Velsa.

Eto, pa se pušite sada bagro mrska!
ti ljudi su jednostavno nezadovoljni svojim mizernim zivotima
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 mar 2026, 10:01

Sindikat12 je napisao/la:
27 mar 2026, 09:53
bordobijeli je napisao/la:
27 mar 2026, 09:43
Jest dobro kad je 0-0, 1-0 itd, da je bilo 2-0 onda bi bilo drugacije.
Mislim da protiv Italije mora startat umjesto Esmira, a Memica prebacit desno gdje ce imat posla po lijevoj strani talijana. Kerim vs Politano ce biti uzivancija za nas, Kerim je nas najbitniji igrac ofanzivno…
A sta recimo da Kerim,Bajraktarevic , Tabakovic ,Dzeko svi igraju prvo poluvrijeme a Italija vodi 1-0 koga bi ubacio u igru umjesto njih da preortene ritam utakmice ?
Ne kazem ja da mora Kerim ulaziti s klupe al po meni uopste nije losa opcija kad imas par igraca takvih na klupi da možeš na svježinu u drugom poluvremenu promjeniti tok utakmice.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, DjaniTarik, dubrovnik, eleGancy, jasmin10, rukometubih23 i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []