Glupost je momku sta prigovarati kad je zavaljen na beka.PasodelMar je napisao/la: ↑27 mar 2026, 01:11Nije on kriv što je igrao beka - to stoji, ali realno govoreći, slabašan je, nema kuveta u njemu. Duel igra u defanzivnom segmentu nula.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑27 mar 2026, 01:03Momak je igrao na beku, sta si očekivao? Na svojoj poziciji je puno korisniji od pojedinihPasodelMar je napisao/la: ↑27 mar 2026, 01:02Ušao na teren i postao igrač manje. Nema hljeba u njemu. Smiješan je koliko je slab.
Armin Gigović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Armin Gigović
Iz njegovog primjera se vidjelo koliko Barbarez grijesi jer nema minimalno po 2 igraca na svakoj poziciji, koji striktno tu poziciju igraju u klubovima. Nikakva krila na beka, stoperi na beka, veznjaci na beka, bekovi s kontra strane itd. Gigovic je veceras, ni kriv ni duzan, izgledao kao totalni amater na terenu. Barbarez je bez sumnje najslabija karika ove reprezentacije, ali sam ubijedjen da niko bolji ne bi dosao na njegovo mjesto i onda ni ne zelim da on ode. Ako nista, bar je s emotivne strane 200% u ovome, a sigurno znam da kojekakvi krstajici ne bi bili ni 2%.
Sav idiotizam kockarske gluperde pokazao se u zavaljivanju ovog momka na beka. Hej mujakica pozvao da bude rezervni bek I mamlazu ne pada na pamet da GA ubaci jer zna da je ojebina koja je tu preko menadzerskih veza Koji nam ni protiv San marina nemoze pomoci. Radije bi zavalio gigovica na bok Koji to nikad u zivotu nije igrao.
Sreca pa nam nije glave doslo.
E moj barba gluperdo kockarska
Sreca pa nam nije glave doslo.
E moj barba gluperdo kockarska
Gigović nikad u životu nije igrao beka, nema potrebe da mu se zamjeri puno, Esmir je trebao udvajati s Gigovićem onog Thomasa, ali vjerovatno Esmir nije mogao više da previše trči radi iscrpljenosti jer je igrao 120 minuta.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
To je to, da ima boljih da bi došli, nema. Da je srcem uz repku, jeste. Da se igra menagera sa repkom, igra. Radi sve ono što bi obični navijači željeli, kapariše mlade igrace sto je dobar zalogaj za budućnost realno. Da li je to profesionalno? Nikako, ali nama paše, ako bi nekad dosao neko kompetentniji da to iskoristi bit će odlično, jer su Spaha I on napravili odličan menadžerski posao.Ghuraba je napisao/la: ↑27 mar 2026, 01:29Iz njegovog primjera se vidjelo koliko Barbarez grijesi jer nema minimalno po 2 igraca na svakoj poziciji, koji striktno tu poziciju igraju u klubovima. Nikakva krila na beka, stoperi na beka, veznjaci na beka, bekovi s kontra strane itd. Gigovic je veceras, ni kriv ni duzan, izgledao kao totalni amater na terenu. Barbarez je bez sumnje najslabija karika ove reprezentacije, ali sam ubijedjen da niko bolji ne bi dosao na njegovo mjesto i onda ni ne zelim da on ode. Ako nista, bar je s emotivne strane 200% u ovome, a sigurno znam da kojekakvi krstajici ne bi bili ni 2%.
Zašto govorim menadžerski posao, isto Mi kad igramo Fife ili menadžera radimo ovakve stvari, bolje Carlos u napad jer ima brzinu i šut, a što čovjek nije napadač koga boli. Tako je i on sinoć ubacio Gigovica koji je bolji fudbaler od ostalih sa klupe dok bi Jedan Čelik sigurno bio bolja opcija na toj poziciji, pogotovo defanzivno.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Sad kad se malo smirilo, kako je moguce da barbarez nista nemjenja zadnji 10 minuta kad ga je onaj crnjo probijo prvi 4-5 puta ko da ga nema
hvala Bogu pa crnjo veze nema sa fusbalom
Zato što više nije imao izmjena, ako mislimo na isti period meča tj. kraj drugog produžetka.DjaniTarik je napisao/la: ↑27 mar 2026, 06:53Sad kad se malo smirilo, kako je moguce da barbarez nista nemjenja zadnji 10 minuta kad ga je onaj crnjo probijo prvi 4-5 puta ko da ga nema
-
DjaniTarik
- Kontakt:
CAGarfia je napisao/la: ↑27 mar 2026, 06:55Zato što više nije imao izmjena, ako mislimo na isti period meča tj. kraj drugog produžetka.DjaniTarik je napisao/la: ↑27 mar 2026, 06:53Sad kad se malo smirilo, kako je moguce da barbarez nista nemjenja zadnji 10 minuta kad ga je onaj crnjo probijo prvi 4-5 puta ko da ga nema
Pa da ali… gdje gigovica na beka, haj sto gigovic ulazi ali ima li koga drugog premjestiti na beka….
Pa cak i nidala staviti je mogao svakako je odbrana bila prioritet
Nema koga svakako. Bilo je vjerovatno on ili Mujakic, a s obzirom kako bi Mujakic igrao, morao je on uci. E to je ono sto smo govorili da je morao pozvati Karica ili Gazibegovica. Iako Karic nije desni bek, bolji bi opcija vjerovatno bio od Gigovica.DjaniTarik je napisao/la: ↑27 mar 2026, 09:00CAGarfia je napisao/la: ↑27 mar 2026, 06:55Zato što više nije imao izmjena, ako mislimo na isti period meča tj. kraj drugog produžetka.DjaniTarik je napisao/la: ↑27 mar 2026, 06:53Sad kad se malo smirilo, kako je moguce da barbarez nista nemjenja zadnji 10 minuta kad ga je onaj crnjo probijo prvi 4-5 puta ko da ga nema
Pa da ali… gdje gigovica na beka, haj sto gigovic ulazi ali ima li koga drugog premjestiti na beka….
Pa cak i nidala staviti je mogao svakako je odbrana bila prioritet
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
Mislio sam da je ubačen Gigović zbog penala, ali opet nije pucao u prvih 5. Vjerovatno je to bila taktika, da možemo izdržati do penala sa njim na beku.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Blackwargreymon, bvsic, CudanLik, Kaunas, PSV i 84 gosta.