CAGarfia je napisao/la: ↑27 mar 2026, 06:53Nije stručno, ali je realno upalilo. Poslije je izbacio napadača i ubacio veznjaka.DjaniTarik je napisao/la: ↑27 mar 2026, 06:48CAGarfia je napisao/la: ↑27 mar 2026, 06:46Jedina zamjerka večeras što je gurao svog miljenika i nadam se da će to prestati raditi. Po meni je vrh postavio taktiku i samo zlobnici će mu to osporavati jer Vels je imao manje prilika na terenu u odnosu na nas. Imali su posjed iz kojeg manje-više nisu uradili ništa.
Mana ogromna što je Gigovića gurnuo na beka, a to je već problem spiska i njegove tvrdoglavosti.
Sve u svemu, nadmudrio je Bellamya uz malo sreće. Ako je stvarno ideja da Kerim uđe na umorne Velšane, okej, mada meni je to više plod sreće, ali rezultiralo je najbolje za nas.
Uglavnom, ovakvi rezultati su posljedica Barbareza. Ne njegovog taktičkog znanja nego sposobnosti da konačno napravi klapu koja diše međusobno kao jedan. To mu niko ne može osporiti. I hvala mu što je ovakvu ekipu okupio.
a to sto je u jednom trenutku imao 3 centarforda i jednog veznog?? je li to bilo onako strucno iako se ovaj put isplatilo sem niko nezna kako
Vama je svaki dobar rezultat plod sreće da opravdate svoje frustracije i hejt prema čovjeku.
Ja sam ga pljuvao kada je trebalo od početka kvalifikacija, ali sramota bi me bilo kao čovjeka tražiti dlaku u jajetu i praviti se pametan.
Da li nas je koštao plasmana na SP? Možda, Kerima je prekasno uveo.
Da li je možda i glavni odgovorni za još jednu meč loptu? Naravno da jeste.
ma I kerima eto neko ce reci kasno uveo a nije ni to lose. mozda bi bilo bolje da je usao poslje 45.
ali svakako vise koristi donese ovako nego da bude tu od starta, jer udje probmjeni ritam i okrene momentum. bojim se da bi poceo ne bi bio isti scenarijo.
mada covjek je za prvi 11 po kvaliteti nema govora o tome