PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Djhasko javi se kad možeš da odigramo 

hajde nekooooooFunjai je napisao/la:hocel' ko friendly ? na eu2 sam..

si jos tu ???Funjai je napisao/la:hajde nekooooooFunjai je napisao/la:hocel' ko friendly ? na eu2 sam..
jesam, hajde 

Decko koji vodi PSV i koji ga je unistio,neka se javi na PM da mu kazem nesto
Tuga

Toxicity, uleti na msn ili se javi na pp da odigramo tekmu 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
odgovorio sam ti , al evo moze i ovako javno...oko 22h bi najbolje bilomuhovic je napisao/la:2Xmuhovic je napisao/la:..doktore,javi kad mognes da odigramo ligasku..slao sam ti PM,ali vidim da nisi odgovorio
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
robovi kad cemo mi odigrat utakmicu, spominjo si neko dijeljenje bodova kome treba 

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
..jesi sad odgovorio,maloprije nisi biodr.van nostrand je napisao/la:odgovorio sam ti , al evo moze i ovako javno...oko 22h bi najbolje bilomuhovic je napisao/la:2Xmuhovic je napisao/la:..doktore,javi kad mognes da odigramo ligasku..slao sam ti PM,ali vidim da nisi odgovorio

ajmo neko, eu2, room Funjai 

..eto meneFunjai je napisao/la:ajmo neko, eu2, room Funjai

-
- Kontakt:
samo sam jednom pokušao i dovršilo je daleko od golaStipe_djhasko je napisao/la:jbg ne mogu da ne komentarisem al izgleda onako bas ponizavajuce xD xD valjda imam neko opravdanje nakon jeftinog gola kojeg primam u 60 min ja opalim sakom u tastaturu i pokvari mi se ono prebacivanje i onda pravi tornado golova u sudackoj nadoknadi 3 gola...p.s. cestitam protivniku na fer i korektnoj igri i kad kritikujes igru na cut onda je logicno da je ne trebas koristit

- Goalgetter
- Kontakt:
Nadam se da ste procitali onaj post od @Juventus 0244, sto je napisao za cutback
.
Cutback nije zabranjen, te ga koristite kad hocete. Vas problem hocete li, ili necete igrati cutom

Cutback nije zabranjen, te ga koristite kad hocete. Vas problem hocete li, ili necete igrati cutom

villa ako si tu hajde da bacimoDAVID VILLA 7' je napisao/la:anderson8 ako si tu javi se da odigramo kolo ?
Glory Glory Man United!
-
- Kontakt:
ionako nemam naviku na cut onaj pravi s krila pa ono na nogu nego samo u for pa sut iz prve,ali to nije ni cutGoalgetter je napisao/la:Nadam se da ste procitali onaj post od @Juventus 0244, sto je napisao za cutback.
-
- Kontakt:
tvoja nacin igrejasko_juve je napisao/la:a sta je cut bgt??definicija???

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
hajde pravi andersonAnderson8 je napisao/la:villa ako si tu hajde da bacimoDAVID VILLA 7' je napisao/la:anderson8 ako si tu javi se da odigramo kolo ?

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- -Barcelona-
- Kontakt:
ima li neko raspolozen za koju partiju?
Zadnja izmjena: -Barcelona-, dana/u 02 maj 2011, 20:08, ukupno mijenjano 2 puta.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
jasko_juve je napisao/la:a sta je cut bgt??definicija???
Kad igrač nepomično čeka u 16 i dodaš mu loptu a on onom animacijom nategne nogu i iz prve opali bez da je dotakne ili pođe naprijed ili nazad..
Već sam rekao i opet ponavljam, meni osobno ne smeta cut, volim upitat prije tekme koristi li da znam hoću li i ja tako ili ne.. Nek igra svatko kako zna

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.