Sead Kolašinac

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

CHR
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la CHR » 26 mar 2026, 21:14

Najjaci, bio i ostao.

CHR
Kontakt:

Post Postao/la CHR » 27 mar 2026, 00:02

Momciluko.

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 27 mar 2026, 00:04

Mora biti spreman za italiju i to na 100%
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 27 mar 2026, 07:32

Imao je solidnu partiju, ali meni se činilo da on više ne može igrati od 60 minuta. Zato ga vjerovatno sad nakon povrede i u klubu drže otprilike toliko svaku utakmicu čak i na stoperu. Što nije čest slučaj da redovno mijenjas stopera.

Na kraju sezone sigurno ide u neku ligi gdje se igra manje ozbiljan fudbal.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 mar 2026, 11:48

Imao je pretezak zadatak sinoc, najboljeg i najagilnijeg igraca je morao pokrivati, a i cijelu tu njihovu ofanzivnu stranu koja je bila odlicna do postignutog gola. Nekad ide nerezonski u duele, ali to je njegov stil igre i tako pokrije neke svoje nedostatke. Daleko lakse ce mu biti protiv Italije, koja nije toliko trkacki nastrojena.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 27 mar 2026, 12:46

Beduin je napisao/la:
27 mar 2026, 11:48
Imao je pretezak zadatak sinoc, najboljeg i najagilnijeg igraca je morao pokrivati, a i cijelu tu njihovu ofanzivnu stranu koja je bila odlicna do postignutog gola. Nekad ide nerezonski u duele, ali to je njegov stil igre i tako pokrije neke svoje nedostatke. Daleko lakse ce mu biti protiv Italije, koja nije toliko trkacki nastrojena.
Bekovi u italijanskoj formaciji su osnova njihove navale...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 mar 2026, 12:49

Beduin je napisao/la:
27 mar 2026, 11:48
Jos se morao cuvati kartona jer je zuti dobio bas glupo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 apr 2026, 18:43

Meni je momciluk do neba drag, ali kad razmisljam sad o postavama za SP teško mi ga je zamislit na beku više. Pored toga što u klubu igra lijevog stopera, u repki se primijetilo da se na beku više troši i da bi bez pomoći od Memića bio u problemima. Brzine stvarno nema više za beka. Problem je kombinatoricki ako gledas koga ces u prvih 11, ako hoces Alajbegovica, on ne može Seu pomagat u odbrani koliko Memic moze. Pada mi na pamet varijanta da se Memić gurne na lijevog beka a Seo nek bude rezervni štoper ili bek, jer kartona bi se sigurno moglo navući. Opet pitanje je koliko kvalitetno rješenje bi to bilo.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 02 apr 2026, 22:30

viKK je napisao/la:
02 apr 2026, 18:43
Meni je momciluk do neba drag, ali kad razmisljam sad o postavama za SP teško mi ga je zamislit na beku više. Pored toga što u klubu igra lijevog stopera, u repki se primijetilo da se na beku više troši i da bi bez pomoći od Memića bio u problemima. Brzine stvarno nema više za beka. Problem je kombinatoricki ako gledas koga ces u prvih 11, ako hoces Alajbegovica, on ne može Seu pomagat u odbrani koliko Memic moze. Pada mi na pamet varijanta da se Memić gurne na lijevog beka a Seo nek bude rezervni štoper ili bek, jer kartona bi se sigurno moglo navući. Opet pitanje je koliko kvalitetno rješenje bi to bilo.
Jbg realnost je da kako god postaviš igrače negdje imaš rupa koje je teško začepiti. Seo je bio projektovan za tog lijevog stopera kad je došao Barbarez, doduše u 3 5 2. Ova 4 4 2 uopšte nije ni namijenjena za krilne napadače, pogotovo ne 2, što su Esmir i Alajbegović. Vrhunski 4 4 2 timovi su većinom igrali sa 1 krilom i drugim desnim ili lijevim veznim na suprotnoj strani koji je neki univerzalac da pomaže uveliko i veznom redu, ponekad i povuče naprijed a vraća se i nazad.
Mi imamo limitiran broj kvalitetnih igrača i najpametnije je tražiti kombinaciju da ih se što više ugura u prvih 11 pa makar i da neko ne bude na poziciji gdje se najbolje osjeća a to je čini mi se Seo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 03 apr 2026, 01:11

Ne kontam vas?

U odbrani Seo je bio super dok nije se umorio, naprijed je dosta izgubio od vremena kad je igrao u Arsenalu ali yebiga, godine.

Seo je siguran u prvoj postavi kao lijevi bek dok moze trcati onda poslje oko 70e nek igra Memic, Burnic, Karic ili Dedic.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 05 apr 2026, 15:19

Nemjerljiv respect za ovog momčiluka. Godinama tu, godinama dostupan, godinama bez ikakvih kontroverzi i skandala. Dođe, razgrne, povrijedi se i on repeat svaki put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 05 apr 2026, 21:37

Hvala ti na svemu 💪

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 06 apr 2026, 19:51

90 minuta danas

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”