Ne kontaju ljudi da bez ovog što si ovdje stavio nema ničega, pa ni sinoćnje pobjede. Zato će se Ermedina pljuvati još dugo, a stvarno mu ne možeš zamjeriti kad vidiš na koji način igra. Bar ja ne mogu.coelho41 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 11:46Ma treba biti iskren u ovom odosu snaga u reprezentaciji, njemu neće doći golovi i asistencije, ali to uopšte nije loše za nas, on samo igra totalno drugačiji fudbal, pa čovjek je vukao loptu preko 100m na terenu u poređenju sa Harisovih 12 i Edinova 4 metra![]()
![]()
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Kad samo vide da je napadac i daj golove, ko yebe ostalo. Lomio se i sinoc pored promasaja. Kao i obicno, trcao za dvojicu. Vratit ce mu se za ove promasaje, uvjeren sam. Mozda vec u utorak.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑27 mar 2026, 12:58Ne kontaju ljudi da bez ovog što si ovdje stavio nema ničega, pa ni sinoćnje pobjede. Zato će se Ermedina pljuvati još dugo, a stvarno mu ne možeš zamjeriti kad vidiš na koji način igra. Bar ja ne mogu.coelho41 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 11:46Ma treba biti iskren u ovom odosu snaga u reprezentaciji, njemu neće doći golovi i asistencije, ali to uopšte nije loše za nas, on samo igra totalno drugačiji fudbal, pa čovjek je vukao loptu preko 100m na terenu u poređenju sa Harisovih 12 i Edinova 4 metra![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vratiće se trud... mora...
Glavu gore i forza, aBd da spakuje sad odmah u utorak koji u mrežu
Glavu gore i forza, aBd da spakuje sad odmah u utorak koji u mrežu
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Goalgetter
- Kontakt:
Trcao se i borio se kao uvijek, cesto i bez srece kao i sinoc kad mu je golman skinuo nemoguce, ali morao je zabiti barem jednu od one 3-4 velike sanse pored toga sto je imao. U Stuttgartu onakve stvari zmireci zabija. Posebno su upadljive one dvije scene gdje je uvijek krenuo pogresnom nogom i promasio cijelu loptu, nakon ubacaja Bajraktarevica cini mi se. Nevjerovatno koliko je u stanju promasiti u reprezentaciji. Solidan je strijelac, zadnjih par sezona u Bundesligi ima finu kvotu golova, stoga je nerazumljivo da ne moze zabiti nista u reprezentaciji. Govorimo cesto da ce mu se vratiti, ali nazalost, od toga nista.
Nažalost, takva je kultura praćenja fudbala danas, društvene mreže i algoritmi sa sofe i flashcorea tjeraju da se samo vrednuje G/A.DamirT je napisao/la: ↑27 mar 2026, 13:02Kad samo vide da je napadac i daj golove, ko yebe ostalo. Lomio se i sinoc pored promasaja. Kao i obicno, trcao za dvojicu. Vratit ce mu se za ove promasaje, uvjeren sam. Mozda vec u utorak.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑27 mar 2026, 12:58Ne kontaju ljudi da bez ovog što si ovdje stavio nema ničega, pa ni sinoćnje pobjede. Zato će se Ermedina pljuvati još dugo, a stvarno mu ne možeš zamjeriti kad vidiš na koji način igra. Bar ja ne mogu.coelho41 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 11:46
Ma treba biti iskren u ovom odosu snaga u reprezentaciji, njemu neće doći golovi i asistencije, ali to uopšte nije loše za nas, on samo igra totalno drugačiji fudbal, pa čovjek je vukao loptu preko 100m na terenu u poređenju sa Harisovih 12 i Edinova 4 metra![]()
![]()
![]()
Ponoviću opet, sve mu se može reći ali da je pizda i da se ne trudi, to mu se ne može reći i to je najbitnije toga nismo imali prije, imali smo igrace koji asistiraju i zabijaju, ali izgleda da se uopste ne trude, tipa pjanic, pa ni to nije valjalo.
Iskreno jest se ispromašivao ali njega bi bilo grehota stavit na klupu protiv Italije. Čovjek u 105. minuti trči na bekove i gura se i uzima loptu. Takav igrač je zlata vrijedan. Tjeraš protivnika da pod pritiskom ispucava loptu, odmah im ne daš da grade napad preko veznog reda, a mi u zraku imamo prednost i uzimamo posjed.
Bio bi heroj potencijalno da onaj Darlow nije nemoguće odbranio.
A bio bi i stavljen na lomaču da smo izgubili na penalima.
Realno gledano ne bismo pobijedili da ga nije bilo na terenu i to je kraj priče.
Nadam se da će sve ovo od sinoć nekako pozitivno preusmjeriti u još veću motivaciju i da će ga zabiti konačno protiv Italije.
Bio bi heroj potencijalno da onaj Darlow nije nemoguće odbranio.
A bio bi i stavljen na lomaču da smo izgubili na penalima.
Realno gledano ne bismo pobijedili da ga nije bilo na terenu i to je kraj priče.
Nadam se da će sve ovo od sinoć nekako pozitivno preusmjeriti u još veću motivaciju i da će ga zabiti konačno protiv Italije.
Najgluplja rečenica ovdje je "Demirović se trudi" a lik sinoć promašio sve živo i neka zahvali Edinu što nije postao tragičar.Nećemo više imati ovako sreće jer će nas za promašaje neka kvalitetnija reprezentacija kazniti a to je Italija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo na doceku je obecao gol protiv Italije 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad ljudi skontaju da je Demirovic sinoc igrao i veznog skupa sa Basicem onda se moze i pricati o fudbalu. Naizgled ono sve kao izgleda lako ali uopste nisu to tako lake situacije, jednostavno djelic Sekunde odlucuje.
Demirovic je sinoc uzorao teren i mogao je trcati jos 120min. On je uz Kerima i Esmira buducnost naseg napada.
Demirovic je sinoc uzorao teren i mogao je trcati jos 120min. On je uz Kerima i Esmira buducnost naseg napada.
Demirovic je igrac za totalno drugaci stil igre. Demirovic je igrac koji odradjuje stvari koji dosad nijedan napadac u bh reprezentaci NIKAD nije mogao radit. Nikad brzeg spica nismo imali. Bez obzira sto je juce se isfulao sto sam mu psovao vaginu majkinu, covjek je napravio asistira bajrektarevicu 100% sansu djete fulalo sta da se radi.
Bajraktarevic jeste izgubio vic nema vise driblinga al igro je 125 minuta u cugu i to bas visoki intenzitet.
MOJU PODRSKU SVI IMAJU A POSEBNO Demirovic jer daje sve sto ima i daje vise nego za klub gdje ipak zaradjuje 4-5 m€ godisnje TO SE MORA CJENIT. Pasa glavu gore daces ti golcinu italijanima. Sa takvom borbom
Bajraktarevic jeste izgubio vic nema vise driblinga al igro je 125 minuta u cugu i to bas visoki intenzitet.
MOJU PODRSKU SVI IMAJU A POSEBNO Demirovic jer daje sve sto ima i daje vise nego za klub gdje ipak zaradjuje 4-5 m€ godisnje TO SE MORA CJENIT. Pasa glavu gore daces ti golcinu italijanima. Sa takvom borbom
gola ne zna zabit, ima volju i snagu. mislim da zynga ima solidnog BBMa u Chodi.
Kako je bratu pao kamen sa srca poslije penala jbt tek sad vidim
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
a od ovih ojebina tipa Tahirović i Ćivić nećeš vidjet da puste suzu ni kad syebu čitavu naciju, a kamoli kad pobijede, to su mlatimudani ravno im do prijateljskog Kosova
Razlog zasto je dzeko uzimo 10,5 m€ gidisnje na vrhuncu a zasto ce Demir uzimat 5 tak jeste, sto bi dzekson zabio onaj glavom kad je weski golman odbranio, al recimo da je dzeki odbranio onako nesto kad je dzeko imo 26-27 godina Dzeko nebi pao mentalno ko on, vec bi isprobio golmana iz one 2-3 sanse sto je demir fulo.
Al kao sto sam reko momak se bori do zadnje i niko nemoze reci da cuva noge i da se cuva za klub, a on nije bas 100% siguran u studgartu (mislim moze lahko na klupi zavrsit) recimo Undev jeste.
Demire glavu gore ispalo je sve super odmori se ide Italija zabices ti GOLCINU IMAM OSJECAJ KO HAJROVIC SA 25+
On treba da se odvazi i da sutne svremena na vrijeme sa 20+ metara momak ima tenk u nogi
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 27 mar 2026, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Pa dobro, Dzeko je svijet za sebe i bit ce jos duuugo. Sjetimo se koliko je falio Demirovic u Becu zbog trke. Nismo meda mogli jer niko nije mogao potrcati pred kraj.Pitar6785 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 16:46Razlog zasto je dzeko uzimo 10,5 m€ gidisnje na vrhuncu a zasto ce Demir uzimat 5 tak jeste, sto bi dzekson zabio onaj glavom kad je weski golman odbranio, al recimo da je dzeki odbranio onako nesto kad je dzeko imo 26-27 godina Dzeko nebi pao mentalno ko on, vec bi isprobio golmana iz one 2-3 sanse sto je demir fulo.
Al kao sto sam reko momak se bori do zadnje i niko nemoze reci da cuva noge i da se cuva za klub, a on nije bas 100% siguran u studgartu (mislim moze lahko na klupi zavrsit) recimo Undev jeste.
Demire glavu gore ispalo je sve super odmori se ide Italija zabices ti GOLCINU IMAM OSJECAJ KO HAJROVIC SA 25+
On treba da se odvazi i da sutne svremena na vrijeme sa 20+ metara momak ima tenk u nogi
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Objavio je neko na temi Vels-BiH maloprije
15.10.2013.
On nije igrac koji trci 50 minuta i onda kisik i ekektro sokovi, covjek 85 minuta trci nije grub a protivnicki igraci ubesega, onaj konj djonom u cevanicu (bilo je elemenata pomeni za crveni) pa onda golman van 16terca koljenom u bubrege, ono recimo da je Dedi uradio odbio bi mu nogu ili bajraktarevicu, On to prima ko mma borac bez imalo posljedica za nastavak covjek ustane iz nokdauna bez brojanja. Malo je rakvih igraca i upravo radi tih sposobnosti i igra u studgartu plus kao sto sam reko ima brzinu i energiju da mize svako 3 daba da trci puni sprintom 90 minuta a recimo nije patuljak i mrsav ko Gukijashvili covjek je visok i tezak i pravo cudo da ima tenk ko igrac od 48 kgDamirT je napisao/la: ↑27 mar 2026, 16:47Pa dobro, Dzeko je svijet za sebe i bit ce jos duuugo. Sjetimo se koliko je falio Demirovic u Becu zbog trke. Nismo meda mogli jer niko nije mogao potrcati pred kraj.Pitar6785 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 16:46Razlog zasto je dzeko uzimo 10,5 m€ gidisnje na vrhuncu a zasto ce Demir uzimat 5 tak jeste, sto bi dzekson zabio onaj glavom kad je weski golman odbranio, al recimo da je dzeki odbranio onako nesto kad je dzeko imo 26-27 godina Dzeko nebi pao mentalno ko on, vec bi isprobio golmana iz one 2-3 sanse sto je demir fulo.
Ako ss nebude uspio vratit Demiru samopouzdanje do ponedeljka Dzeko i barba trebaju uradit po mom potez a tonje da mu daju da bude kapiten i ako dzeksin bude igro. Dzeku to svakako nista neznaci traka on je mnogo jaci igrac mentalno
Sjeboga je golman sa onom odbranom totalno nije mogo vjerovat ja sam zasukivo televizor dalije izvadio on iz gola imo sam osjecaj da je presla liniju, al ja mislim da oni imaju onu tehnologiju sto se izneba gleda
- QUARTERBACK
- Kontakt:
odvedi nas na svjetsko i ratovat cu sa svakim ko te opet nazove trnokopom
Kao što na drugoj temi napisah, samo ga treba nekakva bezveze lopta slučajno pogodit na pravom mjestu u pravo vrijeme i zaboravit će i on sam šta je protiv Velsa fulio. Kolege su ga sinoć izvadile, eto nek ga još neko slučajno pogodi loptom u utorak i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Daduli, Edincapitano, Google Adsense [Bot], Micron, Proximic, visarionovich i 42 gosta.