Marioneta,klaun koji nigdje nije Radio napravio uspjeh ni nista. Beusov igrac. Prico meni malac jedan, u kvalama dao gol bio najbolji, dolazi mu orlovic i kaze znam da si bio najbolji ali sutra neces igrat da malo i ove nase domace proguramo i prodamo, ti vec igras za dobar klub
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Jest u okolici Beca Lindabrunn i Wiener Neustadt
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Igrali su u oktobru Austrije pobjedila, saf vidjecemo brate u 18 igraju
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- BiHSportman
- Kontakt:
Danas protiv Slovenije. Ulaz besplatan na Grbavici.
Sta ce ovo biti nema light verzije Tahira u prvih 11, Omic. Interesantan sastav. Biti ce zanimljivo ispratiti Deketa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Cardaklija je mogao mozda umjesto Ibrisimovica u prvu, ostalo je fino stavio
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Samo mi nije jasno kako ovi nasi igraci tek u 21 odu iz Schalke u21 ili Stuttgart U21. Sto se toliko pate po tim B timovima i onda u 21, 22 naprave transfer. Evo mogu sad nabrojat 10 igraca nasih koji su taj tok karijere imali. Pa bolje idi u Zelju igraj sa 19, skupljaj seniorske minute.
Kujovic, s 21 tek poceo igrat neki profi fudbal, Mustafic ovaj jos nije, Ibrisimovic nista.
Sta je Muharemovicu trebalo da tek s 21 krene igrat profi fudbal, u nekom ozbiljnijem klubu. Covjek je sad stoper za top klubove, a tri godine karijere je bacio u vodu.
Kujovic, s 21 tek poceo igrat neki profi fudbal, Mustafic ovaj jos nije, Ibrisimovic nista.
Sta je Muharemovicu trebalo da tek s 21 krene igrat profi fudbal, u nekom ozbiljnijem klubu. Covjek je sad stoper za top klubove, a tri godine karijere je bacio u vodu.
Ovaj Taraba je bez ikakvog argumenta u prvoj postavi. Na toj lijevoj strani ima Mujkica kao ljevaka i Mustafica koji je db kao i on, ali je bar standardan u klubu (ovaj ne igra u Istri haman nikako). Fali Sakota po krilu, ali sta da se radi. Btw, strah me da mali Siljevic iz revolta ne promijeni odluku kao onomad dedin Svedjanin, jer je i njega poslao na tribine. Realno, on ce tesko do minutaze pored Jurkasa i Karica.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ne mogu svi igrati s 18 seniorski fudbal neko se prije razvije neko kasnije . Sta fali Muharemovicu dobar put izabrao. U suštini nema tu pravila sve je u glavi ko bude uporan ko mazga uspjet ce ko glumata i brzo odustaje od tog nema nista i to je tako.dedo26 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 14:23Samo mi nije jasno kako ovi nasi igraci tek u 21 odu iz Schalke u21 ili Stuttgart U21. Sto se toliko pate po tim B timovima i onda u 21, 22 naprave transfer. Evo mogu sad nabrojat 10 igraca nasih koji su taj tok karijere imali. Pa bolje idi u Zelju igraj sa 19, skupljaj seniorske minute.
Da je Muharemovic dosao u Zelju da igra sa 19, sad bi igrao sa Gasalom u Travniku.dedo26 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 14:23Samo mi nije jasno kako ovi nasi igraci tek u 21 odu iz Schalke u21 ili Stuttgart U21. Sto se toliko pate po tim B timovima i onda u 21, 22 naprave transfer. Evo mogu sad nabrojat 10 igraca nasih koji su taj tok karijere imali. Pa bolje idi u Zelju igraj sa 19, skupljaj seniorske minute.
Nisu 3 godine karijere bacene u vodu, nego mu je to bila odskocna daska do prvotimca u Seriji A.
Siljevicu nije kompletirana dokumentacija, zbog toga nema pravo nastupa.Ghuraba je napisao/la: ↑27 mar 2026, 14:26Ovaj Taraba je bez ikakvog argumenta u prvoj postavi. Na toj lijevoj strani ima Mujkica kao ljevaka i Mustafica koji je db kao i on, ali je bar standardan u klubu (ovaj ne igra u Istri haman nikako). Fali Sakota po krilu, ali sta da se radi. Btw, strah me da mali Siljevic iz revolta ne promijeni odluku kao onomad dedin Svedjanin, jer je i njega poslao na tribine. Realno, on ce tesko do minutaze pored Jurkasa i Karica.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
IgmanskiVukovi
- Kontakt:
Prenosi li iko?
Prenos?
Ma svakako jedan golman ide na klupu, tako da bi svejedno izvisio. Vec za naredni ciklus kvalifikacija, Karic otpada i nadati se da ce Siljevic biti redovan u rosteru (ako ne ubace nekog koji mora biti tu iz domace lige).
- Goalgetter
- Kontakt:
Ruzno je ovo vidjeti ovoliko malo naroda na utakmici, a igra se u Sarajevu + besplatan ulaz.
Jel to nema na srpskim arenama nikako? Na arena sport 1 premium je skroz nešto drugo
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.