Ma normala da cu ici. Kad sam mogao u Brazil kako nebi ovdje.alemsa je napisao/la: ↑27 mar 2026, 16:12Odrijesi kesu jeb.ati ga![]()
Ma ovo u LA je top, posto su 2 sata unazad, i da je u podne tekma, mozes ujutru let (nek je u 7-8 am), tamo si u 9 ujutru po njihovom. Uber do stadiona, i vratis se poslije tekme odma kuci. Ne moras hotel i to. Milja i nesto ce te sve izaci. Let odma uzmes ako prodjemo.
@psv naravno AKO
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
moze se proci
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Al koja arogancija zabara, a plasili se Velsa.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zabari svakako i jesu favoriti, bilo protiv nas ili Velsa.
Ali dobro je sto nas podcjenjuju
Jos da hoce sa takvim stavom (kako cemo, lako cemo) nastupiti u Zenici
Grupa na sp ako prodjemo je top za prolaz dalje sa svima se mozemo potuci glat
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
Sindikat12
- Kontakt:
Laksa grupa nego ovaj play-off.
Ovaj Dimarko je bas zeznut strasan prodor i ljevica, njega me je najvise strah.
Dobro je pa je jedna tekma sve je moguce, da su dvije ne bi nam dao mnogo sanse.
Ovaj Dimarko je bas zeznut strasan prodor i ljevica, njega me je najvise strah.
Dobro je pa je jedna tekma sve je moguce, da su dvije ne bi nam dao mnogo sanse.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Opet smo se zaletili. Italijani će nas realno razvaliti. Velika fudbalska nacija poput njih se jednostavno mora naći na svijetskom prvenstvu. Igramo ne samo protiv Italijana, nego i protiv sudija i FIFE.
Nisam gledao utakmicu protiv Walesa, neću ni ovu.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Velesila, nisu se plasirali na zadnja dva SP.ArtVandelay je napisao/la: ↑27 mar 2026, 16:59Opet smo se zaletili. Italijani će nas realno razvaliti. Velika fudbalska nacija poput njih se jednostavno mora naći na svijetskom prvenstvu. Igramo ne samo protiv Italijana, nego i protiv sudija i FIFE.
Deremo žabare bez većih problema.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Odavno sam prestao da pratim fudbal, pre ću da gledam klince ispred zgrade, nego u neku utakmicu, razloga je puno. Ali kada igra Bosna, to mogu da gledam, i kao da igraju isti oni klinci za koje sam i navijao ispred zgrade. Isti oni posleratni dečaci, koji su smisao našli u lopti.
Ne zato što im je to bilo nametnuto ili zbog para, nego neka sila koja ih je nosila, da ne odustaju. Nezastrašeni, slobodni, svoji. Možda drugog izbora nisu ni imali. Možda ih je ta igra spašavala od nacionalnih podela, nemaštine, večitog straha roditelja od budućnosti. Zato danas, kada ih gledaš, vidiš da ne igraju samo za sebe i da je to jedna mnogo dublja priča. Kojom kao da brane ono poslednje što je ljudima ostalo, a to je nada u bolje i zajedništvo. Nije ih stvorio sistem, nego život.
Više je Edin Džeko pomirio Bosance i Hercegovce nego svi političari zajedno. Ne samo njegove izjave, nego njegova borba na terenu. Kada vidiš da i na pragu četrdesete ne odustaje, a za Bosnu se ne igra zbog para, nego zbog ljudi,
negde znaš da to ljudima vraća nadu.
Kada Bosna pobedi, to nije sportska pobeda, nego opšteljudska, gde se probudi jedan poseban sentiment. Drugi kao da su zaboravili da se raduju, Bosna nije.
I to nije ona nadmena radost, kao: bolji smo od nekoga.
Ne, nego dobri smo za sebe, A možemo da budemo još bolji. Ne, bićemo prvaci sveta, nego postojimo u svetu, koji kao da nas je zaboravio, a i kao da smo sami sebe zaboravili.
Momci koji danas igraju jesu deca ovog vremena, ali nad njima kao da vijori još nešto. To je neka dublja potreba da vrate narodu mnogo šta što je izgubio. Ne mogu drugačije, možda ni ne znaju, ali ovo je ono što mogu, gde prećutno kažu – ne odustajte, ljudi.
Ima nade.
Možete vi to.
Igra se do kraja.
Živi se do kraja.
Za koji dan igraju u Zenici protiv Italije, Koja skoro da ima više registrovanih fudbalera nego što cela Bosna ima stanovnika. Ali to nije važno. Kao ni šta Kalčo predstavlja u svetu fudbala. Ostaje samo ista dečačka želja da se ode na svetsko prvenstvo i da se obraduje narod. Ne da se bude prvi na svetu, nego da ljudi budu srećni.
I da imaju čemu da se nadaju. I da neki novi dečaci, dok se zvecka oružijem, umesto iz pušaka, pucaju penale, slobodnjake, kornere. I da trče i istrče iz mnogih problema.
Kao i Bosna i Hercegovina. Koja nikad nije prestala da sanja. Zato je toliko i volimo.
by Stefan Simic
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
prodajem kartu za tekmu, tribina zapad blok E, 1000Km. zainteresovani PP.
Italijani jesu favoriti nema sta. Ali na jednu utakmicu sve je moguce.
Ako mi mogao birati da izaberem nekog od ovih veliki selekcija za protivnika u barazu, rado bi njih izabrao (moze se polemisati o tome koliko su trenutno u rangu top selekcija, ali govoreci kroz historiju). Nisu nepobjedivi, nisu ekipa koja ti ne da igrati, sta vise i oni se znaju muciti kad imaju losiji dan. Da kojim slucajem igras sa Spanijom, Francuskom ili Nijemcima pisi propalo u startu
ovako ima sanse.
Dedic itekako moze cuvati DiMarca, zabraniti mu samo da centrira i onda je mrtav igrac.
Glavno ce biti na sredini zatvoriti Tonalia, ni on nije igrac koji je neki virtuoz, ali je neumoran i maksimalno pozrtvovan, sa finim sutom. Barela u zadnje vrijeme igra toplo hladno, nek ga neko iznervira na startu i gotov je. Sto se tice Locatelija, citaj Benjamin Tahirovic
Dzeko, Demirovic i Tabakovic mogu itekako mlatiti Bastonija i Mancinia, sto fizicki tako i igracki.
Sto se tice njihovog napada, Kean je fizicki prejak i nadam se da ce Muharemovic i Katic moci drzati ga bez neki glupih kartona na starru, sto bi im stvorilo bas probleme u nastavku. Vise me strah Reteguia, on ima taj njuh za gol, i moze se lakse provlaciti kroz nasu odbranu.
Donaruma je izrastao u top golmana, i zna skidati nemoguce, ali isto tako ne treba se libiti sa nekim dalekometnim pokusajima, jer desavalo mu se da bas neka frljoka udje u gol
Eto da ne bude da smo mi Brazil a oni San Marino. Neki omjer 35-65 u korist Italijana.
Bice mi pomalo i zao sto ce da propuste i 3ce za redom prvenstvo, jer posle BiH uvijek sam za njih navijao, ali sad nema dvojbe
Ako mi mogao birati da izaberem nekog od ovih veliki selekcija za protivnika u barazu, rado bi njih izabrao (moze se polemisati o tome koliko su trenutno u rangu top selekcija, ali govoreci kroz historiju). Nisu nepobjedivi, nisu ekipa koja ti ne da igrati, sta vise i oni se znaju muciti kad imaju losiji dan. Da kojim slucajem igras sa Spanijom, Francuskom ili Nijemcima pisi propalo u startu
Dedic itekako moze cuvati DiMarca, zabraniti mu samo da centrira i onda je mrtav igrac.
Glavno ce biti na sredini zatvoriti Tonalia, ni on nije igrac koji je neki virtuoz, ali je neumoran i maksimalno pozrtvovan, sa finim sutom. Barela u zadnje vrijeme igra toplo hladno, nek ga neko iznervira na startu i gotov je. Sto se tice Locatelija, citaj Benjamin Tahirovic
Dzeko, Demirovic i Tabakovic mogu itekako mlatiti Bastonija i Mancinia, sto fizicki tako i igracki.
Sto se tice njihovog napada, Kean je fizicki prejak i nadam se da ce Muharemovic i Katic moci drzati ga bez neki glupih kartona na starru, sto bi im stvorilo bas probleme u nastavku. Vise me strah Reteguia, on ima taj njuh za gol, i moze se lakse provlaciti kroz nasu odbranu.
Donaruma je izrastao u top golmana, i zna skidati nemoguce, ali isto tako ne treba se libiti sa nekim dalekometnim pokusajima, jer desavalo mu se da bas neka frljoka udje u gol
Eto da ne bude da smo mi Brazil a oni San Marino. Neki omjer 35-65 u korist Italijana.
Bice mi pomalo i zao sto ce da propuste i 3ce za redom prvenstvo, jer posle BiH uvijek sam za njih navijao, ali sad nema dvojbe
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Imam kartu za zapad!
Ako ima neko zainteresovan... ne bih je dao ni za 5000! Ni za 10.
A ova 'ovna sto prodaju karte na milju i neke cifre, njih nabijem! To su ista ona 'ovna sto se i na izborima majmunima prodaju za litar ulja i kilu šrćera. Zato i jesmo tu gdje jesmo.
Toliko!
Ako ima neko zainteresovan... ne bih je dao ni za 5000! Ni za 10.
A ova 'ovna sto prodaju karte na milju i neke cifre, njih nabijem! To su ista ona 'ovna sto se i na izborima majmunima prodaju za litar ulja i kilu šrćera. Zato i jesmo tu gdje jesmo.
Toliko!
- GoldenLilies
- Kontakt:
Ne pomisljati staviti u pocetnu postavu Tahirovica, Sunjica i Memica. 
Ovako nesto bi i George izvalio, aferim sto si uspio uparit nick i pristup.ArtVandelay je napisao/la: ↑27 mar 2026, 16:59Opet smo se zaletili. Italijani će nas realno razvaliti. Velika fudbalska nacija poput njih se jednostavno mora naći na svijetskom prvenstvu. Igramo ne samo protiv Italijana, nego i protiv sudija i FIFE.
I da budemo bolji od zabara syebat ce nas sudija 100%
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Kako ih ne pogurase u zadnja dva baraza?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nadam se ruznoj, odvratnoj i dosadnoj utakmici gdje cemo nekako na glupost pobjedit 1:0, Demirovic da zabije nekakav bezveze gol jer se slucajno nasao na nekom mjestu, dovoljno da pokrije sve ono od sinoc.
Trenutno korisnika/ca: AzRimiRzA, Bing [Bot], izdzezveubrazil, MiranGlasnic, Proximic, random11, signalidunapark, tutankamon1905, zenica159, zikerrz21 i 81 gost.