jes vala da hoce zadrzati ovaj nivo pa da bude zanimljivo u nastavku na slamovima, nekako sam imao dojam da mi je ostao nedorecen medvedev i evo nadosao je
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Koliko je nebitan Nolo pokazuje i cinjenica da niko ne spominje da preskace Miami. Penzija za treceg najveceg igraca ikad. 
On je za ovu dvojicu opasan samo na US openu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 mar 2026, 23:28jes vala da hoce zadrzati ovaj nivo pa da bude zanimljivo u nastavku na slamovima, nekako sam imao dojam da mi je ostao nedorecen medvedev i evo nadosao je
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne znam jesam li više impresioniran Jannikovim prvim servisom ili Medinom baseline igrom.
Čestitke Sinneru, ubacio u brzinu više i zasluženo slavio danas. Vezao 7 poena u nizu u tiebreaku.

Bravo Sinner!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Svaka čast Medvedevu, nadam se da je ovo znak da se vraća u vrh gdje realno i pripada
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Fonseca je lošije odigrao protiv Alcaraza nego protiv Sinnera na IW. Još su ovo prebrzi uvjeti za njega gdje mu kretanje dolazi do izražaja.
Bilo je zabavno pratiti forhend vs forhend bitku gdje se još jednom pokazalo da nije sve u sirovoj jačini udaranja.
Bilo je zabavno pratiti forhend vs forhend bitku gdje se još jednom pokazalo da nije sve u sirovoj jačini udaranja.
Korda pomeo Carlosa..
Nije ga bas pomeo ali bio je bolji, ali ima 3-5 u drugom setu i onda na servis za mec ne uze niti jedan poen, reko evo ide lagan posao za carlitosa, ali ipak se dozvao Korda.
Neka ovo je samo pokazatelj da nema opustanja za njih dva. Ovaj gornji dio zrijeba sad bas otvoren do finala. Dole imamo Zvereva, Medu i Sinnera.
Carlos se lagano okrece sezoni sljake i branjenju ogromnog broja bodova. Sasvim je izvjesno da ce ga Janik nekad u maju skinuti sa No1 na listi.
Neka ovo je samo pokazatelj da nema opustanja za njih dva. Ovaj gornji dio zrijeba sad bas otvoren do finala. Dole imamo Zvereva, Medu i Sinnera.
Carlos se lagano okrece sezoni sljake i branjenju ogromnog broja bodova. Sasvim je izvjesno da ce ga Janik nekad u maju skinuti sa No1 na listi.
Cuj Korda ga izbacio...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
mogao bi vacherot opet jako daleko dogurati
Jannik je masina na ovim podlogama. Nocas je oborio rekord od Novaka sa 25 uzastopnih dobivenih setova na masters turnirima. On i Carlos polako ali sigurno vec pocinju u ranoj fazi neke rekorde obarati.
Obadvojici fali jos po 3 mastersa da kompletiraju sve masterse. Janiku fale ova tri na zemlji i imace vec ove godine sansu da neki od ta tri osvoji. Dok Carlosu fale Montreal, Shangai i Paris.
I da mogao bi Jannik imati bas puno bodova nakon sezone na zemlji, vidjecemo, al mogao bi imati preko 15k bodova.
Obadvojici fali jos po 3 mastersa da kompletiraju sve masterse. Janiku fale ova tri na zemlji i imace vec ove godine sansu da neki od ta tri osvoji. Dok Carlosu fale Montreal, Shangai i Paris.
I da mogao bi Jannik imati bas puno bodova nakon sezone na zemlji, vidjecemo, al mogao bi imati preko 15k bodova.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kada ne brani ništa do RG-a. Baš će se često mijenjati na broju 1 Alcaraz i Sinner
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sinnerova kretnja je nivo Djokovica 2011 i 2015 ovo je nadrealno ne postoji pogresan korak koji napravi toliko dobro cita situaciju na terenu
o unaprijedjenju servisa je suvisno pricati, kad se mislilo da ne moze bolje od onog sto je pruzao u jednom momentu momak je uspio dici igru za jos 20% sigurno
uvod meca protiv Tiafoea perfektan
Carlos mora smanjiti oscilacije u igri barem na sljaci i travi, ako ga tamo bude tukao beton mu moze i prepustiti komotno
o unaprijedjenju servisa je suvisno pricati, kad se mislilo da ne moze bolje od onog sto je pruzao u jednom momentu momak je uspio dici igru za jos 20% sigurno
uvod meca protiv Tiafoea perfektan
Carlos mora smanjiti oscilacije u igri barem na sljaci i travi, ako ga tamo bude tukao beton mu moze i prepustiti komotno
Carlos jako lose odigrao ova dva mastersa, sa druge strane Sinner bas dominantan, sad je vec na 29 uzastopnih setova na mastersima, ne da mec nije izgubio vec ni seta ne moze ispustiti na zadnja 4 mastersa.
Zemlja ce nam sad dosta reci ali mislim da je Jannik tu dosta isto jak, prosle godine ga je samo cudo udaljilo da ne osvoji RG , a imao je 3 mec lopte. Tako da vjerujem da bi Jannik mogao i prici Novakovom rekordu po broju bodova u jednom trenutku na atp listi.
Veceras je mislim finale prije finala u Miamiu , Jannik vs Zverev.
Zemlja ce nam sad dosta reci ali mislim da je Jannik tu dosta isto jak, prosle godine ga je samo cudo udaljilo da ne osvoji RG , a imao je 3 mec lopte. Tako da vjerujem da bi Jannik mogao i prici Novakovom rekordu po broju bodova u jednom trenutku na atp listi.
Veceras je mislim finale prije finala u Miamiu , Jannik vs Zverev.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Fils ima jako dobru sezonu, igra iznad svojih očekivanja. Otkriće sezone je sigurno
Jannik prvi igrac u historiji koji je kompletirao Sunshine Double bez izgubljenog seta. Neki se rekordi vec postavljaju i bice jako teski za oboriti.
Inace ima niz od 35 setova za redom na masters turnirima, strasan niz.
Inace ima niz od 35 setova za redom na masters turnirima, strasan niz.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Čak je Lehečka dobar otpor pružio, očekivao sam ja uvjerljiviju pobjedu
Tebra nesto su se jahaci Alkarasa usutili. Nigdje ih kad Jannik tambura redom. Trebao bi se on vratiti na #1, ali i RG da se uzme te da se kompletiraju sva 4 slema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.