Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Iskreno svaka cast Sergeju i na mu.dima, u 60 nekoj je ubacio sve u napad sto smo imali bez ikavkog taktiziranja pa ili ili....imali smo u tim momentima tri spica plus kerim i esmir plus Dedic koji je ostajo naprijed.
Kad se sjetim koliko puta nam je samo trebo go, a selektori nisu imali hraborasti da krenu na sve ili nista nego vazda taktiziraj ...
Kad se sjetim koliko puta nam je samo trebo go, a selektori nisu imali hraborasti da krenu na sve ili nista nego vazda taktiziraj ...
=\_1921_/=
Mora mu se cestiti na izmjenama. Dobro je slozio. Pametno sto je Dzeku izveo.
Nadam se da nece gurati Tahira vise, al nikad ne znas.
Velika greska sto nije zvao Jusuf i Karic. Gigovic morao krpiti tu desnu stranu.
Protiv Italije pojacaj sredinu. Amir, Basic i Sunjic. Kerim lijevo, Memic desno i Tabak naprijed. Onda sa klupe imas friskog Edina. Demirovic i Esmira
Velika greska sto nije zvao Jusuf i Karic. Gigovic morao krpiti tu desnu stranu.
Protiv Italije pojacaj sredinu. Amir, Basic i Sunjic. Kerim lijevo, Memic desno i Tabak naprijed. Onda sa klupe imas friskog Edina. Demirovic i Esmira
- Shategabri
Malo samoubilački, al dobro.invincible1921 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 13:20Iskreno svaka cast Sergeju i na mu.dima, u 60 nekoj je ubacio sve u napad sto smo imali bez ikavkog taktiziranja pa ili ili....imali smo u tim momentima tri spica plus kerim i esmir plus Dedic koji je ostajo naprijed.
Sa tri centarfora igrati, malo ko bi se to odlučio.
Imali smo malo i sreće, prečka, stativa, istina i primili gol svojom greškom.
Na kraju se piše prolaz i to će jedino biti bitno u utorak.
Mora se priznati da je evidentan napredak u igri u odnosu na početak Barbe na klupi.
Svakako ova djeca rastu iz utakmice u utakmicu, imamo se čemu nadati u budućnosti.
Koševo Zapad
- invincible1921
- Kontakt:
Ma naravno da je samoublicaki, ali jbg nismo imali vise sta cekat,,,ili dza ili bu...opet je dobro i uradio izmjenom dzeke da pojaca sredinu ja sam se bojao da ce izvest demirovicaShategabri je napisao/la: ↑27 mar 2026, 14:08Malo samoubilački, al dobro.invincible1921 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 13:20Iskreno svaka cast Sergeju i na mu.dima, u 60 nekoj je ubacio sve u napad sto smo imali bez ikavkog taktiziranja pa ili ili....imali smo u tim momentima tri spica plus kerim i esmir plus Dedic koji je ostajo naprijed.
Mora se priznati da je evidentan napredak u igri u odnosu na početak Barbe na klupi.
Svakako ova djeca rastu iz utakmice u utakmicu, imamo se čemu nadati u budućnosti.
=\_1921_/=
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ako sam dobro vidio, Dzeko je sam trazio izmjenu.soko je napisao/la: ↑27 mar 2026, 14:01Mora mu se cestiti na izmjenama. Dobro je slozio. Pametno sto je Dzeku izveo.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Projekat stručnog štaba ide na novi level. Hvala Bogu što su tu i hvala za ove dosadašnje trenutke
energijom svi zajedno za jedan cilj, akoBogda.
Walk on
Kad Alajbegovića opet stavi na klupu protiv Italije
pa on je sinoc nakon 15tak min nakon sto je usao imao grceve. Morate biti svjesni da je njemu 18god i da njegovo tijelo nije projeltovano da u tako kraktim vremenskim razlikama igra tsko bitne i stresne utakmice.
Hoce li krenuto od 1.min ili ce uci zadnjih 35min sasvim je svejedno jer on je bitsn da tih pola sata digne tempo i pravi razliku
naprijed rejal
Ovo je utakmica na ISPADANJE, ovo nije utakmica gdje ima revans ili gdje se gleda gol razlika 5-0 il 1-0 poraz isto vrijediShategabri je napisao/la: ↑27 mar 2026, 14:08Malo samoubilački, al dobro.invincible1921 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 13:20Iskreno svaka cast Sergeju i na mu.dima, u 60 nekoj je ubacio sve u napad sto smo imali bez ikavkog taktiziranja pa ili ili....imali smo u tim momentima tri spica plus kerim i esmir plus Dedic koji je ostajo naprijed.
Zasto onda to nazivat SLUDO.
Takodje moramo znat Wels je pogodio stativu iz polu sanse a precku i kontre kad smo mi krenuli na sve il nista, TAKODJE MORA SE ZNAT GO KOJI JE DAO WELS JE GRESKA GOLMANA, i tako reci iz nikakve sanse. Sto nas je i natjeralo da igramo sa tri spica, sto je nas diglo i poremetilo wels i mozemo reci da je Barbarez sa tim potezom iznenadio i nasao trenera welsa na krivoj nozi ili ti ga nadmudrio
Njihova najbolja sansa je bila ta kad su precku pogodili u 90 minuta i taj sut izkosa gdje smo imali u bloku 2 igraca covjek je sutirao dobro i stativu pogodio. Nasa najbolja sansa je kad golman brani nemoguce, pa sansa nakon centar suta bajrektarovica pa sansa posle centar suta dzeke. Imali su oni jedan sut kad je Vasilj odbranio kao i kod nas kad je alibegovic sutiro i odbranio njihov golman. Uz to da smo mi dali vrhunski go gdje se golman nije oklizno gdje golman nije kriv za go.
U produzecima imali su oni 2 dobre sanse kad je Muharemovic glavo odbranio i ono kad je u petercu njihov igrac odigro u sredinu a njihov igrac kasnio, mi smo imali jednu preko Bajrektarevica.
U polju jesu bili tehnicki bolji i nebi bilo neposteno da su prosli, al treba uzet cinjenicu da su 33 na fifa listi mi 72 da su igrali pred svoim navijacima, i da se nisu morali dodatno trosit sa pitovanjem, ok nije to neka velka prednost al nije ni mala ako se uzme kolika je razlika po fifinom rangiranju.
Ovo je u rangu koda oni izbace hrvatsku na nacin kako smo mi njih.
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 27 mar 2026, 17:34, ukupno mijenjano 3 puta.
Lagano prskanje, miševa od strane selektora:
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Po kom osnovu ovaj kobajagi profesor sinoc sebi na drzavnoj televiziji nakon ovakve utakmice daje sebi za pravo da govori selektoru da se ne pravi pametan i ostavi ego sa strane i sta vec ne?
Mislim, zna se sta i ja o kockaru pisem ali jedno je forum drugo je javni drzavni emiter. Smanji dozivljaj cobane celavi.
Mislim, zna se sta i ja o kockaru pisem ali jedno je forum drugo je javni drzavni emiter. Smanji dozivljaj cobane celavi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Dogana ponijele emocije…umislio da je bitan.Arvid je napisao/la: ↑27 mar 2026, 17:42Po kom osnovu ovaj kobajagi profesor sinoc sebi na drzavnoj televiziji nakon ovakve utakmice daje sebi za pravo da govori selektoru da se ne pravi pametan i ostavi ego sa strane i sta vec ne?
Gdje se može vidjeti ta analiza Džele i Profesora?
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Ako imaš mojuweb tv možeš vratiti na bht snimak poslije tekme
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Ma Dogan je 99 % u pravu..ali se je totalno ružno izrazio..kaže ostavi ego i prkos...kakav bolan ego ,kakav prkos...on ostsvlja Kerima na klupi zbog nekih taktika,zbog toga što misli da će Memić bolje odgovoriti zadatku a ne zbog ega..ispravno je reći trenutno je Kerim u boljoj formi,više nam znači u igri ,a ne ego..to to je klasična selektorska greška...u odabiru igrača
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Dogan se opustio i progovorio kao pravi mahalaš. Zaboravio da će hiljadama ljudi slušati njegov govor kafanske propalice.aqarius je napisao/la: ↑27 mar 2026, 18:01Ma Dogan je 99 % u pravu..ali se je totalno ružno izrazio..kaže ostavi ego i prkos...kakav bolan ego ,kakav prkos...on ostsvlja Kerima na klupi zbog nekih taktika,zbog toga što misli da će Memić bolje odgovoriti zadatku a ne zbog ega..ispravno je reći trenutno je Kerim u boljoj formi,više nam znači u igri ,a ne ego..to to je klasična selektorska greška...u odabiru igrača
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Jesu se digli i upalili obažavatelji lika Sergeja. Malo i sirotinja da živne.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beduin, CentarsutNaClanak921, denza, ErosViverosViv, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, invincible1921, kolezeljovac, Maestro^^, Mostarac12345, napapijri1987, soccerfan, zikerrz21 i 94 gosta.