Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Bio sam u Izraelu i u Palestini. Nekad prije svih ovih uzasa koji su se desili. Dojam je isto kao da si na Grbavici 1993. Okupirana teritorija, potlacen narod, masa naoružane djece u vojnim uniformama na ulicama. Jerusalem i Haifa napucani, nisam nigdje na svijetu vidi umjetničkih galerija kao u Jerusalemu. Iza zida ili iza bodljikave žice jad i bijeda, potlačeni ljudi.
Ne bih nikad, ali nikad ponovo otisao tamo kao turista, a pogotovo ne da živim tamo (bez obzira, sve da se nije ovo sve desilo).
Neko ima stomak za to, njemu moze biti fino, naravno ako je na ovoj izraelskoj strani. Ja ne bih mogao.
Ne bih nikad, ali nikad ponovo otisao tamo kao turista, a pogotovo ne da živim tamo (bez obzira, sve da se nije ovo sve desilo).
Neko ima stomak za to, njemu moze biti fino, naravno ako je na ovoj izraelskoj strani. Ja ne bih mogao.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Idemo dalje
Donald Trump tvrdi da mu je CIA rekla kako je Mojtaba Khamenei homoseksualac.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Šta se desava sa iddea-om, ni sajt ni aplikacija ne rade..
Lik senilan postao, steta, bio je zanimljiv.
- Wilshere10
- Kontakt:
Cijeli svijet je talac ove senilne oboljele narandzaste budale i krscanskog teroriste Hegsetha.Donald Trump odgodio napade na energetska postrojenja Irana. Kaze da pregovara sa Irancima o prekidu vatre. Sa druge strane, Iranci tvrde da ne pregovaraju te da Trump vjerovatno pregovara sa Hegsethom.
- VivaLaStella
- Kontakt:

Ma to, samo kako ćaće kažu. Evropski vrijednosti, evropski put, evropski fondovi, lets go
pravda za mnoy
- gringoBasJa
- Kontakt:
VivaLaStella je napisao/la: ↑27 mar 2026, 12:17
Ma to, samo kako ćaće kažu. Evropski vrijednosti, evropski put, evropski fondovi, lets go![]()
500 miliona kredita sa ogromnom kamatom
Ima da manji dio Bosne postane zapadna Njemacka
Jeste li znali da smo imali velike rezerve zlata koje su prodane za sicu, da ih nismo prodali sad smo mogli imati min 1 milijardu. Ako se dobro sjecam Zlaja ih prodao za 50-60 mil
Sta su ovoj drzavi sve radili, a ona i dalje sija
Ima da manji dio Bosne postane zapadna Njemacka
Jeste li znali da smo imali velike rezerve zlata koje su prodane za sicu, da ih nismo prodali sad smo mogli imati min 1 milijardu. Ako se dobro sjecam Zlaja ih prodao za 50-60 mil
Sta su ovoj drzavi sve radili, a ona i dalje sija
Sluzbe iznenadio najavljeni snijeg u martu 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Yebem ti grad i drzavu, od jutros nema struje. Tek od popodne dodje na par minuta i opet nestane. Kako moze svaki snijeg znaciti kolaps yebo mu ja vise mater.
1946-1987
Zar je toliki snijeg u Krajini pa da 50 hiljada ljudi nema struje?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Snijeg ko snijeg, pao je u ovoj kolicini hiljadu puta do sada. Ali eto, standard ono nase. U jednom dijelu dana ni struje ni vode. Pa krv ti J***.
1946-1987
- gringoBasJa
- Kontakt:
Radim za Austrijance, dok sam radio nije nestajalo struje.gringoBasJa je napisao/la: ↑27 mar 2026, 21:50Ako 50.000 Krajsnika nema el energiju znaci da je struje nestalo u Sloveniji ili Austriji!
Bitno je da se printaju majice i jastuci sa motivima a to što čim neko jače zalupi vrata odma energetski kolaps to nema veze
- VensanKasel
- Kontakt:
Kakve veze imaju jedno sa drugim bog te ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Primitivizam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.