Dalekovod na grabežu
Moderator/ica: insider
Da nema struje u Beogradu bilo bi pet tekstovaakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 01:36Toliko broj ljudi nema struju u drzavi a ta vijest u nekim zapićku portala, vecu paznju dobije kvazirasprava Ramovicke i Mladenovicke u srpskoj emisiji
U ovoj smoru od vremena jedino me raduje sto se sutra pomjera sat
Israel says it identified missile launched from Yemen.
Ameri nagađaju da je uništeno tek oko trećine iranskog raketnog arsenala. Od onog rat je gotov, čekaju se sekunde do kapitulacije, do ovih žongliranja.12 US soldiers reportedly injured in Iran attack on Saudi base.
Status lokalnog "knjigopisca"S pozicije današnjeg svjetkog prava, postupak hrabre Mostarke je za svaku osudu. Kako snimak pokazuje nasilnik je došao na njeno radno mjesto, iako fizički snažniji još se i naoružao automatskom puškom i tražio je da se pokori njegovoj volji i da mu novac. Ona umjesto da se odmah bezuslovno pokori, hrabro pruža otpor i time ugrožava naum napadača. Skoro identična situacija sa napadom SAD na Iran. Shodno reakcijama velikog broja svjetskih vlada a time i naše u osudi iranske odbrane ne bi me iznenadilo da ista bude sankcionisana i optužena za pokušaj ubistva, kršenje ustaljenih pravila oružane pljačke i drugih konvencija o zaštiti interesa jačih...
Zbog opisa posla puno puta sam imao prilike raditi kod ovh uhljupa, mozda raja ne zna ali oni imaju robove... Svaka porodica ima par robova iz Juzne Azije koji ima sluze... Par robinja ciste, kuhaju i par robova koji im sluze kao vozaci-domari-zastitari-tegljeca-marva...
Au, hvala ti za ovo, nisam znao da je pune i u staklo
I ja se isfurao , naručio kratki i bezveze pogledam u frižider kad ono - ACE staklenka , blagi šok
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.