Ivan Šunjić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Ivan Šunjić
Nema ga u protokolu danas. Da li je negdje izasla zvanicna info o tezini povrede?
ybt dva '' glavna '' igraca u vezi su nam u cuzi,jedan klupa dugi povreda.. a taj dio nam je svakako najtanji .. uzas
ybt dva '' glavna '' igraca u vezi su nam u cuzi,jedan klupa dugi povreda.. a taj dio nam je svakako najtanji .. uzas
Vratio se. Na klupi danas.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ima taman vremena da se oporavi, samo lagano.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Starter danas. Vraća se u pogon 
Opa, gol!
Jos jednom pokazao svu svoju limitiranost i zbog cega ne smije ni u ludilu da igra sa svjetskom klasom Tahirovicem.
Zajedno su imali 32 tacna dodavanja a igrali su do 78. i 62. minute, pametnom dosta.
Zajedno su imali 32 tacna dodavanja a igrali su do 78. i 62. minute, pametnom dosta.
Uz Demirovica najgori na terenu. Pokazao da je hala od igraca i da nema sta traziti u ozbiljnom fudbalu.
Igrac za zadnjih 15 minuta kada se branimo.
Ipak, siguran starter protiv Talijana.
Igrac za zadnjih 15 minuta kada se branimo.
Ipak, siguran starter protiv Talijana.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
U nekom sastavu s 3 na sredini bi mozda i opravdao minute na terenu, da iskljucivo ima defanzivnu ulogu a da ova dvojica kompenziraju njegovo skrivanje od lopte. Ovako ko god da ostane sam s njim imat ce ogromnih problema.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tacno se vidi razlika u kvaliteti pojedinih pa i ove palije, znaci toliko ga strah ubaciti loptu u 16m da ceka da Esmir pobjegne od dvojice igraca. Nije reprezentativni kvalitet... Amir mora na njegovo mjesto, miran, covjek od zadatka...
Daleko je bio od dobre partije ali to da Esmira ceka je cista logika s obzirom da je Sunjic destruktivac a Esmir krilo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Za “poznavaoce” fudbalske materije da podvučem da je Sunjic sinoc odigrao još jednu dobru i sigurnu partiju. Veoma inteligentno pokrivanje terena gdje protivnik nije uspio kreirati niti jednu akciju izuzev onog odličnog šuta Wilsona u 21.minuti, ali ta situacija svakako nema veze s njim.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Za poznavaoca fudbalske materije, da upitam je li Benjamin Tahirović naš najbolji veznjak?
Mislim, kad već tako nešto tvrdiš, onda možeš diskutovati o fudbalu, ali ti je mišljenje relevantno koliko i mišljenje Papua Nove Gvineje kako da se završi rat Amerike i Irana.
I da ne ostanem dužan za ovo gore napisano, Šunjić je odigrao toliko vrhunski da je sreća što je zamijenjen, jer da nije, sad bi se spremali za prijateljsku sa Sjevernom Irskom.
Sad nas nastavi uvjeravati da je ekstremna neophodnost imati veznjaka koji po utakmici odigra deset pasova. Relevantno kao i ono da je Tahirović naš najbolji veznjak.
Mislim, kad već tako nešto tvrdiš, onda možeš diskutovati o fudbalu, ali ti je mišljenje relevantno koliko i mišljenje Papua Nove Gvineje kako da se završi rat Amerike i Irana.
I da ne ostanem dužan za ovo gore napisano, Šunjić je odigrao toliko vrhunski da je sreća što je zamijenjen, jer da nije, sad bi se spremali za prijateljsku sa Sjevernom Irskom.
Sad nas nastavi uvjeravati da je ekstremna neophodnost imati veznjaka koji po utakmici odigra deset pasova. Relevantno kao i ono da je Tahirović naš najbolji veznjak.
Ako ne zaboravim i kad stignem odgovorit ću ti bez ikakvih problema. Ovih dana sam u obavezama od izlaska sunca do mrkle noći.
- AndreWilliams
- Kontakt:
I Barbinom sistemu, najvažnija karika. Meni licno, jedan od drazih, jer odradjuje sav onaj prljavi posao koji prosječan forumski puk nije u stanju da prepozna. Upravo zahvaljujuci njemu, Tahiru, Memicu utakmice ulaze u egal zavrsnicu gdje dolazi do izrazaja raskoš i talenat ovih mladjih tek nadolazećih. U proslosti smo igrali lijepši fudbal, ali nije bilo rezultata.
Šunjić je dobar i bitan samo onima koji fudbal gledaju kroz prizmu kvaziborbenosti. Konstantno kasni, pa onda to kašnjenje pokušava nadoknaditi nekakvim reakcijama, koje su često na ivici faula. Nikakvog fudbala u njemu nema.
Uostalom, nije Šunjić takav odjednom, to je on. Ne treba se uopšte pretjerano duboko analizirati da se vidi da je u utakmicama Pafosa u LP on ispodprosječan i po broju pasova i po broju duela u odnosu na kolege iz veznog reda. I ne treba opet neka posebna analiza da one koji će reći "ali Pafos" ili "ali nije njegovo da to igra" razuvjeri pogled na iste igrače u Slaviji iz Praga, Royalu, Qarabagu ili Olimpijakosu, pa vidiš da su razlike u brojevima drastične.
Uostalom, nije Šunjić takav odjednom, to je on. Ne treba se uopšte pretjerano duboko analizirati da se vidi da je u utakmicama Pafosa u LP on ispodprosječan i po broju pasova i po broju duela u odnosu na kolege iz veznog reda. I ne treba opet neka posebna analiza da one koji će reći "ali Pafos" ili "ali nije njegovo da to igra" razuvjeri pogled na iste igrače u Slaviji iz Praga, Royalu, Qarabagu ili Olimpijakosu, pa vidiš da su razlike u brojevima drastične.
Kako su pateticni ovi barbini botovi kad brane nerezonske poteze kockara I na silu forsiranje ovog petokolonaskog amatera.
Ljudi sta ste vi gledali sinoc? Pa mi se sastavili s loptom Nismo jbt dok je on bio na terenu. Cim je izasao proigrali smo. Svaki veznjak Koji je usao imao je vise dodavanja od njega I tahirovica skupa.
Njih dvojica na terenu su recept za propast I garant da cemo biti nadigrani na sredini terena cake I od slabijeg protivnika. Tip igraca kakvog je fudbal pregazio prije 20 godina.uostalom to my se vidi I na karijeri koja ide silaznom putanjom.
Kockar da je normalan prebacio bi malig kujovica is mlade repke a ovog poslao na tribine
Ljudi sta ste vi gledali sinoc? Pa mi se sastavili s loptom Nismo jbt dok je on bio na terenu. Cim je izasao proigrali smo. Svaki veznjak Koji je usao imao je vise dodavanja od njega I tahirovica skupa.
Njih dvojica na terenu su recept za propast I garant da cemo biti nadigrani na sredini terena cake I od slabijeg protivnika. Tip igraca kakvog je fudbal pregazio prije 20 godina.uostalom to my se vidi I na karijeri koja ide silaznom putanjom.
Kockar da je normalan prebacio bi malig kujovica is mlade repke a ovog poslao na tribine
- Beduin
- Kontakt:
Jazavac, jos piskaras na forumu? A Barba dere guzove protivnicima, uskoro skok na FIFA rang listi, taman da lipsete od muke.Diadora je napisao/la: ↑28 mar 2026, 01:36Kako su pateticni ovi barbini botovi kad brane nerezonske poteze kockara I na silu forsiranje ovog petokolonaskog amatera.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Diadora piše skoro pa uvijek između ponoći i pet ujutro onda skontaj dodatno kakav je to psihički bolesnik. Dodatno, ima i profil zaostrog jer obrati pažnju pišu doslovno iste stvari.Beduin je napisao/la: ↑28 mar 2026, 08:48Jazavac, jos piskaras na forumu? A Barba dere guzove protivnicima, uskoro skok na FIFA rang listi, taman da lipsete od muke.Diadora je napisao/la: ↑28 mar 2026, 01:36Kako su pateticni ovi barbini botovi kad brane nerezonske poteze kockara I na silu forsiranje ovog petokolonaskog amatera.
Glory Glory Man United
Ja prvi ne branim Barbareza ali je nerealno misliti da bi mi igrali bolje sa Amirom umjesto Sunjica. Ako je neka statistika mjerilo, kako onda Amir u cijeloj sezoni nije zabio nijedan gol? Sunjic igra jer nemamo boljeg na njegovoj poziciji DMF-a a on da ima karakteristike modernog dmf-a ne bi igrao najbolje godine u Championshipu vec Premiershipu. Ja bih isto volio da imamo kvalitetnog : deep lying playmakera, box to box veznog, kreativnog veznog i plejmejkera ali imamo sta imamo i to je to. A i da imamo samo dva tipa od ova tri a da su ranga Dedica npr, imali bi ekipu jacu od one iz 2014.
Bitno je dati sve na terenu, dobiti 50:50 lopte, duele i iz tog cemo najvise i razvijati svoju igru i momentum jer je ova ekipa takva. Nemamo kvalitet da kontrolisemo igru i da nadigramo ekipe koje su u nasem rangu pa cak i losije a kamo li Italiju ali i ne moras da bi dobio.
Bitno je dati sve na terenu, dobiti 50:50 lopte, duele i iz tog cemo najvise i razvijati svoju igru i momentum jer je ova ekipa takva. Nemamo kvalitet da kontrolisemo igru i da nadigramo ekipe koje su u nasem rangu pa cak i losije a kamo li Italiju ali i ne moras da bi dobio.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, FerdinandF, Goalgetter, Maverick, Micron, MiranGlasnic, Proximic, tuzlanskinacin, VolimBiH96 i 83 gosta.