Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Re: Formula 1
Raspali Evander 

Mercedes sa Ferrarijevom strategijom
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobar Mclaren na slobodnim treninzima, Ferrari zacudjujuce los.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Mclaren daje znakove zivota, ali mislim da jos nece moci ugroziti Ferari i Mercedes. Sacekati jos par utrka.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Pa sta bi rekao za Russela
Evo P1 i P2
⚽FK Garaže⚽
Šteta greške Leclerca u zadnjem pokušaju, al mislim da će sutra biti zanimljivo 
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Bravo za Oscara, puno to bolje sad izgleda za Mclaren. Nakon ove pauze koja slijedi, siguran sam da ce biti jos konkurentniji.
P.S. Max najveci kmecavac svih vremena. Kakav los gubitnik, najbolji primjer je onaj cirkus sa novinarom, koji je napravio.
P.S. Max najveci kmecavac svih vremena. Kakav los gubitnik, najbolji primjer je onaj cirkus sa novinarom, koji je napravio.
Ljudi gdje ste gledali prijenos kvalifikacija u Japanu? Na ArenaSport 1 vidim samo Trening 3.
Čelik Zenica 1945
Ja ocigledno nemam taj kanal na MojaTV. Kazem, na ArenaSport 1 vidim Trening 3 koji je bio jutros oko 3 sata, ali nema kvalifikacija. A i do sada sam na istom kanalu gledao Australiju i Kinu. Cudno.
Čelik Zenica 1945
Nijedan onboard kroz 130R danas u kvalifikacijama...
i sve to da bi imali Audi na gridu danas, stvarno veliki dobitak za F1
Jedna korisna stvar koja je mogla spriječiti super clipping (regen na prednjoj osovini koji je Audi predlozio) je odbijena od strane ostalih timova predvođenih Mercedesom
i sve to da bi imali Audi na gridu danas, stvarno veliki dobitak za F1
Jedna korisna stvar koja je mogla spriječiti super clipping (regen na prednjoj osovini koji je Audi predlozio) je odbijena od strane ostalih timova predvođenih Mercedesom
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Mogli bi imati zanimljivu sezonu ipak zbog Kimija
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Sutra opet jel ocekujemo da Lecl sa startne broj 4 ode na broj 1
Steta greske one Leclerca jer je mogao barem biti bolji od meclarena al ok.
Mercedes je svakako svijet za sebe jos uvijek ali hajde pomalo se smanjuje ta razlika.
Vidjecemo sta ce FIA odluciti za ove otkazane trke i gdje ce ih smjestiti tj gdje ce nam dati duple vikende na istim stazama, barem je tako bilo price.
Steta greske one Leclerca jer je mogao barem biti bolji od meclarena al ok.
Mercedes je svakako svijet za sebe jos uvijek ali hajde pomalo se smanjuje ta razlika.
Vidjecemo sta ce FIA odluciti za ove otkazane trke i gdje ce ih smjestiti tj gdje ce nam dati duple vikende na istim stazama, barem je tako bilo price.
Max se ima pravo zaliti jer je osvajao prvenstvo 4x. Pizda Russell je mala maca za njega i on nema pravo jer vozi raketu ali izgleda ne ide sve po planu jer mali zabar grize i ne pusta. Ma da, znamo svi da ce to Toto nasteliti britanskom placljivku, bas kao sto su i Mclarenovci stopali Piastrija odjednom da bi Lando osvojio sampionat.
PSV je napisao/la: ↑28 mar 2026, 10:44Max se ima pravo zaliti jer je osvajao prvenstvo 4x. Pizda Russell je mala maca za njega i on nema pravo jer vozi raketu ali izgleda ne ide sve po planu jer mali zabar grize i ne pusta. Ma da, znamo svi da ce to Toto nasteliti britanskom placljivku, bas kao sto su i Mclarenovci stopali Piastrija odjednom da bi Lando osvojio sampionat.![]()
Normalno, kad si šampion, imaš šampionske ambicije a dobiješ smeće svako bi se žalio, ali i nije jedini šampion koji se žalio.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Jedno je zaliti se, drugo je biti piickica i kmecavac kad ti god nesto nije po volji. Max je najveca placipiicka u istoriji F1.
Kmeeee nemam najbolji bolid, kmeee citav tim ne radi samo za mene, kmeee nema Masia da mi pokloni titulu
Ono sto je napravio sa novinarom neki dan, svojstveno je samo jednom obicno razmazenom debilu.
Kmeeee nemam najbolji bolid, kmeee citav tim ne radi samo za mene, kmeee nema Masia da mi pokloni titulu
Ono sto je napravio sa novinarom neki dan, svojstveno je samo jednom obicno razmazenom debilu.
Kako neke ptice nikad ne polete, tako ni neke rane ne zacijele. Ostaju za citav zivot 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ponovo dokazuje da je retard, dzaba novi profil 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)