Film i kinematografija
Moderator/ica: insider
Re: Film i kinematografija
Oscar nikad nije bio neko mjerilo, barem meni ne. Uvijek je politicki motivisano, pa pogledajte svaku dodjelu i sta ljudi pricaju na istim.
Smjesna nagrada, a kvalitet filma je svakako u kurcu sto se tice Amera. Samo nastavci, nove adaptacije ili ti ga recikliranje. Sto se i glumaca tice sve je to postalo mlako, kako i nece kad nemas vise novih glumaca koji se probijaju ulogama, sad gledamo djecu glumaca, a brate talenat nije naslijedan, ko god da misli vara se.
Smjesna nagrada, a kvalitet filma je svakako u kurcu sto se tice Amera. Samo nastavci, nove adaptacije ili ti ga recikliranje. Sto se i glumaca tice sve je to postalo mlako, kako i nece kad nemas vise novih glumaca koji se probijaju ulogama, sad gledamo djecu glumaca, a brate talenat nije naslijedan, ko god da misli vara se.
GGMU
Odgledao Peaky Blinders film jucer, iskreno prosjek. Ocekivao sam vise s obzirom kakva je serija bila. Kraj filma je debilan do bola.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kraj filma je u skladu s cijelom tematikom serije. Druga je stvar sto je sam film bio nepotreban i besmislen. Klasicni cash grab.
- bavariapivo
- Kontakt:
- Maroon1946
- Kontakt:
Project Hail Mary 8.5 ocjena na IMDBu (48k votes)
Je li gledao ko i da li je zaista ovako dobar?
gledat ce Carti vecerasMaroon1946 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 14:56Project Hail Mary 8.5 ocjena na IMDBu (48k votes)
3 h 52 min...Jabroni je napisao/la: ↑23 mar 2026, 15:05gledat ce Carti vecerasMaroon1946 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 14:56Project Hail Mary 8.5 ocjena na IMDBu (48k votes)
Kakvi su utisci?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- kraljttbvb
- Kontakt:
Dugi
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- superFrankie
- Kontakt:
Da li je film vrijedan gledanja, prvi dojmovi?
Šta 3 h 52 min, 2 i po sata je.
- Donnie Darko
- Kontakt:
mogu potvrditi da nije 3h i 52m
bliže je 7m
bliže je 7m
- Beduin
- Kontakt:
One battle after another
Nakon pola sata sinoc odustao, daj Boze da nastavim. Nesto mi skroz smor, spora radnja, likovi meh. Mozda jednostavno nije za mene film.
Ne znam razvije li se neka bolja, dinamicnija radnja kasnije?
Nakon pola sata sinoc odustao, daj Boze da nastavim. Nesto mi skroz smor, spora radnja, likovi meh. Mozda jednostavno nije za mene film.
Ne znam razvije li se neka bolja, dinamicnija radnja kasnije?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja pregledao 42 minute i prekine me ezan za iftar. Ima tome i 10-ak dana. Jos uvijek nisam nastavio...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Beduin
- Kontakt:
Ezan te spasiokraljttbvb je napisao/la: ↑28 mar 2026, 11:27Ja pregledao 42 minute i prekine me ezan za iftar. Ima tome i 10-ak dana. Jos uvijek nisam nastavio...
To mora da je bio neki znak haha
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- kraljttbvb
- Kontakt:
Meni za sad nije loš. Mada ocito ne letim da ga završim.Beduin je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:50Ezan te spasiokraljttbvb je napisao/la: ↑28 mar 2026, 11:27Ja pregledao 42 minute i prekine me ezan za iftar. Ima tome i 10-ak dana. Jos uvijek nisam nastavio...![]()
To mora da je bio neki znak haha
Meni Hamnet i onaj pretjerani feminizam nije legao...
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Što se mene tiče preskoči ti taj One battle after another
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.