26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Ne-ulazak Mujagica donijelo nam je penale i prolaz
Treci put gledam sinošnju tekmu i suze liju kao i sinoc sto su
Imas na prethodnoj stranici 2 linka za cijelu utakmicu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ima li neko link penala sa komentatorom sa Arena Sporta?

Malo se govori o prekjucerasnjem tekstu na SS u vezi sa prvih 11 i formacijom 3-5-2, sjecate se?
S koliko samo samouvjerenja je lik napisao tekst, i Jovana Jeremić bi mu pozavidila.
Pa kaže:
"No, prema nekim informacijama do koje smo uspjeli doći, vrlo lako da se sutra na terenu od prve minute nađu:
Vasilij, Katić, Muharemović, Kolašinac, Dedić, Memić, Šunjić, Tahirović, Gigović, Demirović i Džeko.
Igrali bismo u 3-5-2 sistemu u momentima napada, dok bi se u fazi odbrane postavili u formaciju 5-4-1. Nešto slično smo gledali krajem kvalifikacija u onim najvažnijim utakmicama."

Pa kaže:
"No, prema nekim informacijama do koje smo uspjeli doći, vrlo lako da se sutra na terenu od prve minute nađu:
Vasilij, Katić, Muharemović, Kolašinac, Dedić, Memić, Šunjić, Tahirović, Gigović, Demirović i Džeko.
Igrali bismo u 3-5-2 sistemu u momentima napada, dok bi se u fazi odbrane postavili u formaciju 5-4-1. Nešto slično smo gledali krajem kvalifikacija u onim najvažnijim utakmicama."
Odlična analiza.
Ovaj post sam tražio.boatenkk je napisao/la: ↑26 mar 2026, 13:01operacija rusenja reprstacije veceras od strane zlaje bajramovica i sergeja barbareza direktno... moji izvori to javljaju... ne odstupaju od trojce pozadi isto sumanuti... ostali su u dvihiljaditim godinama.. spaha se nista oko taktike ne pita... kako sam cuo jasko kolasinac videoanalizer im je jasno reko tri pet dva nas vodi u nestanak do drugog poluvremena jer su makedonci u toj formaciji 7 primili.. na to sve se barba odvalio smijat i reko pa vidi nasu odbranu vidi njihovu...
kada se pricalo o manama velsa doslo se do zakljucka da esmir i kerim mogu ringispilat njihove bekove... onda je nas pametni selektor reko da su suplji ko sir nazad i da u tom slucaju gubimo 5-3, a ovako mozemo izvuci rezultat...
ne pise nam se dobro.. steta sto se spaha neukljuci oko fudbala on ga ima u malom prstu.. ova neznalica je malog benija pod voz gurnula.. momak nije cist s glavom samo vrijemw provodi na telefonu... vjerovatno popravlja sta se popravit moze...
prvo je zajebo karijeru tahirovicu a veceras ce biti krivac za 5 golova u mrezi protivnika! brzno gi vilson i brendon se nebrane s trojicom nazad!
Dobre ti ove insajderske pravo.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pa jači si ti od njega ako ne kontaš da se lik godinama unazad zajebava.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ovi fudbalski stručnjaci su “najjači”HariTz je napisao/la: ↑27 mar 2026, 23:09Ovaj post sam tražio.boatenkk je napisao/la: ↑26 mar 2026, 13:01operacija rusenja reprstacije veceras od strane zlaje bajramovica i sergeja barbareza direktno... moji izvori to javljaju... ne odstupaju od trojce pozadi isto sumanuti... ostali su u dvihiljaditim godinama.. spaha se nista oko taktike ne pita... kako sam cuo jasko kolasinac videoanalizer im je jasno reko tri pet dva nas vodi u nestanak do drugog poluvremena jer su makedonci u toj formaciji 7 primili.. na to sve se barba odvalio smijat i reko pa vidi nasu odbranu vidi njihovu...
kada se pricalo o manama velsa doslo se do zakljucka da esmir i kerim mogu ringispilat njihove bekove... onda je nas pametni selektor reko da su suplji ko sir nazad i da u tom slucaju gubimo 5-3, a ovako mozemo izvuci rezultat...
ne pise nam se dobro.. steta sto se spaha neukljuci oko fudbala on ga ima u malom prstu.. ova neznalica je malog benija pod voz gurnula.. momak nije cist s glavom samo vrijemw provodi na telefonu... vjerovatno popravlja sta se popravit moze...
prvo je zajebo karijeru tahirovicu a veceras ce biti krivac za 5 golova u mrezi protivnika! brzno gi vilson i brendon se nebrane s trojicom nazad!
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Harishp vibes…HariTz je napisao/la: ↑27 mar 2026, 23:09Ovaj post sam tražio.boatenkk je napisao/la: ↑26 mar 2026, 13:01operacija rusenja reprstacije veceras od strane zlaje bajramovica i sergeja barbareza direktno... moji izvori to javljaju... ne odstupaju od trojce pozadi isto sumanuti... ostali su u dvihiljaditim godinama.. spaha se nista oko taktike ne pita... kako sam cuo jasko kolasinac videoanalizer im je jasno reko tri pet dva nas vodi u nestanak do drugog poluvremena jer su makedonci u toj formaciji 7 primili.. na to sve se barba odvalio smijat i reko pa vidi nasu odbranu vidi njihovu...
Kakvi su to samo postovi bili..MiranGlasnic je napisao/la: ↑27 mar 2026, 23:37Harishp vibes…HariTz je napisao/la: ↑27 mar 2026, 23:09Ovaj post sam tražio.boatenkk je napisao/la: ↑26 mar 2026, 13:01operacija rusenja reprstacije veceras od strane zlaje bajramovica i sergeja barbareza direktno... moji izvori to javljaju... ne odstupaju od trojce pozadi isto sumanuti... ostali su u dvihiljaditim godinama.. spaha se nista oko taktike ne pita... kako sam cuo jasko kolasinac videoanalizer im je jasno reko tri pet dva nas vodi u nestanak do drugog poluvremena jer su makedonci u toj formaciji 7 primili.. na to sve se barba odvalio smijat i reko pa vidi nasu odbranu vidi njihovu...
tesko mi je povjerovati da neko boatenkka dozivljava ozbiljno i kopira postove:-)
-
Coolpanda24
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Kad ponovo sagledas stvari i odgledas tekmu mi smo se provukli kroz iglene usi, napokon smo imali i nafake, sportske srece, kako god to nazvali. Ona precka Welsa kad su vodili, prije vodstva raslje pogode, i slag na tortu Muharemovic uspije glavom odbraniti onaj sut u produzetku.
Na stranu sto smo i mi imali svojih prilika, ali ne mijenja cinjenicu ovog gore napisanog. Nakom svega toga smo morali proci dalje, jer je sve bilo na nasoj strani, predodredjeno da pobijedimo.
Na stranu sto smo i mi imali svojih prilika, ali ne mijenja cinjenicu ovog gore napisanog. Nakom svega toga smo morali proci dalje, jer je sve bilo na nasoj strani, predodredjeno da pobijedimo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ko bi mogao na tribine u utorak? Jovo ponovo, ili neko drugi? Radeljic?
Imali smo dovoljno mečeva gdje se obrnuto nama događalo (čitaj: Nigerija na SP). Neki to zovu kozmičkom karmom, nafakom, kako god, ali i zaslužili smo možda.Beduin je napisao/la: ↑28 mar 2026, 11:13Kad ponovo sagledas stvari i odgledas tekmu mi smo se provukli kroz iglene usi, napokon smo imali i nafake, sportske srece, kako god to nazvali. Ona precka Welsa kad su vodili, prije vodstva raslje pogode, i slag na tortu Muharemovic uspije glavom odbraniti onaj sut u produzetku.
Tu je ofsajd bio.Beduin je napisao/la: ↑28 mar 2026, 11:13Kad ponovo sagledas stvari i odgledas tekmu mi smo se provukli kroz iglene usi, napokon smo imali i nafake, sportske srece, kako god to nazvali. Ona precka Welsa kad su vodili, prije vodstva raslje pogode, i slag na tortu Muharemovic uspije glavom odbraniti onaj sut u produzetku.
- BenjooJutub
- Kontakt:
-Demirović šut glavom.Beduin je napisao/la: ↑28 mar 2026, 11:13Kad ponovo sagledas stvari i odgledas tekmu mi smo se provukli kroz iglene usi, napokon smo imali i nafake, sportske srece, kako god to nazvali. Ona precka Welsa kad su vodili, prije vodstva raslje pogode, i slag na tortu Muharemovic uspije glavom odbraniti onaj sut u produzetku.
-Demirović maša loptu sa 2 metra
-Demirović maša loptu sa metar
-Tabaković puca sa metar u golmana (dobili korner nakon kojeg smo dali gol, čini mi se)
-Alajbegović probija po lijevoj strani i šutira, golman jedva brani i ide u korner
-Bajraktarević hvata volej i šutira preko gola sa 10 metara, neometan na početku produžetaka
Vels:
-postignut gol, rekao bih sretno, James je pucao (nije gađao) jer nije imao druge opcije, plus Vasilj se okliznuo
-Wilson prečka u prvom pol
-Prečka u drugom pol
-Cišcenje Muharemovica glavom
Izgleda da smo nadigrani jer su kontrolisali posjed u prvom poluvremenu i tokom produzetaka. Većinom sa lošim i beskorisnim ubacivanjima.
Ali naša poredstava od 65 minute pa i na početku produžetaka je atomski fudbal. Bukvalno svaki napad je bila prilika.
Tako da, mi smo prošli jer smo zaslužili a ne što nas je sreća poslužila i konačno imamo ekipu kona može svakome zabiti gol. Imamo okomite igrače, a to u današnjem fudbalu i od prosječnih ekipa pravi jako konkurentne ekipe (Bodo, Lens, Brentford, Leverkusen, Como..)
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, Donnaruppa, ebi46, Goalgetter, Kajkutenjoyer, Kljukusar, KrajinaKing, Lewy21, LukavacBHF, MaroonBjelave, NeckoPD, NerminFatic, perun, Proximic i 82 gosta.