Ermedin Demirović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- gringoBasJa
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Nije problem samo Vels, on jednostavno nije napadac, najvse bi nam doprinosio kao krilo... Kada ga pogledam orginal Edin Visca, brz, uporan ali nema zavrsni dodir... Visci je je mjesto na krilu!
Ima li neka statistika njegovo učinka u repci - mislim na golove isključivo.
Poređenja radi Gojak je dao isto toliko golova na 35 utakmica kao vezni igrac.
Meni je Demirovic drag igrac, samo treba smanjiti ocekivanja od njega i bice svima bolje.
Ili preciznije ne treba ocekivati da bude glavni za postizanje golova, a ocekivati trku i druge stvari.
Barba halali sto smo sumnjali.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Bitno je da se nalazi u šansama jer je to odlika dobrog napadača. I puno kvalitetniji su bolje šanse fulali kada se se taj dan sve okrene protiv tebe. Vratit će mu se u utorak oni promasaji Ermedin je strašan momak, igrač i radilica
Pa koliko da smanjimo ocekivanja, sta da ne ocekujem od napadaca da sutne loptu u gol sansi, a ne kamol da zabije.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 13:28Poređenja radi Gojak je dao isto toliko golova na 35 utakmica kao vezni igrac.
Meni je Demirovic drag igrac, samo treba smanjiti ocekivanja od njega i bice svima bolje.
Ili preciznije ne treba ocekivati da bude glavni za postizanje golova, a ocekivati trku i druge stvari.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma nisam mu ja advokat, vjeruj mi!Arvid je napisao/la: ↑28 mar 2026, 13:38Pa koliko da smanjimo ocekivanja, sta da ne ocekujem od napadaca da sutne loptu u gol sansi, a ne kamol da zabije.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 13:28Poređenja radi Gojak je dao isto toliko golova na 35 utakmica kao vezni igrac.
I mene strasno nervira, ja sam ovo ovako upakovao jer kada direktno kritukujes Demirovica ima mu ovdje par rodjaka koji se upale kao trecerazredne kurve. Jednostavno ne ocekuj puno, ako ga zabije radovacemo se i to je to. Svi cemo mu cestitati.
Sama cinjenica da Gojak ima isto golova na manje utakmice dovoljno govori o njegovoj efikasnosti, a i Gojak je mogao trcati kao navijen. Ne narocito brzo ali je mogao trcati.
Niko ne mrzi Ermedina samo je lik precijenjen napadac, bar sto se reprezentacije tice. Molim Boga da se to promijeni.
Vinisijus u Brazilu 46 utakmica 8 golova...ej Brazil..
Zlatna Lopta
Zlatna Lopta
Jest, uticaj Vinija i Demira na igru je isti.
Na stranu to sto ima duplo vise golova i uz to 7 asistencija, njega moraju 2-3 igraca cuvati dok Demira mogu pustit samog. Velike su sanse da ce loptu promasit.
I dalje nije hejt za Demira, drag mi je ali nemojmo sada pretjerivati.
Na stranu to sto ima duplo vise golova i uz to 7 asistencija, njega moraju 2-3 igraca cuvati dok Demira mogu pustit samog. Velike su sanse da ce loptu promasit.
I dalje nije hejt za Demira, drag mi je ali nemojmo sada pretjerivati.
Dajem ilustrativan primjer kako u boljim reprezentacijama postoje bolji igraci sa istom statistikom. Ali nisam računao koliko su navijači Reala glupi.
Nakon Ermedinovog pasa je onaj njihov igrac Cullen ili kako vec izbacio u korner kada smo zabili gol. Dobar je on napadac, nema sumnje tu nikakve. Istina je da je zakazala statistika sa golovima (koja je za napadaca najbitnija), ali on u nasoj reprezentaciji cini dosta sa konstantnom trkom, presingom na odbranu, jak je u cuvanju lopte. Time on sigurno olaksava i Edinu i Harisu u napadu. Na kraju krajeva, da je los ne bi igrao u vrlo dobrom Stuttgartu i ne bi na trzistu vrijedio preko 20mil eura. Valjda ga krene i sa golovima, utorak je idealna prilika
Problem je što 'napadač' uzima mjesto drugome (tabakaoviću) koji bi do sad da ima podršku kockara kao ovaj, dao sigurno više golova i imao bolji učinak.
-
General505
- Kontakt:
Fizikalije ima ali mozga nema, da ima bio bi kao Vinicijus i igrao bi u Realu.
Ali hajde budi da ga ne volis i da mu zamjeris kada se zna koliko je momak patriota i od djetinjstva sanjao da igra za nas i koliko gine za dres reprezentacije iako rodjen u Njemackoj
Ali hajde budi da ga ne volis i da mu zamjeris kada se zna koliko je momak patriota i od djetinjstva sanjao da igra za nas i koliko gine za dres reprezentacije iako rodjen u Njemackoj
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Da te pitam, znas li razliku izmedju target man-a i pressing forwarda?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, BiH26, Brazzzoo123, CAGarfia, D97, edin139, Goalgetter, greenwood, HariTz, Iceplayer, Jarodwest, L-Train, legendarnadruga, Micron, napapijri1987, NerminFatic, soccerfan, Wolffire i 110 gostiju.