Bilino je odlican stadion za navjanja, kada bi dosli svi oni koji zele da navijaju.komax je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:10Meni se nikad nije sviđala atmosfera u Zenici, bude tu puno likova koji nemaju pojma od nogometa, pjevača, ministara, političara, influensera... Nema tu dovoljno prostora za prave navijače. Dominiraju oni što znaju pjevati samo "Bosnom behar probeharao" i "Nd daj se Bosno". Bolja atmosfera bude na gostovanjima po Europi. A i brate premali je stadion za ozbiljnije navijanje.
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- PeppermintSA
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
"Nemojte se šaliti, pa ovdje se ne može igrati ni Seria C", jedan je od oštrijih komentara.
"Prvo u Međugorje, pa onda na stadion koji ni sam ne zna kako je dobio licencu za UEFA utakmice, trebamo se dobro pomoliti", navode navijači.
"Ovo je baš star stadion", "Bolje da smo u Cardiff otišli, ovo je ruglo", "Katastrofa na šta stadion liči", "Nevjerovatno, to se raspada", između ostalog stoji u komentarima.

Al su mudri naši
Znači ovih prvih 15 redova iza klupa za rezervne igrače ce bit prazno i tako ce kaznu odraditi
Prvih 15 redova koji su uvijek prazni

"Prvo u Međugorje, pa onda na stadion koji ni sam ne zna kako je dobio licencu za UEFA utakmice, trebamo se dobro pomoliti", navode navijači.
"Ovo je baš star stadion", "Bolje da smo u Cardiff otišli, ovo je ruglo", "Katastrofa na šta stadion liči", "Nevjerovatno, to se raspada", između ostalog stoji u komentarima.

Al su mudri naši
Znači ovih prvih 15 redova iza klupa za rezervne igrače ce bit prazno i tako ce kaznu odraditi
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Najslabija karika je desna strana odnosno njihovi wingbackovi.
Politano je krilo, a uz to i očajno krilo koje samo zna ulaziti na lijevu nogu unutra, desna mu je štaka za hodanje.
Palestra jeste wingback, ali ni on nije neka sreća u defanzivi, u napadu je dosta bolji i opasniji.
Iz tog razloga mislim da ne bi bilo loše da krenu Alajbegović i Kolašinac na toj strani pa da nešto iskombiniraju za neko rano vodstvo ako Bog da.
Politano je krilo, a uz to i očajno krilo koje samo zna ulaziti na lijevu nogu unutra, desna mu je štaka za hodanje.
Palestra jeste wingback, ali ni on nije neka sreća u defanzivi, u napadu je dosta bolji i opasniji.
Iz tog razloga mislim da ne bi bilo loše da krenu Alajbegović i Kolašinac na toj strani pa da nešto iskombiniraju za neko rano vodstvo ako Bog da.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Tebra jel Grbavica bila bolji izbor? Ja mislim da jeste.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:34"Nemojte se šaliti, pa ovdje se ne može igrati ni Seria C", jedan je od oštrijih komentara.
Al su mudri naši
![]()
Trebao bi neko od ovih ispodCAZIN je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:23Da li postoji negdje lista sudija koji bi mogli potencijalno biti delegirani?Confiance je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:20U ponedjeljak najvjerovatnije. Jedna grupa sudija iz ovog seminara uefe je vec sudila u cetvrtak, sada ide druga grupa. Iz one liste, meni se cini da bi mogao Marciniak biti u ZeniciCAZIN je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:13Mislim da će ostaviti Esmira na klupi za ovu utakmicu jer je igrao protiv Velsa svih 120 i kusur minuta. Svakako treba Memića i Dedića na desnu stranu i da uštopaju DiMarca i Calafioria. Treba zamnjeniti jednog napadača i ubaciti nekog u vezni red da se ne bi desilo kao protiv Velsa gdje su nas ljudi pojeli na sredini. Probati nekako prvo poluvrijeme odigrati što dosadnije i igru umrtviti što više pa u drugom poluvremenu krenuti što jače kao protiv Rumunije.
Kladionice nam ne daju neke pretjerane šanse ali nas previše otpisuju, svakako idemo po kartu za Sjevernu Ameriku![]()
Kad bi se mogao znati sudija?
![]()
Hvala na odgovoru svakako![]()
Group 1 - 24 to 27 March 2026
Marciniak (Poland)
Nyberg (Sweden)
Oliver (England)
Sánchez Martínez (Spain)
Schärer (Suisse)
Turpin (France)
Vinčić (Slovenia)
S tim da je ovaj Nyberg isto sudio u utorak, zafalio jedan za cetvrtak
Meni je fakat nejasno otkud Politano na desnom wingbacku. Inter sam pratio 10tak godina dok mi nije ohladilo, taj frajer je bio klasično krilo sa gotovo pa nikakvim impaktom nazad. Očigledno su se promijenila vremena u zadnjih par godina jer Seriu A gotovo pa i ne pratim.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:35Najslabija karika je desna strana odnosno njihovi wingbackovi.
Onda je sasvim logično da Alajbegović krene s lijeve strane, a Memića i Dedića gurnuti desno da 'udvoje' Dimarca. U sredini smo svakako odsječeni, njihovi štoperi bi hladno mogli parirati našem veznom redu, a kamoli veznjaci.
Vjerujem da ćemo i mi imati svojih prilika. Odigrali smo sasvim korektno protiv Njemačke prije 2 godine gdje smo bili u lošijem sastavu, a usudit ću se reći Švabe bolje nego trenutni Talijani.
Mislim sve je moguće. Ono šta sam siguran da će sudije biti korektne jer je riječ o samoj kremi. Barem se nadam. Teorije zavjere da će im šiljiti meni ne piju vode.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Marciniak u pristiniConfiance je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:37Trebao bi neko od ovih ispod
Marciniak (Poland)
Nyberg (Sweden)
Oliver (England)
Sánchez Martínez (Spain)
Schärer (Suisse)
Turpin (France)
Vinčić (Slovenia)
S tim da je ovaj Nyberg isto sudio u utorak, zafalio jedan za cetvrtak![]()
Nama oliver ili turpan.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Hahahahaha kakva budalastina ispade ovo sa njihovim smijanjem . Napravise sami sebi dobru pricu. Novinari pisu o tome, igraci se javljaju porukama nasima da se izvinu 

Ako izgube ostat ce bez gaca negdje iznad jadranskog mora.
Napravise sebi problem ljudi bezveze.
Ako izgube ostat ce bez gaca negdje iznad jadranskog mora.
Napravise sebi problem ljudi bezveze.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije ni meni jasno, ali Gattuso očigledno samo vjeruje igračima iz Serie A (izuzetak Calafiori i Tonali), pa tako recimo Kayodea nije zvao koji im je daleko najbolji bek sa njihovim pasošem i igra sezonu života u Brentfordu. Još čovjek baca aut od centra bolje nego što kornere izvodeCAGarfia je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:42Meni je fakat nejasno otkud Politano na desnom wingbacku. Inter sam pratio 10tak godina dok mi nije ohladilo, taj frajer je bio klasično krilo sa gotovo pa nikakvim impaktom nazad. Očigledno su se promijenila vremena u zadnjih par godina jer Seriu A gotovo pa i ne pratim.
Onda je sasvim logično da Alajbegović krene s lijeve strane, a Memića i Dedića gurnuti desno da 'udvoje' Dimarca. U sredini smo svakako odsječeni, njihovi štoperi bi hladno mogli parirati našem veznom redu, a kamoli veznjaci.
Vjerujem da ćemo i mi imati svojih prilika. Odigrali smo sasvim korektno protiv Njemačke prije 2 godine gdje smo bili u lošijem sastavu, a usudit ću se reći Švabe bolje nego trenutni Talijani.
Mislim sve je moguće. Ono šta sam siguran da će sudije biti korektne jer je riječ o samoj kremi. Barem se nadam. Teorije zavjere da će im šiljiti meni ne piju vode.![]()
Brate ako nastavi ovako padati, na onom terenu ne bi uspjeli iskombinovati nešto ni prajm Xavi-Iniesta-Busquets a kamoli Tonali-Locatelli-Barrella
- ErosViverosViv
- Kontakt:
neka neko izreze video kada su hazard i bruyne probali kombinovati nesto na grbavici 
U Zenici sam ja, pada sitno trenutno, koliko sam vidio svaki dan do tekme će padati snijeg ili kiša. Možda nam baš to donose dobar rezultat, ko zna.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:49Nije ni meni jasno, ali Gattuso očigledno samo vjeruje igračima iz Serie A (izuzetak Calafiori i Tonali), pa tako recimo Kayodea nije zvao koji im je daleko najbolji bek sa njihovim pasošem i igra sezonu života u Brentfordu. Još čovjek baca aut od centra bolje nego što kornere izvodeCAGarfia je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:42Meni je fakat nejasno otkud Politano na desnom wingbacku. Inter sam pratio 10tak godina dok mi nije ohladilo, taj frajer je bio klasično krilo sa gotovo pa nikakvim impaktom nazad. Očigledno su se promijenila vremena u zadnjih par godina jer Seriu A gotovo pa i ne pratim.
Mislim sve je moguće. Ono šta sam siguran da će sudije biti korektne jer je riječ o samoj kremi. Barem se nadam. Teorije zavjere da će im šiljiti meni ne piju vode.![]()
![]()
Brate ako nastavi ovako padati, na onom terenu ne bi uspjeli iskombinovati nešto ni prajm Xavi-Iniesta-Busquets a kamoli Tonali-Locatelli-BarrellaIako je činjenica da su za naš vezni red televizor u boji + Calafiori dosta ulazi u sredinu u fazu napada i glumi četvrtog veznjaka kako bi Barella i Tonali mogli biti malo ispred, morat će Demirović ili treći veznjak ako on bude na klupi bukvalno poginuti na terenu da ovo sve pokriju.
Mislim suludo je očekivati prolaz, ljudi su na svakoj poziciji iznad nas, imaju golmana svjetske klase, odbrana beton, vezni red beton, napad slabiji, ali opet u najgorem slučaju malo bolji od nas. Mislim sve to je nebitno, puno gore repke od nas su izvlačile dobre rezultate protiv boljih ekipa od trenutne Italije.
Samo neka momci ostave srce na teren, pa šta bude bude. Meni je najbitnije da su pokazali muda, nešto što se ne može reći za generaciju prije predvođenu Pjanićem, Krunićem, Šehom i sličnima. Konačno pobjednički mentalitet izbija iz očiju igrača.
Kad se sjetim partije Cipetića protiv Italije, jaka!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma naravno, sve je ovo bonus a šlag na tortu bi bio plasman na SP. Bez obzira, i da izgube 3-0 a dadnu sve od sebe na terenu ko u prethodnim utakmicama na terenu nema niko ni trunke razloga da se ljuti ili nešto na nekoga.CAGarfia je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:55Mislim suludo je očekivati prolaz, ljudi su na svakoj poziciji iznad nas, imaju golmana svjetske klase, odbrana beton, vezni red beton, napad slabiji, ali opet u najgorem slučaju malo bolji od nas. Mislim sve to je nebitno, puno gore repke od nas su izvlačile dobre rezultate protiv boljih ekipa od trenutne Italije.
Samo neka momci ostave srce na teren, pa šta bude bude. Meni je najbitnije da su pokazali muda, nešto što se ne može reći za generaciju prije predvođenu Pjanićem, Krunićem, Šehom i sličnima. Konačno pobjednički mentalitet izbija iz očiju igrača.
Ne pamtim kad se ovako o nekoj tekmi pričalo među narodom i isčekivalo. Pa mene nana od 85 godina zove i pita ko je ovaj na terenu, ko je onaj i kad je utakmica protiv Italije, do neki dan mislila da se reprezentacija ugasila
Oliver i ponoviti rezultat kao protiv RumunijeErosViverosViv je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:45Marciniak u pristiniConfiance je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:37Trebao bi neko od ovih ispod
Marciniak (Poland)
Nyberg (Sweden)
Oliver (England)
Sánchez Martínez (Spain)
Schärer (Suisse)
Turpin (France)
Vinčić (Slovenia)
S tim da je ovaj Nyberg isto sudio u utorak, zafalio jedan za cetvrtak![]()
Nama oliver ili turpan.
Edit: Obje utakmice u kojima nam je Oliver bio glavni sudija protivnik je dobio crveni i obje su bile u Zenici.
Finska 2021 u kvalifikacijama za SP2022 kada smo izgubili 1-3.
Rumunija prije 5 mjeseci kada smo ih pobjedili 3-1.
Zadnja izmjena: CAZIN, dana/u 28 mar 2026, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ako se sam ne istopi, a vjerujem da nece moci do utorka, uci ce masine da ociste, koje ce ga fino "uhakat", i moci ce se igrat 30ak min nekako, kasnije, nema sanse...PeppermintSA je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:27Jel realno da nisu prekrili teren ceradom?Deset dana se najavljuje snijeg
Samo da temp ne ode u minus, ako jos zaledi travnjak, nema ovdje igre, nit mogu grijaci pomoci.
-
ferrovieresa
- Kontakt:
Ma kakvi, teren na Grbavici je bas odron.PSV je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:35Tebra jel Grbavica bila bolji izbor? Ja mislim da jeste.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:34"Nemojte se šaliti, pa ovdje se ne može igrati ni Seria C", jedan je od oštrijih komentara.
Al su mudri naši
![]()
![]()
Ko prati to zna. Zeljo je bas lose odrzavao a i sad ce mu punih 8 godina.
Samo Bilino a bilo bi dobro da za ovakvog vremena i onih Novembarskih utakmica imamo stadion u Mostaru za reprezentaciju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kad već maštamo, da prođemo na svjetsko, koji igrač bi se sjetio da mu je zapravo velika želja da igra za BiH?
Pejčinović, Soldo, Svetozar Marković...
Miljević nije dobio poziv USA za prijateljske
Pejčinović, Soldo, Svetozar Marković...
Miljević nije dobio poziv USA za prijateljske
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, dubrovnik, kakarut, Riziko i 70 gostiju.