Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Nikad se nećemo slagati sa svime što radi ali ipak nemamo uvida u ono što se dešava unutra i kako grupa funkcioniše pa neki potezi nam se čine nelogični. Ono što niko ne može osporiti je da se vratio pobjednički mentalitet, vjera u sebe, a to je važnije puno od individualnih kvaliteta. Trebamo se samo sjetiti vremena, a nije davno bilo kad su igrali nekakvi Saničanini i kad je komentar bio da ličimo na spačeka i da puno očekujemo. Ne ponovilo se. Ova reprezentacija kao kolektiv već sad ima uspjehe. Možeš imati sreće u 1--2 utakmice ali na ovom uzorku to je već rezultat rada, zajedništva, kvaliteta, mentaliteta, svega onoga što nismo imali kad nam je Luksemburg držao lekcije iz fudbala.
Sve se slazem. Covjeku je dat vruc krompir. Dosta reprezentativaca vise nije htjelo igrati, rjesenja ni na mapi, smjena genracijahurem je napisao/la: ↑28 mar 2026, 00:44Zajedno sa SS radi danonoćno i ovaj uspjeh su vise nego zaslužili.
Digao reprezentaciju iz 10-godišnjeg đeriza - septičke jame.
Odigrali najbolje kvalifikacije u posljednih 10+ godina. Trinaest minuta nas dijelilo od direktnog plasmana.
U ovim kvalifikacijama imamo samo 1 poraz i to onaj nesretni protiv Austrije.
U prošlim kvalifikacijama imali čak 7 poraza (dvaput Luksemburg, Slovačka i Portugal, jednom Island) uz gol-razliku 2:19 u tim utakmicama.
Prvi put nakon jedne utakmice baraža izašli kao pobjednici, a ovo nam je 6.baraz… i to protiv odličnog Walesa za koji većina navijača nemaju ni upola informacije koliko je to kvalitetna reprezentacija s kvalitetnim pojedincima ali i kao tim (kako reče Kemal Alispahic). Ili da opet podsjetim koliko se Italijani raduju sto su izbjegli Wales?! Nije to slučajno.
Sinoc odlična priprema utakmice. Wales nije priliku napravio u prvih 45 minuta izuzev onog majstorskog šuta Wilsona u 21. Nisu nam ljudi zaprijetili a poznati su po pritisku u prvih 15-ak minuta i krunisanjem golom.
Borbeni duh i vjera u sebe. Promjena luzerskog mentaliteta. Nema odustajanja. Samo hrabro.
I onda opet neki umanjuju zasluge selektora?!
E pa svaka vam čast!
Ah da, nema iskustva?!
Kako nema, ima skoro dvije godine iskustva!
Italiju možemo pobijediti samo s ovim stručnim stabom koji je usadio taj duh u njih da mogu, da vjeruju. Da li ćemo uspjeti, znat ćemo u utorak.
Još jednom, od prvog dana najbolji izbor na klupi reprezentacije. Još uvijek jesu. Vidjet ćemo do kada?!
Izvukao je realno najbolje moguce sto je mogao
Da li ima gresaka- naravno da ima
Zivi ljudi grijese
Da li je tvrdoglav - ima i toga
Ali po meni je mnogo vise dobroga napravio
Doveo jako puno novih igraca, uigrao ih, vratio prvenstveno zelju ljudima da opet odu na stadion i navijaju
Vratio patriotizam momcima. Vratio im vjeru da mogu igrati protiv svakoga
Nebi dzaba Tarik u gotovo svakom intervju naglasavao koliku podrsku imaju od selektora, strucnog staba
I sinoc je naglasio
U situaciji u kojoj je doveden mnogo veci strucnjaci nebi mogli vise izvuci
Ovi momci su buducnost. Ginu na terenu svi do jednog
Dok god je tako necu napadati ni njih ni selektora
Ovakvu hemiju u repki se nesjecam da sam vidio ni onda kad smo se plasirali na SP
Momci i na terenu i van njega podrzavaju jedni druge
Danas Demirovic kad je postavio post na instagramu svi su se javili i podrzali ga
Gledam sinoc snimak negdje Dedic kako ga je zagrlio i tjesi ga. Momci disu ko jedan
Meni je ovo najveca pobjeda. Ovako mlada ekipa pred kojom je svijetla buducnost da ovako dobro funkcionise
Treba mocima dati priliku a ne samo da se pljuju
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Tek sam kasno sinoc uspio pogledati Doganovu izjavu. Jos jedan od dokaza da u BiH danas svako moze biti profesor. Za razliku od izjave koju sam lako nasao, njegove objavljene strucne radove nisam nigdje uspio naci. Ona izjava je na nivou kafanskog sijela i jasan pokazatelj dosega profesora Dogana, a to je palamuđenje u studiju televizije na izdisaju.
Ovo nije nikakvo branjenje Barbareza. I u utakmici sa Velsom pokazao je svoj mentalitet kockajuci se sa tri napadaca. Ovaj put se isplatilo, sto i dalje ne umanjuje cinjenicu da se kockao. Kako kaze stara poslovica: Nije majka karala Muju sto se kockao, nego sto se vadio.
Istini za volju, Sergej jeste podigao atmosferu u reprezentaciji i po prvi put se aktivno radi i komunicira sa tom omladinom sto pokazuje i njihova disciplina i zalaganje na terenu. Ja mu prvi nisam vjerovao bas zbog tih kockarskih navika i iskren da budem, ne vjerujem mu ni danas. No, trenutne cinjenice za sada govore njemu u prilog. Koliko ce ovaj pozitivni naboj trajati, vidjet cemo vrlo brzo.
Također, trebamo biti svjesni činjenice da je Vels izuzetno limitirana ekipa. Imaju iste sablone koje su koristili kroz citavu utakmicu. Ptavi trener bi ih uocio nakon prvih 10min igre i uradio rokade da iste preduprijedi, jer Vels uopste nema sirine u igri, niti tim posjeduje imalo kreativne inteligencije. Tu se najvise vidjelo koliko je Tahirovic nesposoban igrac, ali se također vidjelo koliko je i Barbarez limitiran, jer je centralna figura njegove taktike 60min. Tahirovic. Srecom, ali samo srecom, Barbarezovo kockanje je pokazalo koliko je Vels ogranicena ekipa. Nakon primljenog gola, dozvali su se tek pet minuta prije kraja produzetaka gdje su tek onda ponovo uspostavili veze i poceli nas pritiskati na nasoj polovini.
Italija nije takva. Ne bih ulazio zasto i kako, manje-vise svi to znamo. Međutim, postoji jedan vrlo vazan segment koji se mozda zanemaruje, a to su marketinški razlozi. Ako pobjedimo Italiju, to ce njima biti trece prvenstvo na koje ne idu. Ruku na srce, ipak utakmica Brazil - Italija proda vise ulaznica, a sukladno tome i piva, grickalica, hotdogova i raznoraznih yeboguzluka, od utakmice BiH - Brazil. Da ne pominjemo tv pracenje itd.
Daleko od toga da ih ne mozemo proci. Jako mi se sviđa taj stav omladine u ekipi, sto ukazuje da su skolovani igraci. Eh, sad... koliko je Sergej dorastao zadatku? I on i Gatuzo su isti. Impulsivni, hujeviti, tvrdoglavi... Zato bih, ako mi je dozvoljeno, preporucio Barbarezu da radi ono sto najbolje zna, a to je all in odmah na pocetku. Nikakve zamisli i taktike sa Tahirovicem i Sunjicem. Ionako ce ih Tonali razbucati. Isto tako treba imati na umu da su Talijani prljavi, skloni simuliranju i pritisku na sudije. Svaku utakmicu njihovi igraci obole od epilepsije i mahanja rukama, da im sudije dadnu penal samo da ih ne slusaju. Zato, odmah na glavu!
Vasilj,
Dedic-Katic-Muharemovic-Kolasinac,
Alajbegovic-Gigovic-Basic-Bajraktarevic,
Dzeko-Demirovic.
Gigovicu reci samo da hoda za Tonalijem, im'o-nem'o loptu. Nista drugo da ne radi i nek uopste ne obraca paznju sta mi radimo. Ne dodavati mu lopte - samo Tonali. I kod nasih kornera neka ceka odbice, ako ih bude, odmah raspali i opet na Tonalija. Mi moramo i sudije pobijediti, koji ce zbog gorenavedenih marketinških razloga, šiljiti za Talijane.
Ovo nije nikakvo branjenje Barbareza. I u utakmici sa Velsom pokazao je svoj mentalitet kockajuci se sa tri napadaca. Ovaj put se isplatilo, sto i dalje ne umanjuje cinjenicu da se kockao. Kako kaze stara poslovica: Nije majka karala Muju sto se kockao, nego sto se vadio.
Istini za volju, Sergej jeste podigao atmosferu u reprezentaciji i po prvi put se aktivno radi i komunicira sa tom omladinom sto pokazuje i njihova disciplina i zalaganje na terenu. Ja mu prvi nisam vjerovao bas zbog tih kockarskih navika i iskren da budem, ne vjerujem mu ni danas. No, trenutne cinjenice za sada govore njemu u prilog. Koliko ce ovaj pozitivni naboj trajati, vidjet cemo vrlo brzo.
Također, trebamo biti svjesni činjenice da je Vels izuzetno limitirana ekipa. Imaju iste sablone koje su koristili kroz citavu utakmicu. Ptavi trener bi ih uocio nakon prvih 10min igre i uradio rokade da iste preduprijedi, jer Vels uopste nema sirine u igri, niti tim posjeduje imalo kreativne inteligencije. Tu se najvise vidjelo koliko je Tahirovic nesposoban igrac, ali se također vidjelo koliko je i Barbarez limitiran, jer je centralna figura njegove taktike 60min. Tahirovic. Srecom, ali samo srecom, Barbarezovo kockanje je pokazalo koliko je Vels ogranicena ekipa. Nakon primljenog gola, dozvali su se tek pet minuta prije kraja produzetaka gdje su tek onda ponovo uspostavili veze i poceli nas pritiskati na nasoj polovini.
Italija nije takva. Ne bih ulazio zasto i kako, manje-vise svi to znamo. Međutim, postoji jedan vrlo vazan segment koji se mozda zanemaruje, a to su marketinški razlozi. Ako pobjedimo Italiju, to ce njima biti trece prvenstvo na koje ne idu. Ruku na srce, ipak utakmica Brazil - Italija proda vise ulaznica, a sukladno tome i piva, grickalica, hotdogova i raznoraznih yeboguzluka, od utakmice BiH - Brazil. Da ne pominjemo tv pracenje itd.
Daleko od toga da ih ne mozemo proci. Jako mi se sviđa taj stav omladine u ekipi, sto ukazuje da su skolovani igraci. Eh, sad... koliko je Sergej dorastao zadatku? I on i Gatuzo su isti. Impulsivni, hujeviti, tvrdoglavi... Zato bih, ako mi je dozvoljeno, preporucio Barbarezu da radi ono sto najbolje zna, a to je all in odmah na pocetku. Nikakve zamisli i taktike sa Tahirovicem i Sunjicem. Ionako ce ih Tonali razbucati. Isto tako treba imati na umu da su Talijani prljavi, skloni simuliranju i pritisku na sudije. Svaku utakmicu njihovi igraci obole od epilepsije i mahanja rukama, da im sudije dadnu penal samo da ih ne slusaju. Zato, odmah na glavu!
Vasilj,
Dedic-Katic-Muharemovic-Kolasinac,
Alajbegovic-Gigovic-Basic-Bajraktarevic,
Dzeko-Demirovic.
Gigovicu reci samo da hoda za Tonalijem, im'o-nem'o loptu. Nista drugo da ne radi i nek uopste ne obraca paznju sta mi radimo. Ne dodavati mu lopte - samo Tonali. I kod nasih kornera neka ceka odbice, ako ih bude, odmah raspali i opet na Tonalija. Mi moramo i sudije pobijediti, koji ce zbog gorenavedenih marketinških razloga, šiljiti za Talijane.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Da su Pep ili Mou ubacili 3 napadača i ostavili samo jednog veznog na terenu i da su s time prekorenuli utakmicu, taj potez bi dobio neki fansy naziv. Red je da ga damo i Barbarezu, covjek je odigrao All In i dobio 
Te izmjene i citava utamica me podsjecaju na Pazza Inter mentalitet i njihove lude utakmice. Nas se moze zvati Pazza Bosnia.Blackwargreymon je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:48Da su Pep ili Mou ubacili 3 napadača i ostavili samo jednog veznog na terenu i da su s time prekorenuli utakmicu, taj potez bi dobio neki fansy naziv. Red je da ga damo i Barbarezu, covjek je odigrao All In i dobio![]()
Znaš i sam koliko sam Barbareza kritikovao, ali utakmica protiv Velsa je odlično postavljena. U 45 minuta nam nisu ništa mogli na postavljenu odbranu, nismo se branili u niskom bloku skoro pa nikako (što sam očekivao). Imali su posjed lopte, ali džaba kada ništa nisu napravili. Kada je Kerim ušao Velšani nisu znali šta ih je snašlo, imao sam osjećaj da uopšte nisu bili upoznati šta je mali u stanju odigrati, mali je izgledao kao prime Messi u nekim trenucima. Jedino što je Barbarez usrao sa Tahirom, tu je ogroman minus, ali se korigovao ubacivanjem Bašića koji je odigrao fenomenalnu utakmicu. Kada smo igrali horuk, sam je držao sredinu.hurem je napisao/la: ↑28 mar 2026, 00:44Zajedno sa SS radi danonoćno i ovaj uspjeh su vise nego zaslužili.
Odigrali najbolje kvalifikacije u posljednih 10+ godina. Trinaest minuta nas dijelilo od direktnog plasmana.
U prošlim kvalifikacijama imali čak 7 poraza (dvaput Luksemburg, Slovačka i Portugal, jednom Island) uz gol-razliku 2:19 u tim utakmicama.
Prvi put nakon jedne utakmice baraža izašli kao pobjednici, a ovo nam je 6.baraz… i to protiv odličnog Walesa za koji većina navijača nemaju ni upola informacije koliko je to kvalitetna reprezentacija s kvalitetnim pojedincima ali i kao tim (kako reče Kemal Alispahic). Ili da opet podsjetim koliko se Italijani raduju sto su izbjegli Wales?! Nije to slučajno.
Sinoc odlična priprema utakmice. Wales nije priliku napravio u prvih 45 minuta izuzev onog majstorskog šuta Wilsona u 21. Nisu nam ljudi zaprijetili a poznati su po pritisku u prvih 15-ak minuta i krunisanjem golom.
Borbeni duh i vjera u sebe. Promjena luzerskog mentaliteta. Nema odustajanja. Samo hrabro.
E pa svaka vam čast!
Ah da, nema iskustva?!
Italiju možemo pobijediti samo s ovim stručnim stabom koji je usadio taj duh u njih da mogu, da vjeruju. Da li ćemo uspjeti, znat ćemo u utorak.
Još jednom, od prvog dana najbolji izbor na klupi reprezentacije. Još uvijek jesu. Vidjet ćemo do kada?!
Vidjet ćemo možemo li šta Italiji. Ako bi to dobili, pa makar imali 20% posjed lopte i 1 šut prema golu koji će rezultirati pogotkom, ja bih mu halalio. Ali vazda će biti ljudi koji će od nas očekivati da meljemo kao 2013. godine. Realnost je da mi protiv jačih ekipa ne možemo igrati dobar fudbal jer nemamo kvalitet u sredini, ali itekako možemo periodično stisnusti svakoga i na individualni kvalitet pojedinaca praviti opasnost.
Za one koji površno gledaju fudbal neka odgledaju ovih pola sata. Mogli bi mnogo toga naučiti:
Svaka čast selektoru i SS.
Vrlo dobro su i pripremili i vodili utakmicu.
Sto kaže Kemal, oni nisu položili ispit, oni su diplomirali…
Nadam se da će mnogi suzbiti mržnju i pogledati. Možda napokon skontaju neke stvari, nešto nauče o fudbalskoj materiji a uz to spuste malo svoj ego koji ih iz dana u dan sputava i iz posta u post razotkriva.
Svaka čast selektoru i SS.
Vrlo dobro su i pripremili i vodili utakmicu.
Sto kaže Kemal, oni nisu položili ispit, oni su diplomirali…
Nadam se da će mnogi suzbiti mržnju i pogledati. Možda napokon skontaju neke stvari, nešto nauče o fudbalskoj materiji a uz to spuste malo svoj ego koji ih iz dana u dan sputava i iz posta u post razotkriva.
To ja pokusavam ovde da objasnim, ali ti si to bolje od mene uradio. Mi jednostavno nismo konkurentni na sredini ni protiv osrednjih ekipa, zato nam i trebaju trkaci i razbijaci koji mogu oduzeti loptu i proslijedit je na stranu do nasih kreativaca koji onda rade nesto s njom nesto proaktivno, u najboljem slucaju na odbranu koja stoji visoko od gola.CAGarfia je napisao/la: ↑28 mar 2026, 15:05Znaš i sam koliko sam Barbareza kritikovao, ali utakmica protiv Velsa je odlično postavljena. U 45 minuta nam nisu ništa mogli na postavljenu odbranu, nismo se branili u niskom bloku skoro pa nikako (što sam očekivao). Imali su posjed lopte, ali džaba kada ništa nisu napravili. Kada je Kerim ušao Velšani nisu znali šta ih je snašlo, imao sam osjećaj da uopšte nisu bili upoznati šta je mali u stanju odigrati, mali je izgledao kao prime Messi u nekim trenucima. Jedino što je Barbarez usrao sa Tahirom, tu je ogroman minus, ali se korigovao ubacivanjem Bašića koji je odigrao fenomenalnu utakmicu. Kada smo igrali horuk, sam je držao sredinu.hurem je napisao/la: ↑28 mar 2026, 00:44Zajedno sa SS radi danonoćno i ovaj uspjeh su vise nego zaslužili.
E pa svaka vam čast!
Ah da, nema iskustva?!
Vidjet ćemo možemo li šta Italiji. Ako bi to dobili, pa makar imali 20% posjed lopte i 1 šut prema golu koji će rezultirati pogotkom, ja bih mu halalio. Ali vazda će biti ljudi koji će od nas očekivati da meljemo kao 2013. godine. Realnost je da mi protiv jačih ekipa ne možemo igrati dobar fudbal jer nemamo kvalitet u sredini, ali itekako možemo periodično stisnusti svakoga i na individualni kvalitet pojedinaca praviti opasnost.
E sad Tahir je u tom konceptu igrac manje, jer je preblag za odbranu a nije klasa u igri nogom da to kompenzuje. On je nelosa opcija protiv slabijih ekipa kada imamo duze loptu u nogama, ali nikako go to igrac sredine terena protiv bilo koje ekipe. Davno sam rekao da se mora iznaci neko rjesenje na sredini terena, a to je i ss uvidio, sto se uostalom vidi po imenima koje kontaktiraju.
Umjesto Tahira mislim da bi Amir trebao poceti sa Sunjicem, jer imam osjecaj da je fizicki dosta dobar i jak, a puno i pretrci.
naprijed rejal
Sa stavom da je Vels bio doktorat ne moramo ni izlaziti protiv Italije.
Da je odlično vodjeno to moze reci Alispahić koji je u rangu Dogana i Dzele.
Nabrojao sam dosta gresaka struke u Velsu koje sam kao laik vidio.
To se ne smije desiti u utorak.
Nema Memica lijevo, nema nekog build up-a od Vasilja pa pod pritiskom da nabijamo lopte, radije nek je Vasilj nabije odmah.
Vasilj mora izlaziti na centarsuteve, kornere i prekide.
Memic mora biti desno, ne smije potrositi oba desna beka oa da nam Gigovic glumi beka.
Kockanje sa tri spica u ovim utakmicama je jedino rjesenje jer ili ispadas ili prolazis. Kerim mora ranije uci ili igrati od početka. Esmir treba odmoriti ovu utakmicu. Demirovica treba smiriti i potpuno pogrešna odluka je bila da on puca prvi penal.
Dva srednja moraju biti blize igracima i ulaziti u duele a ne povčaciti se nazad. Moramo se tuci ovu utakmicu.
Dosta stvari se mora popraviti prije nego sto se proglase doktorati ili neka studija u Velsu.
Dq su mjesto prečke pogodili ili da Tarik nije izblokirao glavom ili da je kostao penal Demirovica k... bi iko spominao doktorat.
Klasična nasa prica, najbolji smo, doktori a u stvari nas je sreca pogledala.
Čelik je morao uci mjesto Gigovica na beka itd itd.
Nema Memica lijevo, nema nekog build up-a od Vasilja pa pod pritiskom da nabijamo lopte, radije nek je Vasilj nabije odmah.
Memic mora biti desno, ne smije potrositi oba desna beka oa da nam Gigovic glumi beka.
Kockanje sa tri spica u ovim utakmicama je jedino rjesenje jer ili ispadas ili prolazis. Kerim mora ranije uci ili igrati od početka. Esmir treba odmoriti ovu utakmicu. Demirovica treba smiriti i potpuno pogrešna odluka je bila da on puca prvi penal.
Dva srednja moraju biti blize igracima i ulaziti u duele a ne povčaciti se nazad. Moramo se tuci ovu utakmicu.
Dosta stvari se mora popraviti prije nego sto se proglase doktorati ili neka studija u Velsu.
Dq su mjesto prečke pogodili ili da Tarik nije izblokirao glavom ili da je kostao penal Demirovica k... bi iko spominao doktorat.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Za sve selektivne birače sreće i iskompleksirane ego manijake.
- Maroon1946
- Kontakt:
Koliko ja znam naroda koji priča bajke tipa ubila nas Rumunija u gostima, ubio nas Kipar u Zenici, da nije bilo crvenog za Rumuniju u Zenici ne bi ih nikad dobili. Kad dobijemo "na guzove smo dobili". Kad izgubimo kraj svijeta, bijedna reprezentacija sa kockarom.
Ne mogu da shvatim da ne zelis da tvoja sopstvena drzava bude na najvecem dogadaju na svijetu i kakvi su to kompleksi.
Ja sam preponosan na ovu repku sta god da se desi protiv Italije. Ovakvu borbu i zelju za repku nismo gledali brat bratu 10 godina.
Dobro si rekao za sebe, jesi laik i to laik prve klase.bhsport je napisao/la: ↑28 mar 2026, 15:43Sa stavom da je Vels bio doktorat ne moramo ni izlaziti protiv Italije.
Nisi svjestan svog neznanja i to jeste upravo tvoj najveći problem.
Volio bih da ti mogu objasniti koliko je tvoje sagledavanje ove utakmice površno ali eto nije moguće. Nadao sam se da će te Kemo koliko toliko uputiti.
Dalje, sbbkbb…
Da je ovaj ovo a da onaj nije ono. Mora da se zezaš?!
A da je Demirović pospremio svoje zicere, Bajraktarevic, Alajbegovic, da se u nekim situacijama odigrao bolji pas, Itd.
Da je Dzeko pospremio dobre prilike protiv Austrije mi bismo pobijedili u Zenici a da je Tabakovic zabio za 2:0 u Austriji i tamo bismo pobijedili i bili na završnom turniru davno. I možemo tako unedogled.
Cinjenica je da je stručni stab vrlo dobro pripremio utakmicu protiv jakog Walesa i istu vodio, prošli baraz utakmicu prvi put u povijesti i ti kao nešto dosao ovdje pametovati?!
Thomas je prolazio i pored Dedica, još lakse je izlazio s Gigovicem na kraj, a Čelika bi silovao. Sreća pa se ti ne pitaš.
Edit: i nije niko spominjao doktorat.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 28 mar 2026, 16:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Nas najbolji selektor jos od Papeta taman u utorak peticu primili.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Matterhorn22
- Kontakt:
Jedna zanimljivost kao pokazatelj sta se uradilo u zadnjih nekoliko godina u reprezentaciji. U zadnjoj utakmici na Bilinom Polju protiv Italije 18.11.2020. i u ovom baražu nema niti jedan isti pozvani igrač. Džeko je tada bio povrijeđen vjerovatno
.
Za tebe i kockarsku varalicu i kao laik sam iznad vas obojice.hurem je napisao/la: ↑28 mar 2026, 16:11Dobro si rekao za sebe, jesi laik i to laik prve klase.bhsport je napisao/la: ↑28 mar 2026, 15:43Sa stavom da je Vels bio doktorat ne moramo ni izlaziti protiv Italije.
Volio bih da ti mogu objasniti koliko je tvoje sagledavanje ove utakmice površno ali eto nije moguće. Nadao sam se da će te Kemo koliko toliko uputiti.
Dalje, sbbkbb…
A da je Demirović pospremio svoje zicere, Bajraktarevic, Alajbegovic, da se u nekim situacijama odigrao bolji pas, Itd.
Da je Dzeko pospremio dobre prilike protiv Austrije mi bismo pobijedili u Zenici a da je Tabakovic zabio za 2:0 u Austriji i tamo bismo pobijedili i bili na završnom turniru davno. I možemo tako unedogled.
Cinjenica je da je stručni stab vrlo dobro pripremio utakmicu protiv jakog Walesa i istu vodio, prošli baraz utakmicu prvi put u povijesti i ti kao nešto dosao ovdje pametovati?!
Thomas je prolazio i pored Dedica, još lakse je izlazio s Gigovicem na kraj, a Čelika bi silovao. Sreća pa se ti ne pitaš.
Kakvo povrsno sagledavanje i sbb kbb, srećom si dobio i prosao, u produzetcima nisi postojao na terenu.
Austrija i jeste bila nasa sansa i njegovo neznanje i neiskustvo sto imamo tezi put.
Ragnick ga je skolovao a on nista odatle nije naucio.
Bahat je kao i ti, a bahatost u zivotu ne prolazi.
Moraa teziti visem, boljem a ne prosjecnosti.
Ti znas da bi Čelika silovao a pozivas se na sbb kbb.
Gubis se hureme, mozda si jedan od sinova kockara, skupljao zetone kao mali pa sada branis neodbranjivo.
To za Kemu je u rangu da ti kazem da Dogan i Dzelo tebe upute, tebi je ovo uspjeh a imamo jos Italiju.
Daleko od odlično postavljene i vodjene utakmice a ti kako hoces.
Samo se nadam da ce neko prepoznati njegovo postavljanje i vodjenje ko se razumije u fudbal i dati mu da jede hljeb od trenerskog posla a da nije nepotizam, stela i Vico.
On je do sada jeo hljeb od kocke i pokera a trenerskog hljeba se najeo nije.
Valjda ga Hansa uzme makar ako jos postoji kao sto ga je uzela kao izbjeglicu u ratu.
Za tebe je Sunjic igrac kao sto je bio Tino za neznalice 2014 i Pape trenerska magija pa se ugasise nakon SP.
Ti si navijac kockara a ne reprezentacije.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Samo prskat klovnove, ni ne odgovarati im ozbiljno 
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Treba za ove seoske fudbalske filozofe organizivati neku emisuju na Radio Kalman. Taman im pristaju frekvencija i njihovo provincijsko izigravanje stručnjaka ko treba igrati i u kojoj formaciji. Dati im dva tri sata da ne smaraju normalne ljude koji vjeruju struci što nas je dovela stepenicu od SP. Ima li išta gore od seoskog ega kada misle da sve najbolje znaju
Seljacine u dusi, idioti u glavi i poprskani po licu. Meni ih malo zao, citave jadne zivote prate fudbal, misle da se razumiju a ustvari veze nemaju s fudbalom.Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 mar 2026, 16:57Treba za ove seoske fudbalske filozofe organizivati neku emisuju na Radio Kalman. Taman im pristaju frekvencija i njihovo provincijsko izigravanje stručnjaka ko treba igrati i u kojoj formaciji. Dati im dva tri sata da ne smaraju normalne ljude koji vjeruju struci što nas je dovela stepenicu od SP. Ima li išta gore od seoskog ega kada misle da sve najbolje znaju
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Divim se tvojoj inteligenciji.bhsport je napisao/la: ↑28 mar 2026, 16:51Za tebe i kockarsku varalicu i kao laik sam iznad vas obojice.hurem je napisao/la: ↑28 mar 2026, 16:11Dobro si rekao za sebe, jesi laik i to laik prve klase.bhsport je napisao/la: ↑28 mar 2026, 15:43Sa stavom da je Vels bio doktorat ne moramo ni izlaziti protiv Italije.
Dalje, sbbkbb…
Kakvo povrsno sagledavanje i sbb kbb, srećom si dobio i prosao, u produzetcima nisi postojao na terenu.
Austrija i jeste bila nasa sansa i njegovo neznanje i neiskustvo sto imamo tezi put.
Ragnick ga je skolovao a on nista odatle nije naucio.
Bahat je kao i ti, a bahatost u zivotu ne prolazi.
Moraa teziti visem, boljem a ne prosjecnosti.
Ti znas da bi Čelika silovao a pozivas se na sbb kbb.
Gubis se hureme, mozda si jedan od sinova kockara, skupljao zetone kao mali pa sada branis neodbranjivo.
To za Kemu je u rangu da ti kazem da Dogan i Dzelo tebe upute, tebi je ovo uspjeh a imamo jos Italiju.
Daleko od odlično postavljene i vodjene utakmice a ti kako hoces.
Samo se nadam da ce neko prepoznati njegovo postavljanje i vodjenje ko se razumije u fudbal i dati mu da jede hljeb od trenerskog posla a da nije nepotizam, stela i Vico.
On je do sada jeo hljeb od kocke i pokera a trenerskog hljeba se najeo nije.
Valjda ga Hansa uzme makar ako jos postoji kao sto ga je uzela kao izbjeglicu u ratu.
Za tebe je Sunjic igrac kao sto je bio Tino za neznalice 2014 i Pape trenerska magija pa se ugasise nakon SP.
Ti si navijac kockara a ne reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Cautinho, denza, eleGancy, Fouzi1, HariTz, Imamkarbarum, Iniesta12, jasmin10, legendarnadruga, Marsiano, Micron, Radnicki1921, Sveti, TefalTava, tuzlanskinacin i 121 gost.