Katar osvaja.
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
znaci danas su dobili slobodno?
Imamo tu ogromnu srecu sto imamo igrace sto poznaju vecinu ovih Italijana. Igrali su s njima, protiv njih.
Sta bi da nas je zapala Danska, pa da ovisimo o Tahirovicevom iskustvu...
P.s. Eno Di Marco se izvinjavo Dzeki zbog slavlja

Sta bi da nas je zapala Danska, pa da ovisimo o Tahirovicevom iskustvu...
P.s. Eno Di Marco se izvinjavo Dzeki zbog slavlja
Italijanski navijaci nam uveliko cestitaju na plasmanu, zar je dotle doslo kod njih? 
Baki, kakve su tvoje prognoze za utorak? Uvek si znao.
Da, to je rekao i Barbarez nakon meca.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kec logicno. Kad Tahir krene u napad, zabari nece znati sta ih je snaslo
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Benjamin "Benjamin Netanyahu" Tahirovic sto dalje od prvih 11 i na konju smo
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vidim dosta ljudi ne svrstava Tonalija u igrače vrhunske/svjetske klase, ali momak igra sezonu života i bukvalno diriguje ovom Italijom, sigurno na ljeto ide transfer u najjače ekipe premiershipa. Ne bi bilo možda loše čak i kakvog flastera na njemu, on je protiv Sjeverne Irske njima apsolutno sve iskreirao i sve je preko njega išlo.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Tonali je worldclass igrač, uz Barellu i Bastonia, ostali nisu taj stepen po kvaliteti. Golmana ne računambaboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 19:55Vidim dosta ljudi ne svrstava Tonalija u igrače vrhunske/svjetske klase, ali momak igra sezonu života i bukvalno diriguje ovom Italijom, sigurno na ljeto ide transfer u najjače ekipe premiershipa. Ne bi bilo možda loše čak i kakvog flastera na njemu, on je protiv Sjeverne Irske njima apsolutno sve iskreirao i sve je preko njega išlo.
Tahir krenuo u napad, a Bastoni i Dimarco sami
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma moramo biti svjesni da ce nas ljudi pojesti u sredini. Protiv Welsa smo sa dva zadnja vezna i dva krila izgleda presmijesno, bez kreativca, veznjaka, nemas sanse protiv ovakvih reprezentacija.
Ne mogu sunjic i tahirovic samo trcat, ganjat i ne dodirnut loptu za poluvrijeme 3 puta. Tahirovic je vratio loptu u welsu nazad i dobili smo gol, a sunjic se nije vidio.
Pitanje je, mogu li Esmir i Kerim napravit po neki prodor, ako znamo ko je lijevi/desni bek u rep.Italije.
Svi mi zelimo da to izgleda leprsavo, bajno, medjutim, realnost je prvo pol.igre iz welsa, sve ostalo ce biti velikooooo iznenadjenje.
Bastoni upitan, Politano takodje, Scamaca otpao...
Ne mogu sunjic i tahirovic samo trcat, ganjat i ne dodirnut loptu za poluvrijeme 3 puta. Tahirovic je vratio loptu u welsu nazad i dobili smo gol, a sunjic se nije vidio.
Pitanje je, mogu li Esmir i Kerim napravit po neki prodor, ako znamo ko je lijevi/desni bek u rep.Italije.
Svi mi zelimo da to izgleda leprsavo, bajno, medjutim, realnost je prvo pol.igre iz welsa, sve ostalo ce biti velikooooo iznenadjenje.
Bastoni upitan, Politano takodje, Scamaca otpao...
- kolezeljovac
- Kontakt:
Utorak kao finale baraža ali i nagrada za Staff i momke vezano za rad u protekle 2 godine!
Prije svega želim da se izvinim svima koji ovdje redovno pišu, a ne kao ja i neki gosti s drugih PDF-ova koji dođemo tek kad su ovi prozori kad reprezentacija igra.
Ova utakmica je prilika za momke da dobiju puno, iako je već ovo maestralan rezultat kad se sjetimo gdje smo bili prije samo 2 i po godine. 19 utakmica i takav napredak sa Barbom na čelu iz utakmice u utakmicu. Shvatite da mi nemamo poraza u gostima od Njemačke. Zato momci su nagrađeni ovom prilikom i imaju šansu napraviti sebi takvu životnu šansu da igraju tako mladi(izuzev Edina i par starijih igrača) SP, a pred njima je bar 14-15 godina igranja u repki.
Ono što molim sve vas dragi forumaši dajte hajp što po medijima, društvenim mrežama, svugdje da napravimo onu atmosferu kao u Kaunasu kad je sve oko tog 15. oktobra bilo u znaku Zmajeva.
Barbarez i njegova ekipa je preporodila reprezentaciju, a mnogi smo ga pljuvali, ali taj "kockar" je sa svojom ekipom iskopao sve ove momke i vratio je svima nama Kult Reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Italijanima se zahvaliti pred tekmu za sve što su radili za naš fudbal 90tih godina, ali kad počne utakmica napraviti pakao navijanje i respekt im vratiti tek poslije meča!
A momcima jedna poruka:
U kost!
Prije svega želim da se izvinim svima koji ovdje redovno pišu, a ne kao ja i neki gosti s drugih PDF-ova koji dođemo tek kad su ovi prozori kad reprezentacija igra.
Ova utakmica je prilika za momke da dobiju puno, iako je već ovo maestralan rezultat kad se sjetimo gdje smo bili prije samo 2 i po godine. 19 utakmica i takav napredak sa Barbom na čelu iz utakmice u utakmicu. Shvatite da mi nemamo poraza u gostima od Njemačke. Zato momci su nagrađeni ovom prilikom i imaju šansu napraviti sebi takvu životnu šansu da igraju tako mladi(izuzev Edina i par starijih igrača) SP, a pred njima je bar 14-15 godina igranja u repki.
Ono što molim sve vas dragi forumaši dajte hajp što po medijima, društvenim mrežama, svugdje da napravimo onu atmosferu kao u Kaunasu kad je sve oko tog 15. oktobra bilo u znaku Zmajeva.
Barbarez i njegova ekipa je preporodila reprezentaciju, a mnogi smo ga pljuvali, ali taj "kockar" je sa svojom ekipom iskopao sve ove momke i vratio je svima nama Kult Reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Italijanima se zahvaliti pred tekmu za sve što su radili za naš fudbal 90tih godina, ali kad počne utakmica napraviti pakao navijanje i respekt im vratiti tek poslije meča!
A momcima jedna poruka:
U kost!
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 28 mar 2026, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ne znam šta da ti kažem, za mene je WC igrač onaj koji je među minimalno pet na svojoj poziciji. Ja u Italiji ne vidim takvog osim Donarume.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
To to…
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Hladne glave izgledao opet utakmicu. Oči krvare od sredine terena, Velšani su toliko prostora imali, da su iole ozbiljnija reprezentacija ispratili bi nas sa 4 komada.
Potpuno nedopustivo je da te prosječna reprezentacija izdominira u tom obimu na sredini tetrena. Šunjić i Tahirović katastrofalni, čak u napadu kada trebaju tražiti loptu konstantno se kriju iza igrača, nemaju kretnje uopšte, najgore odigranih 45 minuta ikada.
Žabari će se zajebbavati na sredini. Bit će jako teško, treba se 100 stvari poklopiti da ih dobijemo.
ps. ne pamtim da nam je ikada jedan igrač spasio čista 2 gola kao Muharemović. Svjetska klasa, da je sa otoka vrijedio bi preko 60 miliona.
Potpuno nedopustivo je da te prosječna reprezentacija izdominira u tom obimu na sredini tetrena. Šunjić i Tahirović katastrofalni, čak u napadu kada trebaju tražiti loptu konstantno se kriju iza igrača, nemaju kretnje uopšte, najgore odigranih 45 minuta ikada.
Žabari će se zajebbavati na sredini. Bit će jako teško, treba se 100 stvari poklopiti da ih dobijemo.
ps. ne pamtim da nam je ikada jedan igrač spasio čista 2 gola kao Muharemović. Svjetska klasa, da je sa otoka vrijedio bi preko 60 miliona.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pa ispade onda da Džeko nije nikad bio worldclass igrač.
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, 313, CAGarfia, Celtic, denza, dubrovnik, Goalgetter, HariTz, Jabroni, komax, legendarnadruga, random11, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, tutankamon1905, tuzlanskinacin i 114 gostiju.