Ermedin Demirović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- PasodelMar
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Ako je Demirovic napadač onda se treba prvo mjeriti po golovima, a tek onda po ostalim parametrima. On meni djeluje psihički nestabilan u reprezentaciji, dok je u klubu ucinkovit. Tabakovic bi trebao biti naš drugi napadač, zaslužio je više prostora od samog početka i konstantno se zapostavlja. Demirovic se izdvaja u pressingu na zadnju liniju, stim da to može raditi i vezni igrac.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Volim tvoju inteligenciju. Forum je procvjetao dolaskom tebe.PasodelMar je napisao/la: ↑28 mar 2026, 18:12Ako je Demirovic napadač onda se treba prvo mjeriti po golovima, a tek onda po ostalim parametrima. On meni djeluje psihički nestabilan u reprezentaciji, dok je u klubu ucinkovit. Tabakovic bi trebao biti naš drugi napadač, zaslužio je više prostora od samog početka i konstantno se zapostavlja. Demirovic se izdvaja u pressingu na zadnju liniju, stim da to može raditi i vezni igrac.
- PasodelMar
- Kontakt:
Miran Glavic budi.MiranGlasnic je napisao/la: ↑28 mar 2026, 18:14Volim tvoju inteligenciju. Forum je procvjetao dolaskom tebe.PasodelMar je napisao/la: ↑28 mar 2026, 18:12Ako je Demirovic napadač onda se treba prvo mjeriti po golovima, a tek onda po ostalim parametrima. On meni djeluje psihički nestabilan u reprezentaciji, dok je u klubu ucinkovit. Tabakovic bi trebao biti naš drugi napadač, zaslužio je više prostora od samog početka i konstantno se zapostavlja. Demirovic se izdvaja u pressingu na zadnju liniju, stim da to može raditi i vezni igrac.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
612 postova…ništa inteligentno rečeno. To je trud…takav je i naš Ermedin.PasodelMar je napisao/la: ↑28 mar 2026, 18:15Miran Glavic budi.MiranGlasnic je napisao/la: ↑28 mar 2026, 18:14Volim tvoju inteligenciju. Forum je procvjetao dolaskom tebe.PasodelMar je napisao/la: ↑28 mar 2026, 18:12Ako je Demirovic napadač onda se treba prvo mjeriti po golovima, a tek onda po ostalim parametrima. On meni djeluje psihički nestabilan u reprezentaciji, dok je u klubu ucinkovit. Tabakovic bi trebao biti naš drugi napadač, zaslužio je više prostora od samog početka i konstantno se zapostavlja. Demirovic se izdvaja u pressingu na zadnju liniju, stim da to može raditi i vezni igrac.
- PasodelMar
- Kontakt:
Čim me citiraš na svakoj temi, mora da ti živim Rent Free u glovi. Misliš da si smiješan sa tom ironijom, a ispadaš debil i trolaš svaku temu bez veze.MiranGlasnic je napisao/la: ↑28 mar 2026, 18:17612 postova…ništa inteligentno rečeno. To je trud…takav je i naš Ermedin.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Trudiš se. Imaš svoj put..svoj cilj…kod tebe je najvažnija realnost. To cijenim.PasodelMar je napisao/la: ↑28 mar 2026, 18:26Čim me citiraš na svakoj temi, mora da ti živim Rent Free u glovi. Misliš da si smiješan sa tom ironijom, a ispadaš debil i trolaš svaku temu bez veze.MiranGlasnic je napisao/la: ↑28 mar 2026, 18:17612 postova…ništa inteligentno rečeno. To je trud…takav je i naš Ermedin.
Pogledao sam reprizu tekme i frajer je fakat preorao teren. Ali brate kako se ne sudržati i ne izbaciti životinjski poganluk iz sebe kada onakve stvari fula. Esmir i Džeku mu savršene lopte ubacili.
Momak je dao maksimum i to je najbitnije, ne zna možda zabiti gol u našem dresu, ali vidi se da mu je stalo.
Momak je dao maksimum i to je najbitnije, ne zna možda zabiti gol u našem dresu, ali vidi se da mu je stalo.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Svaku onu šansu pokušao je šutnuti punom…a ne da šutne unutrašnjim dijelom stopala. Sebi je u startu umanjio šansu uspješnosti…CAGarfia je napisao/la: ↑28 mar 2026, 18:30Pogledao sam reprizu tekme i frajer je fakat preorao teren. Ali brate kako se ne sudržati i ne izbaciti životinjski poganluk iz sebe kada onakve stvari fula. Esmir i Džeku mu savršene lopte ubacili.
Izuzetno zahvalan i cijenjen zbog svoje trke i borbe.
Medjutim, da smo ispali od Walesa, mislim da bi psihički bas grohnuo nakon promašenih prilika i penala.
Ovako sve to ide u zaborav i posebno mi je drago i zbog njega da smo prošli dalje.
Mislim da će zbog svega još vise poginuti protiv Italije.
Negdje mu se mora vratiti ta borba, u nekoj bitnoj utakmici, nešto slično kao s Ibisevicem.
Medjutim, da smo ispali od Walesa, mislim da bi psihički bas grohnuo nakon promašenih prilika i penala.
Ovako sve to ide u zaborav i posebno mi je drago i zbog njega da smo prošli dalje.
Mislim da će zbog svega još vise poginuti protiv Italije.
Negdje mu se mora vratiti ta borba, u nekoj bitnoj utakmici, nešto slično kao s Ibisevicem.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Nemojte biti neozbiljni pa tvrditi da Tabaković treba igrati ispred njega.
Ja mislim da bi to bio vrhunac naše bolesne "kreativnosti" da smo ispali, šta bi se sve sručilo na njega. Nešto kao Mijatova prečka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Meni neupitan , da nikako ne postigne go sa svojom trkom cini kicmu ove ekipe i odrzava defanzivne linije na terenu. Nocna mora odbrambenih igraca , do 70 minute ispusu ..
Nitko da upita zasto je samo on dolazio u sanse a ne Dzeko, jednostavno frekvencija trke .
Promasene sanse nijedna nije bila 100 % laganini sve djelic sekunde. Malo golman malo neki sitni detalji.
Jedino sto mu se moze zamjeriti iskreno je lose izveden penal.
Al Demir je momcina doci ce na svoje
Nitko da upita zasto je samo on dolazio u sanse a ne Dzeko, jednostavno frekvencija trke .
Promasene sanse nijedna nije bila 100 % laganini sve djelic sekunde. Malo golman malo neki sitni detalji.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Baš tako druže, osobina velikih i dobrih napadača da se nađu na pravom mjestu u pravo vrijeme!MostarNeretva je napisao/la: ↑28 mar 2026, 20:31Meni neupitan , da nikako ne postigne go sa svojom trkom cini kicmu ove ekipe i odrzava defanzivne linije na terenu. Nocna mora odbrambenih igraca , do 70 minute ispusu ..
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Za mene je super igrac. Uvijek koristan i pozrtvovan. Da, trebao bi popraviti realizaciju u kaznenom prostoru, ali on svojom trkom i borbom stvarno donosi neku svjezu energiju i drugciju dinamiku. Pored toga, u Bundesligi biljezi super statistiku vec 3 sezone. Gol na svaka 2 meca u prosjeku. Vjerujem da ce i on vise zabijati kad se Babuka oprosti. No, fudbal nije samo pracenje lopte. Gledajte malo sta se "off the ball" desava na terenu. Demiraga pogine svaku tekmu u dresu repke.
Da je imao više sreće, mogao je imati 10ak golova u reprezentaciji. Dečko se mnogo bori i veliki je radnik na terenu, ali opet sve to padne u vodu kad ne postiže golove. Nije lako Ermedinu, sumnjam da će ikad pročepiti, ali kako god zaslužuje da bude u prvih 11, jer odrađuje lavovski posao u svakoj utakmici.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bog je pravedan, možda baš on bude taj koji će nas odvesti svojim golom na SP kao što je Vedator to onomad napravio....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Oprostiti cemo im jer su neznaliceizdzezveubrazil je napisao/la: ↑28 mar 2026, 20:25Nemojte biti neozbiljni pa tvrditi da Tabaković treba igrati ispred njega.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
MiranGlasnic je napisao/la: ↑28 mar 2026, 18:14Volim tvoju inteligenciju. Forum je procvjetao dolaskom tebe.PasodelMar je napisao/la: ↑28 mar 2026, 18:12Ako je Demirovic napadač onda se treba prvo mjeriti po golovima, a tek onda po ostalim parametrima. On meni djeluje psihički nestabilan u reprezentaciji, dok je u klubu ucinkovit. Tabakovic bi trebao biti naš drugi napadač, zaslužio je više prostora od samog početka i konstantno se zapostavlja. Demirovic se izdvaja u pressingu na zadnju liniju, stim da to može raditi i vezni igrac.
naprijed rejal
Demirović je imao loš dan i to je sve. Ono što on na terenu prikazuje je odlično i on treba biti kapiten nakon Edina. Već u utorak će se iskusiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.