Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
razbit ćemo ih ovaj put, siguran sam da Slot sprema još jedan masterclass
Ma ja ba, prodaja nije bilo
Sta radi Flo za Njemacku veceras
Zna se cija je krivica sto ovo ne gledamo svake sedmice
Zna se cija je krivica sto ovo ne gledamo svake sedmice
Srce, čast i ponos!
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Potreban je samo trener koji ga zna iskoristit.
Odlazak Salaha pokrit Eliotom,konate vec ima zamjenu Gakpo i dalje najplacenije/najbolje krilo tesko nama sljedece sezone ova trenutna je med i mlijeko ako celavog ostave na klupi
Odlazak Salaha pokrit Eliotom,konate vec ima zamjenu Gakpo i dalje najplacenije/najbolje krilo tesko nama sljedece sezone ova trenutna je med i mlijeko ako celavog ostave na klupi
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kakav crni Eliot, Chiesa i ostali polovnjaci. Kad se vec skrsilo pola milijarde moze i 100 miliona
Kako je lijepo vidjeti i čuti Kloppa na Anfieldu
šta smo imali 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Imal iko u klubu od cistacice,prodavacice do igraca da ovog covjeka ne voli.Eh kad bi postojao neko da ga pokusa nagovorit na jos 2-3 godine
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ovaj povratak Kloppa za Slota ko kad na nekom sijelu sretnes bivseg od cure i ispadne 300x bolji lik od tebe
Imam neki osjecaj da ce nam biti trener jos jednom prije penzije.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako slot, hughes i edwards odu na ljeto, a kloppu obećaju punu kontrolu, ne bih se previše ni iznenadio njegovom povratku.
Covjek je Bill Shankly 21. stoljeca za ovaj klub, ja ga ne bi vracao. Jednostavno nemam osjecaj da bi funkiconisalo.
Srce, čast i ponos!
Frimpong zamjenio Gakpa na poluvremenu i povrijedio se u 58 minuti.
4 povreda ove sezone njegova
4 povreda ove sezone njegova
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Sad s ovom povredom Frimponga opet cemo morat gledat Szobu na beku
ne znam vala ja bih ovu utakmicu protiv Citya mozda i otpisao. Nemamo dovoljno sirok tim da se mozemo pored lige i lš sad boriti i za FA kup a ako se dobro sjecam morali bi igrati dva susreta polufinala.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.