31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- dubioza144
- Kontakt:
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Nek Alajbegovic udje 5 puta sa krila u sredinu gdje se namjesta na sut onako kako zna, jedna ce uc i nek ta jedna bude dovoljna za SP
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
A ko sudi ovaj mec? Nisam uspio pronaci....
Sto pisu Sinanovi da bi se i juzna tribina mogla otvoriti?
To bi bilo top, tapkaroši na aparatima, moraće spustiti karte na milju i dvjesto.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Jeste,ali tada su imali Chiesu i Insigne po krilima,danas vise i nemaju klasicna krila nego igraju u 3-5-2 formaciji.armando je napisao/la: ↑28 mar 2026, 22:51Pa ne znam bas trenutno stanje, ali kad su postali evropski prvaci 2021, baš su bili jaki iz tranzicije i kontranapada.Pensioner26 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 22:38
Ma autodestrukcija je igrati taktiku po kojoj su oni najpoznatiji i najbolji. Talijani najlošije prolazi protiv onih što ih napadnu i ne daju im mira.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sta mislite dalije u ovoj ekipi bilo mjesta za Anesa Krdzalica Dala Varesanovica, ILI RAHMANOVIC AMARA
NEMOGU se slozit da jedan od ova 3 igraca nisu imala mjesta posebno u ovoj ekipi koja nema nijednog ofanzivnijeg veznog igraca.
NEMOGU se slozit da jedan od ova 3 igraca nisu imala mjesta posebno u ovoj ekipi koja nema nijednog ofanzivnijeg veznog igraca.
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
To bas to,Gatusso nam je plus,onda jos jedna stvar radio sam u Italiji par godina dok se nisam vratio u Bosnu i poznam jako dobro njihov mentalni sklop veoma veoma slican nasem to nam je drugi plus jer znaju i oni biti itekako psiholoski nestabilni,treci nam je plus taj njihov imperativ za pobjedom jer im gori nisu dugo dugo bili na prvenstvu a u tom zanosu mogu se i okliznut dobro.Cartman je napisao/la: ↑28 mar 2026, 22:28I da dodam, Gattuso je nas najveci adut. Trener na nivou Hadzibegica.Cartman je napisao/la: ↑28 mar 2026, 22:26Slazem se. Odbrana i golman top, vezni dobri igraci iako im fali kreativac. Kean je ozbiljan napadac postao. Veliki su favoriti, ali imaju ogroman psihicki teret. Samo hrabro.Imamkarbarum je napisao/la: ↑28 mar 2026, 21:55ekipa od 800 miliona vrijednosti nikako ne moze biti slaba kao sto neki forumasi kazu,misljenja sam da cemo na nekakvu euforiju i emociju ili natabati Talijane kao sto malo to neko ocekuje tipa 3:1 2:0 ili da cemo bas popusit ga 4 5 komada, jer kod nas se ide iz krajnosti u krajnost.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Stize i Ceferin u utorak na utakmicu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pokusati zadrzati nulu sto duze i onda se nadati da ce talijani upasti u neku vrstu panike kako utakmica bude odmicala kraju. Tu traziti sansu. Sve ostalo su puste zelje, nemamo mi ni kvalitete ni znanja realno za neke kompleksnije strategije i pristupe.
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Moj brate po klubu za koji navijamo,iako ce mnogim izgledati smijesno ali odgovorno tvrdim da je Krdzalic posebno od te 3 u ovom momentu za Tahirovica ucitelj,bolji na lopti,brzi,okretniji,top ima u nogama,isto tako i ovi ostali veznjaci su tu negdje,al ajd za Krdzalica tek vrijeme dolazi i vidjet cemo kakkav ce postat igrac,jucer je sam igrao protiv Slovenije.
- Pensioner26
- Kontakt:
Treba probati Amira i Basica kao startere u vezi, da Amir diktira tempo.Basic je bas spretan pa bi realno kao neki all rounder bio top + se pokazao sjajno u Velsu.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Da se ponovi ovaj Mart....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Zato što nemaju vjeru u repku od Eura 2020...
Od tog osvajanja Eura su u totalnom raspadu, ostali bez Bonuccia i Chielinnia, ostali bez Verattia, Insignea, dvije najveće zvijezde koje su trebale biti nosioci ofanzive su okončali karijere preteškim povredama (Chiesa, Zaniolo).
A na kraju koliko su ozbiljni najviše govori činjenica da im je Gatusso trener
Ovo je najveća naša šansa za prolaz, sa današnjom Italijom se itekako igrati može.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ako su prosuli prvenstvo na svom terenu protiv Makedonije,nadat se da ce isto i protiv nas...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
FerdinandF
- Kontakt:
Pa tako je bilo svaku utakmicu do sad.ErosViverosViv je napisao/la: ↑28 mar 2026, 20:27Hladne glave izgledao opet utakmicu. Oči krvare od sredine terena, Velšani su toliko prostora imali, da su iole ozbiljnija reprezentacija ispratili bi nas sa 4 komada.
Potpuno nedopustivo je da te prosječna reprezentacija izdominira u tom obimu na sredini tetrena. Šunjić i Tahirović katastrofalni, čak u napadu kada trebaju tražiti loptu konstantno se kriju iza igrača, nemaju kretnje uopšte, najgore odigranih 45 minuta ikada.
Žabari će se zajebbavati na sredini. Bit će jako teško, treba se 100 stvari poklopiti da ih dobijemo.
ps. ne pamtim da nam je ikada jedan igrač spasio čista 2 gola kao Muharemović. Svjetska klasa, da je sa otoka vrijedio bi preko 60 miliona.
Nemamo sredine, ni na šta nam igra ne liči. Izboj nabij vrati vasilju. Ali smo imali srece ko nikad. Sreća prati hrabre, jer bili smo hrabri i pozrtvovani, a pobjede su dosle zbog nekog bljeska individue.
Javnost kao da oslijepi nakon pobjede. Kao da ne vidimo da smo katastrofalni u sredini i da će iole ozbiljnija ekipa, u ozbiljnoj tekmi, to kazniti s par komada. A takva ekipa je italija, i takva tekma je u utorak.
Trenutno korisnika/ca: Confiance, InatSilniBosanski, mire96, Proximic, SanaBosna, stokastoka23 i 80 gostiju.