Kaze Evander da je Max curica. Russell nije.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Upravo je Lecl ovdje , brzi je od Lewisa pusti ga da juri Oscars jer ocigledno da moze, ovako ce ih Russel oba preci.
Kakva ku.rcina od vozaca je Lewis. Najslabiji ovdje.
Ferrari 
**** ih Hamilton, eh da Leclerc ima drugog vozača da radi za njega
**** ih Hamilton, eh da Leclerc ima drugog vozača da radi za njega
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Bravo Oscare, uz malo srece moglo se i do pobjede.
Bravo Mclaren, vratili su se. Jos utrka, dvije i ravnopravno ce moci da se nose sa Mercedesom.
Svaka cast i Antoneliu. Imao je srece, ali i to je sastavni dio sporta.
Neke atvari lagano dolaze na svoje. Mercedes je i dalje broj 1, ali nije to vise tako dramaticno kako je izgledalo. A takodje, startovi su se "unormalili", Ferari nema vise tu prednost kao na pocetku.
Sad odmoriti, siguran sam da nas ocekuje jako zanimljiva sezona.
Bravo Mclaren, vratili su se. Jos utrka, dvije i ravnopravno ce moci da se nose sa Mercedesom.
Svaka cast i Antoneliu. Imao je srece, ali i to je sastavni dio sporta.
Neke atvari lagano dolaze na svoje. Mercedes je i dalje broj 1, ali nije to vise tako dramaticno kako je izgledalo. A takodje, startovi su se "unormalili", Ferari nema vise tu prednost kao na pocetku.
Sad odmoriti, siguran sam da nas ocekuje jako zanimljiva sezona.
Dobro je ovo, Lec postolje ponovo, samo neka ostanu u igri, mozda se sta okrene nakon Miamija, ocigledno je da Mecka ima nelegalan bolid, da je sve ok bili bi bara-bara. Britanski kmecavci bez postolja, Evander na kisiku.
Lewis je ovdje najslabija karika ubjedljivo, mora ici na kraju sezone jer nema sta vise da pruzi. Max u kanti dobar ali nedovoljno, po meni su Kimi i Oscar prekucali, pogotovo ovaj drugi u ocito sporijem bolidu. Jos jedan dokaz da je bolji od smora Norrisa (najlosiji prvak u F1 ikad bez premca).
Lewis je ovdje najslabija karika ubjedljivo, mora ici na kraju sezone jer nema sta vise da pruzi. Max u kanti dobar ali nedovoljno, po meni su Kimi i Oscar prekucali, pogotovo ovaj drugi u ocito sporijem bolidu. Jos jedan dokaz da je bolji od smora Norrisa (najlosiji prvak u F1 ikad bez premca).
E kad neko kaze dovoljno je imati najbolje auto i pobjedjujes. Pa evo primjer Rusella ima najbolje auto al ne moze tj ne zna.
Ovaj Leclerc da ima malo bolje auto bio bi daleko najbolji. Valjda se ferari jos malo popravi sad, barem su to tako najavljivali.
Ovaj Leclerc da ima malo bolje auto bio bi daleko najbolji. Valjda se ferari jos malo popravi sad, barem su to tako najavljivali.
Lecler je zvijer od vozaca, vjerovatno trenutno no1 na gridu
Mrtvacu Hamiltonu ni nafaka vise ne pomaze.
Russel se bruka. Yebeno se nositi s pritiskom borbe za titulu, pa i za tako iskusnog vozaca. Kimi ne yebe zivu silu, ali duga je sezona.
Mislim da ce McLaren I Red Bull najvise profitirati iz ove pauze. Dokazali su da mogu razviti bolid tokom sezone bolje od ostalih.
Po mom skromnom misljenu, Kimi bi pobijedio I da nije bilo SC-a, jednostavno uhvatio je tempo i bio najbrzi na stazi. Bilo bi zanimljivo da smovidjeli duel njega I Piastrija na stazi.
Russel se bruka. Yebeno se nositi s pritiskom borbe za titulu, pa i za tako iskusnog vozaca. Kimi ne yebe zivu silu, ali duga je sezona.
Mislim da ce McLaren I Red Bull najvise profitirati iz ove pauze. Dokazali su da mogu razviti bolid tokom sezone bolje od ostalih.
Po mom skromnom misljenu, Kimi bi pobijedio I da nije bilo SC-a, jednostavno uhvatio je tempo i bio najbrzi na stazi. Bilo bi zanimljivo da smovidjeli duel njega I Piastrija na stazi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Neka prica ko sta hoce, ali ove sezone Suzuka 100 puta zanimljivija utrka nego prosle.
Moze li se kmecati, Russell? Haj ove sto se zale jer nisu u vrhu nekako i kontam, al sta se ovaj vise zali svaku trku, a najbolji bolid ima...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Malo sreće za Kimija ali ko te pita. Preuzima vodstvo u ukupnom poretku, vidimo da Russell puca pod pritiskom
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zapravo fenomenalna utrka.
Russell će hladno bit prvi vozač, barem u ovoj modernoj eri (nisam siguran da li se isto desilo sa Prostom), koji će osvojit titulu, i bit nabijen nogom kao šćene već sljedeći dan iz tima. Ne vjerujem da je Antoneli spreman kroz čitavu sezonu bit ispred, ali sigurno ima daleko viši plafon, i čim Max postane dostupan, a postat će brzo, Russell leti.
McLaren ima veoma visok plafon, Piastri je danas bio fenomenalan, pogotovo kad se uzme u obzir koliko problema su do sad imali, i koliko malo krugova i podataka su uspjeli izvući iz prve dvije utrke.
Ali morat će definitivno mijenjati nešto sa pravilima, utrke jesu donekle zanimljive, ali će u isto vrijeme vrlo brzo ogadit F1 i vozačima i fanovima, pogotovo ako nastave glumit Sjevernu Koreju i pretvarat se da je sve super.
Russell će hladno bit prvi vozač, barem u ovoj modernoj eri (nisam siguran da li se isto desilo sa Prostom), koji će osvojit titulu, i bit nabijen nogom kao šćene već sljedeći dan iz tima. Ne vjerujem da je Antoneli spreman kroz čitavu sezonu bit ispred, ali sigurno ima daleko viši plafon, i čim Max postane dostupan, a postat će brzo, Russell leti.
McLaren ima veoma visok plafon, Piastri je danas bio fenomenalan, pogotovo kad se uzme u obzir koliko problema su do sad imali, i koliko malo krugova i podataka su uspjeli izvući iz prve dvije utrke.
Ali morat će definitivno mijenjati nešto sa pravilima, utrke jesu donekle zanimljive, ali će u isto vrijeme vrlo brzo ogadit F1 i vozačima i fanovima, pogotovo ako nastave glumit Sjevernu Koreju i pretvarat se da je sve super.
- AshburtonG
- Kontakt:
Koliko su god kvale slabe u smislu potencijala bolida, toliko su utrke dosta zanimljivije u poredjenju sa sezonama iza nas.
Mercedes ima ozbiljan problem u pracenju bolida, dok su u cistom zraku koplje iznad svih. Nista novo za Mercedesov PU. Mclaren je imao iste "probleme".
Steta za Kimija zbog otkazanih utrka, mislim da bi imao velike sanse produzit seriju jer se Russell pati. Kimi je ocigledno izbor broj 1 u Mercedesu, barem sto se simpatija u timu tice. Ako povede sa nekih 30-40 razlike, ne vjerujem da ce ga sabotirat ekipa kao sto su teroristi iz Mclarena radili Oscaru.
Mercedes ima ozbiljan problem u pracenju bolida, dok su u cistom zraku koplje iznad svih. Nista novo za Mercedesov PU. Mclaren je imao iste "probleme".
Steta za Kimija zbog otkazanih utrka, mislim da bi imao velike sanse produzit seriju jer se Russell pati. Kimi je ocigledno izbor broj 1 u Mercedesu, barem sto se simpatija u timu tice. Ako povede sa nekih 30-40 razlike, ne vjerujem da ce ga sabotirat ekipa kao sto su teroristi iz Mclarena radili Oscaru.
Opet ti i nelegalan bolid, de dozovi se prijatelju.PSV je napisao/la: ↑29 mar 2026, 08:48Dobro je ovo, Lec postolje ponovo, samo neka ostanu u igri, mozda se sta okrene nakon Miamija, ocigledno je da Mecka ima nelegalan bolid, da je sve ok bili bi bara-bara. Britanski kmecavci bez postolja, Evander na kisiku.![]()
Na ovoj stazi McLaren bas konkurentan. Da nije bilo SC vjerovatno bi Piastri pobjedio.
Il Club più titolato al mondo!
znamo iz predhodnih sezona da je Mclaren najbolje napredovao kroz sezonu.
Motor imaju dobar. Ostatak bolida ce srediti i nece biti izmenadjemje ako u vec u Miamiu budi 1 i 2.
Ferrari nazalost kroz ove 3 trke nije napredovao, imaju dobar start ali kroz trku padaju i ne vjerukem da ce oni napredovati.
Russel jos jedna ovakva trka i Toto krece po Maxa 100%
Motor imaju dobar. Ostatak bolida ce srediti i nece biti izmenadjemje ako u vec u Miamiu budi 1 i 2.
Ferrari nazalost kroz ove 3 trke nije napredovao, imaju dobar start ali kroz trku padaju i ne vjerukem da ce oni napredovati.
Russel jos jedna ovakva trka i Toto krece po Maxa 100%
Na kraju Antonelli sa prednoscu u odnosu na Piastrija rutinski slavio. Ali Hadjar svaki put odradi odlicne kvalifikacije, bude cak ispred Maxa i us.ere na samoj trci...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Dosta sreće je imao Kimi danas, samo krug ranije da je bio SC dobio bi ovo Russell
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Donnie Darko
- Kontakt:
U kom slučaju bi Russell bio taj koji je imao dosta sreće.
Bez SC pizdarija Piastri danas uzima.
Bez SC pizdarija Piastri danas uzima.
Evo ga lažni GOAT opet "prijeti" povlačenjem iz sporta jer više nema najbolji bolid
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: THEC, trunks1946 i 4 gosta.