Locirat cu te i izut cu te od batina, da ce te biti i strah pomisliti na menestrahmeipomisliti je napisao/la: ↑08 mar 2026, 06:48**** ti orangutan rahmetli oca,dobar je submission artist valja se 25minuta ne zadaje jedan udarac,vidjeli smo ga protiv Makaceva i Tsarukyana i njegove strasne submissione,nije mogao Chandlera udavit u 2 borbe Porije ga udavio,Porije kojeg je udavio svaki ozbiljniji grappler,ni Fergusona davio ga Bobby GreenPereira je napisao/la: ↑08 mar 2026, 06:27Glupane pricas o covjeku koji drzi rekord UFC-a po broju submissiona, idi gledaj zadrugu orangutanestrahmeipomisliti je napisao/la: ↑08 mar 2026, 06:20Kakvo **** brazilsko nikad ga nisam gotivio,lay and pray 5 rundi nikakav G&P,moze taj revans sa Armanom da ga zavrsi sad
Propade Ufcu plan da Konor radi BMF na IFW sigurno ga nece dat smaracu![]()
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Stone hands👊
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Jel pratio neko?Ne znam sta bih rekao,po meni je nerjeseno svakako i bez boda za Movsara,tj ova treca ne znam kome bi je dao,4-5 Movsar a 1-2 Murphy,s tim da je Movsar bio uvjerljiviji dosta
Drago mi je sto je Movsar pobjednik jer stvarno je red vise da se on bori za pojas,a sa Volkom ce biti superfight
Drago mi je sto je Movsar pobjednik jer stvarno je red vise da se on bori za pojas,a sa Volkom ce biti superfight
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo je bio vjerovatno najočigledniji remi otkad pratim UFC. Doslovno nikad lakših 47-47 sa ovim oduzetim bodom. Al eto, na neki način sudije su vidjele 4 runde za Evloeva. Nema šanse. Al ajd, on ima veće šanse protiv Volka, pa je bolje da je on pobjedio.
Mada Volk će riješit i njega kako god okreneš.
Mada Volk će riješit i njega kako god okreneš.
Kakav nedostatak IQa kod Izzya. Odradio je dobru prvu rundu, leg kickovima odrađivao dobar posao, djelovao je kao da lagano načinje Pyfera i onda mu uđe u pocket u drugoj rundi...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma Israel je umro, nema više snage nit kondicije da radi više od jedne runde. Tijelo mu je gotovo. Stotine borbi u karijeri dolaze na naplatu. Kilometraža plus sva šteta. Penzija nažalost, tj davno je trebala bit ovih par zadnjih borbi mu nisu bile potrebne.
I na vaganju je izgledao kao da će da rikne. Šteta jbga, ali vrijeme je za penziju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.