Pa valjda služe i da se snijeg otopi da ga ne moraš lopatanjem uklanjat ili sto se znalo desavat traktor prođe preko terena i očisti..
Pitanje je samo da li na Grbavici grijači uopste rade... Nije uopste pitanje za sta sluze.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Pa valjda služe i da se snijeg otopi da ga ne moraš lopatanjem uklanjat ili sto se znalo desavat traktor prođe preko terena i očisti..
Ma igre nema realno,jer sredina ne postoji... I ovo je pravo čudo da smo došli na korak do SP. Vels da je imao samo jednog Pukija u vrhu napada mi bi se oprostili nakon prvog poluvremena od prvenstva._dreamer_ je napisao/la: ↑29 mar 2026, 10:26Barba je dobio vrijeme da izgradi neki identitet, ja osim borbenosti i te neke emocije ne vidim nista. Papetov tim je imao neku svoju prepoznatljivu igru sa mnogo kratkih pasova, posjedom, visokim presingom, badigravali su se.
Barbarezov tim ima sada dobrih pojedinaca ali mi na terenu izgledamo potpuno neubjedljivo dok nam ne do gori do usiju. To se vidjelo i u walesu. Cak i kada nam dogori, tesko stvaramo prilike, mozda je sada u walesu bilo bolje nego prije ali daleko je to od onoga kako treba da bude. Mozemo mi i pobijediti nekim cudom italiju ali ja ne vidim da cemo mi s Barbom imati neki procvat. Sto je najgore, ne mozes lako navijati ni za njegov odlazak jer je za ocekivati s ovim savezom da ce doci neki gori levat. Ali eto, valjda ova djeca unatoc svemu iznenade.
Pa u svakom slučaju je bolje riješenje od ovog što gledamo...GoldenLilies je napisao/la: ↑29 mar 2026, 10:47Kad mi naumpadne Rade Krunic, mislim koliko bi on pomogao da igra kao vezni u ovoj ekipi. Sta vi mislite?
Datuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 mar 2026, 10:54Je li to Turpin sudi, onaj koji je sudio protiv Makedonije Italijanima?
Susic je kao trener bio i ostao neznalica. S onakvim timom se provukao na to SP zahvaljujuci momentu inspiracije jednog igraca, inace bi i to popusili. Na SP se obrukao gdje je protiv Nigerije pokazao koliki je diletant. U narednih 30 godina tesko da ce se ponoviti generacija kad si imao 11 igraca na vrhuncu forme u top klubovima plus 3-4 odlicne opcije s klupe. Na to sve masa igraca sa liderskim sposobnostima. Oni su igrali sami svoju igru, nije im ni trebao trener za Litvanije, Latvije i slicne protivnike. Pravi trener bi dosao u nokaut fazu SP 2014 i na minimum jos 1 veliko takmicenje._dreamer_ je napisao/la: ↑29 mar 2026, 10:26Barba je dobio vrijeme da izgradi neki identitet, ja osim borbenosti i te neke emocije ne vidim nista. Papetov tim je imao neku svoju prepoznatljivu igru sa mnogo kratkih pasova, posjedom, visokim presingom, badigravali su se.
Barbarezov tim ima sada dobrih pojedinaca ali mi na terenu izgledamo potpuno neubjedljivo dok nam ne do gori do usiju. To se vidjelo i u walesu. Cak i kada nam dogori, tesko stvaramo prilike, mozda je sada u walesu bilo bolje nego prije ali daleko je to od onoga kako treba da bude. Mozemo mi i pobijediti nekim cudom italiju ali ja ne vidim da cemo mi s Barbom imati neki procvat. Sto je najgore, ne mozes lako navijati ni za njegov odlazak jer je za ocekivati s ovim savezom da ce doci neki gori levat. Ali eto, valjda ova djeca unatoc svemu iznenade.
Tako je, 100%rishovski je napisao/la: ↑29 mar 2026, 10:52Pa u svakom slučaju je bolje riješenje od ovog što gledamo...GoldenLilies je napisao/la: ↑29 mar 2026, 10:47Kad mi naumpadne Rade Krunic, mislim koliko bi on pomogao da igra kao vezni u ovoj ekipi. Sta vi mislite?
Rade , ali opet ti kažem ovi grijači nisu napravljeni da tope snijeg. Pogotovo kad je veći.
slazem sekolezeljovac je napisao/la: ↑29 mar 2026, 10:58Turpin je uz Szymon Marciniaka po mom nekom mišljenju najbolji FIFA sudija u zadnjih 5-6 godina....
Neka se ponovi neka opet bude maler Italijanima.DamirT je napisao/la: ↑29 mar 2026, 10:56Datuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 mar 2026, 10:54Je li to Turpin sudi, onaj koji je sudio protiv Makedonije Italijanima?![]()
Jel trebamo ubaciti jos igraca u sredinu da bi vam se dokazalo da svejedno ne bi imali igru ?rishovski je napisao/la: ↑29 mar 2026, 10:51Ma igre nema realno,jer sredina ne postoji... I ovo je pravo čudo da smo došli na korak do SP. Vels da je imao samo jednog Pukija u vrhu napada mi bi se oprostili nakon prvog poluvremena od prvenstva._dreamer_ je napisao/la: ↑29 mar 2026, 10:26Barba je dobio vrijeme da izgradi neki identitet, ja osim borbenosti i te neke emocije ne vidim nista. Papetov tim je imao neku svoju prepoznatljivu igru sa mnogo kratkih pasova, posjedom, visokim presingom, badigravali su se.
Hahaha koja ironijatuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 mar 2026, 10:54Je li to Turpin sudi, onaj koji je sudio protiv Makedonije Italijanima?
A mozda I neki znak, Italijani su spora i bezmudna ekipa sa defanzivnim pristupom i limitiranom kreacijom koja se oslanja na Dimarca. Njihova najveća kvaliteta jeste vezni red koji je za naše superioran. Ali borba i htjenje ce to nadoknadit, oni su mzd jaci mi smo bolji, pa neka bolji pobjedi hahaha. Neki sut izvan 16 Kerim ili Esmir u 90toj za pobjedu.Arvid je napisao/la: ↑29 mar 2026, 11:24Hahaha koja ironijatuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 mar 2026, 10:54Je li to Turpin sudi, onaj koji je sudio protiv Makedonije Italijanima?![]()
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, 313, CAGarfia, Celtic, denza, dubrovnik, Fort, Goalgetter, HariTz, komax, legendarnadruga, random11, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, tutankamon1905, tuzlanskinacin i 114 gostiju.