31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Jest ovaj naporan sa terenom i grbavicom u pi.čku materinu dosadnu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- invincible1921
- Kontakt:
Da smo mi nacisto...brukamo se da nam rep koja puca na visomo igra u zenici, ili grbavici..da ne kazem kosevu. U citavoj drzavi nemas moderan stadion ili dovoljno velik...Marsiano je napisao/la: ↑29 mar 2026, 19:23Upravu si, mislim da se trebalo igrati na grbavici, bolji travnjak bio 93 dok je grad bio pod opsadom. Shvatite da od ovog stadiona boljeg nemamo. Vi ste jedini u drzavi koji nemate pravo glasa kad je travnjak u pitanju.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 19:12
Našu zemlju je ovih dana zahvatio val snježnih padavina, a zbog toga je i selektor Italije Gennaro Gattuso promijenio planove oko dolaska Azzura u BiH.
Naime, iako je prvobitno bilo planirano da Azzuri dođu u ponedjeljak i odrade trening u večernjim satima na Bilinom Polju, upravo zbog teškog terena isti je otkazan.
Italijanski mediji su tako objavili i fotografije travnjaka Bilinog Polja dva dana uoči utakmice, a novinar Sky Sportsa Gianluigi Bagnulo se upitao:
"Ovdje se igra?"
Za očekivati je da će do početka same utakmice teren biti u dobrom stanju, ponajviše zahvaljujući grijačima za uklanjanje snježnog nanosa, ali i pored toga italijanski novinari, kao uostalom i svaki drugi koji dođu u Zenicu da igraju utakmicu, u prvi plan izdvajaju stadion i izgled.
Pa zar se nije moglo šta odvojiti novca od ukidanja pondera 2 od KS
P.S.
Al kako trava na ovom travnjaku ima 3 nijanse zelene boje
NEVJEROJATNO
=\_1921_/=
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Fudbalskoj repki je mjesto u Zenici, dok rukomet i košarku dijele Tuzla i Sarajevo. O tome je nepotrebno diskutovati jednostavno kult repke je to Bilino Polje i Zenica i tu nema puno price.
#CarsijaOdjebi
nije stvar bilinog,stvar je u tome da citava drzava nema normalan stadion,ne znam u kojoj drzavi u europi ima slicnih slucajeva
Pamtim Milan protiv Arsenala, Italijani namjerno uzorali po tri metra uz aut linije da onemoguće neku igru po krilima.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
I samo da vas napomen braco da se malo radujete jer ce prvog aprila cijeli svijet pisati da smo izbacili Italiju, ali to nece biti prvoaprilska sala.
#CarsijaOdjebi
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Miki ugostio novinara Sky Sporta
-
labostarmomosa
- Kontakt:
moze li se kako popet na zgradu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moze jedino ako ti je neko snajperista iz fupa pa da te povede sa sobom, bude uvijek par snajperista na zgradi
Dize se prasina ⚫️🔴
Al kad se Talijani ibrete Bilinom Polju, a pola njihovih stadiona odron nad odronima. Rekonstrukcije radjene prije 40 godina.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Marokanci58
- Kontakt:
Mediji iz Sarajeva su na nivou ovog debila sa Grbavice..
Čovjek nas maltretira Grbavicom i omalovažavanjem Bilinog polja danima bez prestanka.
Samo se pitam kada se pojavi prvi bager na izgradnji nacionalnog stadiona u Zenici je li mu tu srčani i kraj?
De debilu ne kvari atmosferu pred ovu utakmicu.
Čovjek nas maltretira Grbavicom i omalovažavanjem Bilinog polja danima bez prestanka.
Samo se pitam kada se pojavi prvi bager na izgradnji nacionalnog stadiona u Zenici je li mu tu srčani i kraj?
BRATSTVO GRAČANiCA
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ma ima price, kakva zenica kakvi bakraci.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 mar 2026, 19:29Fudbalskoj repki je mjesto u Zenici, dok rukomet i košarku dijele Tuzla i Sarajevo. O tome je nepotrebno diskutovati jednostavno kult repke je to Bilino Polje i Zenica i tu nema puno price.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Da,baš.
Ne znam sjećate li se onog stadiona kad smo protiv njih u prijateljskoj utakmici igrali.
Mislim da je to bila druga utakmica Barbareza.
Milion tribina,isto ko da se neko zajebavao dok je pravio,a ovde sole pamet...
Mozda i ocejfite godinu dvije dok se ne napravi nacionalnizeljovac21 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 19:58Ma ima price, kakva zenica kakvi bakraci.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 mar 2026, 19:29Fudbalskoj repki je mjesto u Zenici, dok rukomet i košarku dijele Tuzla i Sarajevo. O tome je nepotrebno diskutovati jednostavno kult repke je to Bilino Polje i Zenica i tu nema puno price.
Dize se prasina ⚫️🔴
Empoli. Taj stadion je uz Maksimir proglasen za najruzniji u Evropi, pa ti vidi kakav jeRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 20:01Da,baš.
Ne znam sjećate li se onog stadiona kad smo protiv njih u prijateljskoj utakmici igrali.
Mislim da je to bila druga utakmica Barbareza.
Milion tribina,isto ko da se neko zajebavao dok je pravio,a ovde sole pamet...
A tek stadion Coma. Isto kao da je malo dijete sklapalo bezveze Lego kockice. Uzas od stadiona.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Kompleksi sta ćeš,ne znam kako ti moze smetat sto reprezentacija igra u drugom gradu.Marokanci58 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 19:52Mediji iz Sarajeva su na nivou ovog debila sa Grbavice..
Pa mi navijaci Čelika kad je se par utakmica igralo na Grbavici,prvi smo rekli neka malo promjene,dobro i nama i njima i svima.
Ali eto nadam se da ce doci pameti,pojedini naravno...
Moramo to sve uzeti kao motiv da nam dadne snage, previse se zabari patuljci sprdaju sa nama...
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, CHR, denza, DzemoVoliMarmeladu, Google Adsense [Bot], invincible1921, jasmin10, kontra, LeCoq, legendarnadruga, Micron, Muumii, Napapijri, PSV, random11, rukometubih23, Scholl, zeljooo13, Zglavkar, zikerrz21 i 80 gostiju.