Brux jesi upratio Unu Colic na koncertu? Bio sam u ovom drustvu, opustene djevojke, komunikativne i zabavne.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Re: Chat
Koja si ti budala ahahahahah
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
19vendetta87
- Kontakt:
Tebricio, ko je ova crna komplexasica u sredini, sto je samo sebi provukla facu kroz face app, a drugaricama nije?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma baki vjeruj da je ona najmanje interesantna. Mnogo fon koristi sto mi se nije svidjelo. Dojma sam da je decko bas na koncertu varao. No, svejedno su me sve zeljele.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 20:56
Tebricio, ko je ova crna komplexasica u sredini, sto je samo sebi provukla facu kroz face app, a drugaricama nije?![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Čolina kćerka ili kćerka Asima Bajrića?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma samo Djina i Dzejla. One su nivo iznad.
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Napada se portal , ali nije do njih . Do ljudi je , evo dokaza . Koja vijest ima ubjedljivo najviše komentara ?
A ko je ona uopšte , je li se bavi nekim sportom ?

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Pa valjda je neki sportista kada je na portalu koji se zove sportsport.VensanKasel je napisao/la: ↑28 mar 2026, 22:23Napada se portal , ali nije do njih . Do ljudi je , evo dokaza . Koja vijest ima ubjedljivo najviše komentara ?
![]()
Ogroman uticaj na lanac opskrbe. Kamioni teretnjaci, tegljači, cisterne koji su žila kucavica ekonomije, svi idu na dizel.The national average diesel fuel price hit $5.38 per gallon on Friday, according to data from the American Automobile Association.
Trump uništava privredu.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ovaj portal je propao kad je spao ovu kuravu lijepiti po naslovnoj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- VensanKasel
- Kontakt:
A kojim se sportom bavi ?
Portal ne govori o sebi vec o nama, propast ce ako ne bude stavljo slicne sadrzaje. Mediji su kolektivno ogledalo vecine odnosno trendova vecine.
Portal moze i stavljati kvalitetno, ali bi za nase podneblje, i poznajuci nas mentalitet koliko je spreman da plati kvalitetan sadrzaj na netu, morao staviti jedno stoju pretplate mjesecno pa da zivi, pa bi prije ili kasnije propo skroz ili se vratio na ovo sto je danas. Onda ne bi pisao ovdje vec bi na nekom drugom forumu kuko kako je ili lose odrzavanje ili ima portal koji pusta drolje na naslovne.
Portal moze i stavljati kvalitetno, ali bi za nase podneblje, i poznajuci nas mentalitet koliko je spreman da plati kvalitetan sadrzaj na netu, morao staviti jedno stoju pretplate mjesecno pa da zivi, pa bi prije ili kasnije propo skroz ili se vratio na ovo sto je danas. Onda ne bi pisao ovdje vec bi na nekom drugom forumu kuko kako je ili lose odrzavanje ili ima portal koji pusta drolje na naslovne.
Dizanje nogu uvis i triatlon.
- VensanKasel
- Kontakt:
De ba , ozbiljno pitam . Ako se ne bavi sportom profesionalno , ima li kakvu vezu sa sportom ?
Kažem ti jedina njena veza sa sportom je onim iz spavaće sobe.Samo jedna u nizu tik tok ubleha kojoj ovaj portal ako je ozbiljan (bio je dosad) ne treba davati prostor.VensanKasel je napisao/la: ↑29 mar 2026, 17:56
De ba , ozbiljno pitam . Ako se ne bavi sportom profesionalno , ima li kakvu vezu sa sportom ?
- VensanKasel
- Kontakt:
E svašta , osoba koja nema nikakve veze sa sportom ima ubjedljivo najviše komentara na sportskom portaluSaurman je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:02Kažem ti jedina njena veza sa sportom je onim iz spavaće sobe.Samo jedna u nizu tik tok ubleha kojoj ovaj portal ako je ozbiljan (bio je dosad) ne treba davati prostor.VensanKasel je napisao/la: ↑29 mar 2026, 17:56
Šta reći ...
- alan_kardec
- Kontakt:
VensanKasel je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:13E svašta , osoba koja nema nikakve veze sa sportom ima ubjedljivo najviše komentara na sportskom portalu![]()
Šta reći ...
Ne znam što te to čudi...
Dovoljno dugo boravim na ovom portalu/forumu da slobodno mogu reći da ovaj portal/forum nikad nije ni bio striktno sportski. Koliko god da jeste sportski, isto toliko je i sve drugo osim sportski... Svemu tome najviše doprinose, sportski needukovani, ostrašćeni i nepismeni novinari portala (čast izuzecima, ako uopšte postoje) clickbait naslovi...
Fascinacija Aleksandrom Vučićem posebna je priča
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne kontam koju to vi sportsku pricu ocekujete u danu u kojem se u cijelom svijetu haman nista ne igra osim utakmice Tomislav - Gosk.
Nije problem ni u portalu ni u publici… cetvrtina vijeka je prosla od kad su englezi sklopili rijec WAG jer je jos tada bilo jasno da ni stampane novine, a ne portali, ne mogu opstati od sportskih rezultata i da ljudi kroz sport vise zele pratiti sve ono drugo sto se okolo desava.
Svaki svjetski sportski portal otvoris, naci ces takve price…
I par likova cetvrt vijeka kasnije, jos ne mogu da se nacude kako to moze, a napisali 90% postova na sportskom forumu na temi ‘Chat’ koja haman pa jedina nema nikakve veze sa sportom.
Nije problem ni u portalu ni u publici… cetvrtina vijeka je prosla od kad su englezi sklopili rijec WAG jer je jos tada bilo jasno da ni stampane novine, a ne portali, ne mogu opstati od sportskih rezultata i da ljudi kroz sport vise zele pratiti sve ono drugo sto se okolo desava.
Svaki svjetski sportski portal otvoris, naci ces takve price…
I par likova cetvrt vijeka kasnije, jos ne mogu da se nacude kako to moze, a napisali 90% postova na sportskom forumu na temi ‘Chat’ koja haman pa jedina nema nikakve veze sa sportom.
- VensanKasel
- Kontakt:
Opa Bibi ode u tvorza , znači Mossad ga je otpisao...
Pazi jada , nikad ne plaća račun uvijek drugu moraju
Fakat prejadan lik , pazi on koji je preko medija i lažnih optužbi 30 godina radi šta hoće sad medije optužuje da mu namještaju , pa pogini više ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.