Nole je ljudina. Taj će sigurno navijati za nas i boli ga qara šta svetosavci pričaju. Isto je i za Hrvatsku navijao 2018. godine na SP. Mislim, nebitno za koga ko navija, samo fin gest.
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Velid Spaho i Igor Kristić.
ne kaze se dzaba nacionalizam je za sirotinju, noleta, dzeku itd.. ne zanima nacionalizam i ko je ko
-
Edincapitano
- Kontakt:
Bas tako, prije Velsa svi su govorili ma gubimo sigurno i onda bez veze kupovati kartu za finale, i sad odjednom svak hoce kartu ali se cudi sto su puno skuplje karte
Ma sigurno ce neko ti dati za 50km a moze dobiti 800-1000km, slabo ljudi znaju kako potraznja utice na cijenu, ako 100 ljudi hoce da kupi kartu naravno da ide cijena u nebesa, a ako bi bila bez veze utakmica onda bi isla za 10 km jer je niko nece.
Isti princip je ako kupis nesto za 10 000 km i poslje 2 godine ispadne mozes dobiti 50 000km, i sad ljudi govore ajoj vidi budale, dabogdom da nemas za ljekova a covjek uzeo rizik i zaradio pare dok su isti ljudi govorili ma necu ja dati 10 000km.
Zadnja izmjena: Edincapitano, dana/u 29 mar 2026, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Evo gledam malo Italiju protiv ove Sj. Irske i iskreno nisu nesto posebno odigrali. To i jeste najopasnije sto se tice njih. Nekako apsurdno da su bas dobri kod prekida, onaj Di Marco kad ubaci lijevom nogom kao da iz puske puca kornere. Tu ce mo se trebat cuvat bas bas.
Licno tvrdim da ni jedna reprezentacija na svijetu ne prima toliko frljoka kao mi. Ako idemo hronolski:
Wales (Daniel James): Pa eto sami ste vidjeli. Vrati mu nas igrac. Puni sprint i uhvatio volej i cisti raslje maltene, golman se oklizne uz to.
Austrija (Gregoritsch): Centarsut prodje sve i svasta, kosom je Arnautovic zakaci, u prsa Vasilja na precku, on je pokusa cistit rukom perfektno ovom na nogu.
Rumunija (Birgilea): Ok poprilicno normalan gol ali i tu duga lopta kao da je htio izbit, centarsut ide u tempu kao razglednica i tacno prodje Katicu kroz noge kad on pravi korak. U sredini ovaj Birgilea sam i doduse dobro ga lobuje.
Kipar (Laifis): Vise sretno nego spretno (Sunjic fuli glavom citavu loptu) dodje do krila ovaj ubaci jednom igracu a oko njega je 5 (!) nasih, sut ode na stativu i perfektno se odbije kao pas ovom Laifisu u petercu.
Austrija (Sabitzer): Centarsut koji Mujakic pokusava cistit ali perfektno se potrefi Sabitzeru za volej (kojeg naravno pogodi punim).
Austrija (Laimer): Ovaj gol je vec komedija, Arnautovic suta na 16m lopta se odbije od nekog naseg i zavrsi kao pas onaj kojeg je Misimovic gurnuo Dzeki pred nogama Laimera.
Neko ce reci da bez greska ne bih bilo golova. Istina. Ali nisu te frljoke i greske ni blizu na nasoj strani. Kod nas se u dosta slucajeva bas propisa krvi da dadnes taj gol. Esmir ko Messi zavrsi, Dzeko skine na prsa u petercu, korner koji ovako zavrse Dzeko i Didier Drogba niko vise itd.
Licno tvrdim da ni jedna reprezentacija na svijetu ne prima toliko frljoka kao mi. Ako idemo hronolski:
Wales (Daniel James): Pa eto sami ste vidjeli. Vrati mu nas igrac. Puni sprint i uhvatio volej i cisti raslje maltene, golman se oklizne uz to.
Austrija (Gregoritsch): Centarsut prodje sve i svasta, kosom je Arnautovic zakaci, u prsa Vasilja na precku, on je pokusa cistit rukom perfektno ovom na nogu.
Rumunija (Birgilea): Ok poprilicno normalan gol ali i tu duga lopta kao da je htio izbit, centarsut ide u tempu kao razglednica i tacno prodje Katicu kroz noge kad on pravi korak. U sredini ovaj Birgilea sam i doduse dobro ga lobuje.
Kipar (Laifis): Vise sretno nego spretno (Sunjic fuli glavom citavu loptu) dodje do krila ovaj ubaci jednom igracu a oko njega je 5 (!) nasih, sut ode na stativu i perfektno se odbije kao pas ovom Laifisu u petercu.
Austrija (Sabitzer): Centarsut koji Mujakic pokusava cistit ali perfektno se potrefi Sabitzeru za volej (kojeg naravno pogodi punim).
Austrija (Laimer): Ovaj gol je vec komedija, Arnautovic suta na 16m lopta se odbije od nekog naseg i zavrsi kao pas onaj kojeg je Misimovic gurnuo Dzeki pred nogama Laimera.
Neko ce reci da bez greska ne bih bilo golova. Istina. Ali nisu te frljoke i greske ni blizu na nasoj strani. Kod nas se u dosta slucajeva bas propisa krvi da dadnes taj gol. Esmir ko Messi zavrsi, Dzeko skine na prsa u petercu, korner koji ovako zavrse Dzeko i Didier Drogba niko vise itd.
Ranije sam pisao, Spaho i Kristić zajedno rade.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Ne sve, ali dobar dio tih golova je rezultat smotanih reakcija odbrane, vezne linije ili golmana. Ništa tu nije slučajno.Amarinho je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:32Evo gledam malo Italiju protiv ove Sj. Irske i iskreno nisu nesto posebno odigrali. To i jeste najopasnije sto se tice njih. Nekako apsurdno da su bas dobri kod prekida, onaj Di Marco kad ubaci lijevom nogom kao da iz puske puca kornere. Tu ce mo se trebat cuvat bas bas.
Pa jeste naravno ima toga ali kao sto sam rekao, ne bih se bunio da i nas nekad te "frljoke" ili greske pogledaju. Kod nas bas se propisamo krvi i treba svaki atom individualnog kvaliteta. Uzmi zadnja dva tri gola. Dzeko glavom, Esmir raslje pa cak i Tabakovic kako ustaje u 5m i ima "nos" za gol.signalidunapark je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:35Ne sve, ali dobar dio tih golova je rezultat smotanih reakcija odbrane, vezne linije ili golmana. Ništa tu nije slučajno.Amarinho je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:32Evo gledam malo Italiju protiv ove Sj. Irske i iskreno nisu nesto posebno odigrali. To i jeste najopasnije sto se tice njih. Nekako apsurdno da su bas dobri kod prekida, onaj Di Marco kad ubaci lijevom nogom kao da iz puske puca kornere. Tu ce mo se trebat cuvat bas bas.
Eto zapitaj se od ovih golova gore protiv nas, brat bratu ti i ja bi dali pola njih da smo se nasli u situacij toj. Dajem gol Gregoritscha, Laifisa, cak i Laimera pa sami ljudi u petercu bukvalno.
*urac bi nadskocio sve i svakog kao Dzeko. Sut Esmira pusti san samo mozda itd.
Kurate smo srece veoma cesto to je cinjenica.
- GoldenLilies
- Kontakt:
Ko ono spomenu kafu, druzenje forumasa u utorak u Ze? 
-
Sindikat12
- Kontakt:
Posebno se osvrnuo na mladog defanzivca Tarika Muharemovića, kojeg vidi kao nasljednika: „Muharemović je moj nasljednik. Ima kvalitet, karakter i može napraviti veliku karijeru ako nastavi ovako. Stigao sam u Seriju A sa 26 godina, a on je odmah počeo da igra u Italiji. Ako ostane prizemljen, postat će veliki igrač."
Moj Zuka kakav tvoj nasljednik kad se samo sjetim Armenije

Moj Zuka kakav tvoj nasljednik kad se samo sjetim Armenije
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Zuka zaboravio da je bio prosječan fudbaler.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:44Posebno se osvrnuo na mladog defanzivca Tarika Muharemovića, kojeg vidi kao nasljednika: „Muharemović je moj nasljednik. Ima kvalitet, karakter i može napraviti veliku karijeru ako nastavi ovako. Stigao sam u Seriju A sa 26 godina, a on je odmah počeo da igra u Italiji. Ako ostane prizemljen, postat će veliki igrač."
Moj Zuka kakav tvoj nasljednik kad se samo sjetim Armenije![]()
- ArtVandelay
- Kontakt:
MiranGlasnic je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:46Zuka zaboravio da je bio prosječan fudbaler.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:44Posebno se osvrnuo na mladog defanzivca Tarika Muharemovića, kojeg vidi kao nasljednika: „Muharemović je moj nasljednik. Ima kvalitet, karakter i može napraviti veliku karijeru ako nastavi ovako. Stigao sam u Seriju A sa 26 godina, a on je odmah počeo da igra u Italiji. Ako ostane prizemljen, postat će veliki igrač."
![]()
Jesmo li to već zaboravili nepravdu učinjenu Zukanoviću kada je umjesto njega na svijetsko prvenstvo 2014 otišla ona ubleha tino sven sušić? Ja nisam halalio!
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Kad pogledam onog Vukana neka je nama Vice i Dodika. Vico je bar slavio pobjedu grlio Barbu itd. Ovaj kuka nesto o zastavama i dresovima. Da oce i igraci zapjevati u utorak jedna si jedina zajedno sa navijacima svakako ide uz matricu. A vukan levat utakmice nije pogledo ne zna covjek da svaka selekcija ima domaće i gostujuće dresove i da uefa odredi koji ce se nosit na utakmici, aj sto je slab političar, vec ni u sport se ne razumije ono ni 1%
#CarsijaOdjebi
Joj kakav će bit pičvajz za taj spisak ako prođemoArtVandelay je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:50MiranGlasnic je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:46Zuka zaboravio da je bio prosječan fudbaler.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:44Posebno se osvrnuo na mladog defanzivca Tarika Muharemovića, kojeg vidi kao nasljednika: „Muharemović je moj nasljednik. Ima kvalitet, karakter i može napraviti veliku karijeru ako nastavi ovako. Stigao sam u Seriju A sa 26 godina, a on je odmah počeo da igra u Italiji. Ako ostane prizemljen, postat će veliki igrač."
![]()
Jesmo li to već zaboravili nepravdu učinjenu Zukanoviću kada je umjesto njega na svijetsko prvenstvo 2014 otišla ona ubleha tino sven sušić? Ja nisam halalio!
Baš za 25. i 26. igrača
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nema halala. Nije Zuka izostavljen sa spiska…nego ne odobriše mu vizu…ArtVandelay je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:50MiranGlasnic je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:46Zuka zaboravio da je bio prosječan fudbaler.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:44Posebno se osvrnuo na mladog defanzivca Tarika Muharemovića, kojeg vidi kao nasljednika: „Muharemović je moj nasljednik. Ima kvalitet, karakter i može napraviti veliku karijeru ako nastavi ovako. Stigao sam u Seriju A sa 26 godina, a on je odmah počeo da igra u Italiji. Ako ostane prizemljen, postat će veliki igrač."
![]()
Vizu za USA... u Brazil je mogao bez problema.MiranGlasnic je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:59Nema halala. Nije Zuka izostavljen sa spiska…nego ne odobriše mu vizu…ArtVandelay je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:50
Jesmo li to već zaboravili nepravdu učinjenu Zukanoviću kada je umjesto njega na svijetsko prvenstvo 2014 otišla ona ubleha tino sven sušić? Ja nisam halalio!![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nego kad Diletta slijeće? 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Brudex, trenutno je sa mnom u mom apartmanu.