Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
BIHfan
-
Kontakt:
Ibisevic82 je napisao/la:Da nebi veceras Pirce-a i one njegove tehnicke nad wade-om nebi znao koliko ko ovdje poznaje kosarku.Taj isti Pierc-e je natrcao na wade-a i zaustavio ga da ne moze pratiti Allena.Poznato je u kosarci ako si u bloku da se ne smijes pomjerati i u tom slucaju bi faul bio sviran Wade-u.Ovako tehnicka cista kao suza.Jel isao namjerno ili nije?
Ne shvatam jeli toliko tesko priznati da je veceras Miami bio bolji.Ja cu sad napisati da Boston nece uzeti ni jednu utakmicu u ovoj seriji ako Miami bude igrao onako agresivnu kosarku.Necu da pricam da je klupa Miami-a jaca 3 puta od Bostonove.
Jos sam u komi!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
kakavdanakneiskustvu
-
Kontakt:
Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 maj 2011, 12:38
BIHfan je napisao/la:Nije to taj Boston, sve mi izgleda da ce Miami proci ovu seriju 4-2.
Onaj Jones ce biti novi Ray Allen.
ti to ozbiljno????
-
BIHfan
-
Kontakt:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Nije to taj Boston, sve mi izgleda da ce Miami proci ovu seriju 4-2.
ti to ozbiljno????
Sto da ne, covjek ima strasan sut i moze napredovat jos vise. Allen nije u svojoj rookie sezoni nije mogao ovako ubit jednu od najbolji ekipa u nba ovako sa tricama. Jones je naravno i pobjedio Allena na ovogodisnjem takmicenju u tricama na ALL-Star.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
Raul_64
-
Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Sto da ne, covjek ima strasan sut i moze napredovat jos vise. Allen nije u svojoj rookie sezoni nije mogao ovako ubit jednu od najbolji ekipa u nba ovako sa tricama.
Shvaćaš da James Jones ima 30 godina?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Sto da ne, covjek ima strasan sut i moze napredovat jos vise. Allen nije u svojoj rookie sezoni nije mogao ovako ubit jednu od najbolji ekipa u nba ovako sa tricama.
Očigledno ne shvata
Čovjek godinama igrao po nekim bezveznim ekipama sad ima sreću da je s Wadeom i LeBronom u ekipi pa stalno sam i on da bude novi Ray

A da ne zaboravimo njegove godine gdje sigurno može još dosta napredovat uz Gordona najperspektivniji šuter

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
BIHfan
-
Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Sto da ne, covjek ima strasan sut i moze napredovat jos vise. Allen nije u svojoj rookie sezoni nije mogao ovako ubit jednu od najbolji ekipa u nba ovako sa tricama.
Vjeruj da nisam znao, mislio sam da je mladji. Sinoc Wade kaze o njem "great kid who makes open shoots" pa sam mislio da je mladji.
FK DELFIN NEUM
-
kakavdanakneiskustvu
-
Kontakt:
Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 maj 2011, 13:56
BIHfan je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Nije to taj Boston, sve mi izgleda da ce Miami proci ovu seriju 4-2.
ti to ozbiljno????
Sto da ne, covjek ima strasan sut i moze napredovat jos vise. Allen nije u svojoj rookie sezoni nije mogao ovako ubit jednu od najbolji ekipa u nba ovako sa tricama. Jones je naravno i pobjedio Allena na ovogodisnjem takmicenju u tricama na ALL-Star.
ima šut i ništa više
-
neno#4
-
Kontakt:
U slijedecoj utakmici Jones nece ici preko 7-8 poena.
Ja sam sinoc vidio da Boston moze do trijumfa u ovoj seriji.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
-
aleksandarhz
-
Kontakt:
Postao/la aleksandarhz » 02 maj 2011, 14:14
neno#4 je napisao/la:U slijedecoj utakmici Jones nece ici preko 7-8 poena.
Ako si ti tako vidio nema sumnje da ce Boston uzeti sljedece 4 tekme...
Ovom prilikom Cestitam Bostonu na sigurnom prolazu dalje..

-
neno#4
-
Kontakt:
aleksandarhz je napisao/la:neno#4 je napisao/la:U slijedecoj utakmici Jones nece ici preko 7-8 poena.

Neko nesto pitao?
Ostalo je samo ime.....
-
L-Train
-
Kontakt:
aleksandarhz je napisao/la:neno#4 je napisao/la:U slijedecoj utakmici Jones nece ici preko 7-8 poena.

ma pustiga ga mozda Jones nece dati puno poena u sljedecoj utakmici,ali sigurno je da ni Bosh nece zakazati kao u prvom susretu

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
neno#4
-
Kontakt:
L-Train je napisao/la:aleksandarhz je napisao/la:neno#4 je napisao/la:U slijedecoj utakmici Jones nece ici preko 7-8 poena.

ma pustiga ga mozda Jones nece dati puno poena u sljedecoj utakmici,ali sigurno je da ni Bosh nece zakazati kao u prvom susretu

Polahko vidjet cemo. Ako je Miami dobio prvu utakmicu to ne znaci da ce Kraljica u finale (sto vjerovatno nece). Ali neka bice fino citati postove kada se opet izblamira i ove godine, kao i prethodne dvije godine kada je Kobe izdominirao. Kraljica dobija sve utakmica do onih kljucnih, a kada bude potrebno nigdje ga nece biti (kao i obicno). Ali isto tako nece ni
srati Wadea kao sinoc.
Ostalo je samo ime.....
-
L_blancos
-
Kontakt:
Jones je jako dobar i u defanzivi.. Da ne kazete da ima samo sut dobar..

-
-Paja
-
Kontakt:
Ovi kretenoidi sa Floride ce da osjete surovu moc i osvetu superiornog Bostona, ovi klauni ako misle da ce proci u finale grdno se varaju!
Dio Arsenala
-
Begonja
-
Kontakt:
neno#4 je napisao/la:
Polahko vidjet cemo. Ako je Miami dobio prvu utakmicu to ne znaci da ce Kraljica u finale (sto vjerovatno nece). Ali neka bice fino citati postove kada se opet izblamira i ove godine, kao i prethodne dvije godine kada je Kobe izdominirao. Kraljica dobija sve utakmica do onih kljucnih, a kada bude potrebno nigdje ga nece biti (kao i obicno). Ali isto tako nece ni srati Wadea kao sinoc.
Sa tema o reprezentaciji ja sam mislio da si ti neki realan momak. Ko je najbolji košarkaš na svijetu? A drugo pitanje je da li ti stvarno misliš da će u ovoj seriji James i Bosh biti napadački loši kao sinoć? Boston može do trijumfa u ovoj seriji, ali na jednoj utakmici.
-
dema
-
Kontakt:
neno#4 je napisao/la:U slijedecoj utakmici Jones nece ici preko 7-8 poena.
nemam vremena sad pisat,gledao sam i naravno da moze,nije me 1 pobjeda impresionirala ovdje se igra na 4 i mogu ih svakako dobit ocekujem sljedecu i 1-1
-
dema
-
Kontakt:
-Paja je napisao/la:Ovi kretenoidi sa Floride ce da osjete surovu moc i osvetu superiornog Bostona, ovi klauni ako misle da ce proci u finale grdno se varaju!
paja reci im kako ce ih Boston izdominirat,ti kad se javis moram se nasmijat,ajde malo vise pisi
neki kazu da je James najbolji kosarkas na svijetu ,valjda broje te silne titule
-
Edin TM87
-
Kontakt:
Miami demonstrirao silu. Klocston preslabasan za ubitacni trio!
Miami - Klocston 4:2
Chicago - Indiana 4:1
Lakers - Dallas 4:2
Oklahoma - Memphis 3:4
Miami ili Chicago idu na moje Lakerse, gdje ce okusit dominaciju velikog Kobea... Lakersi prelaze Klocston po broju prstenova!!!
JAMES NIKAD NECE UZET NBA !
prije ce to cleveland uradit

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
BIHfan
-
Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Miami demonstrirao silu. Klocston preslabasan za ubitacni trio!
Miami ili Chicago idu na moje Lakerse, gdje ce okusit dominaciju velikog Kobea... Lakersi prelaze Klocston po broju prstenova!!!

Zar opet protiv Indiane igramo? Stvarno su tvrd orah.
FK DELFIN NEUM
-
Edin TM87
-
Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Miami demonstrirao silu. Klocston preslabasan za ubitacni trio!

Zar opet protiv Indiane igramo? Stvarno su tvrd orah.
Atlanta*

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.