Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Esmir Bajraktarević
On je profil igraca Bernardo Silva npr. Nije za njega da igra krilo, on je za mene vise AMF, sto je Mata bio u svoje vrijeme. Taj profil igraca ima slif za proturit loptu, sutirat, igrat inteligentno. S druge strane kad ih stavis na krilo, gusis ih jer nemaju oni tu brzinu potrebu da budu na krilu.
Ne bih se slozio, ipak ima centarsut lijevom kao da rukom baca, jucer da je jedan od tih Demirovic zavrsio sad bi se o tome pricalo. Kad ima samopouzdanja ne moze mu parirati niko osim Alajbegovicadedo26 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 14:25On je profil igraca Bernardo Silva npr. Nije za njega da igra krilo, on je za mene vise AMF, sto je Mata bio u svoje vrijeme. Taj profil igraca ima slif za proturit loptu, sutirat, igrat inteligentno. S druge strane kad ih stavis na krilo, gusis ih jer nemaju oni tu brzinu potrebu da budu na krilu.
Ja imam osjecaj da Esmir treba prvenstveno poraditi na mentalnom planu. Ne pratim kako igra za PSV, ali cini mi se da mu treba jedna sezona da sazri, znaci trener koji mu vjeruje i koji mu je spreman dati slobode.
Tako je, ova varijabilnost gdje jednu utakmicu dribla i sutira a neku drugu samo dodaje prvom do sebe i ubacuje je sve do mentaliteta.
Najbolje neki osrednji klub u solidnoj ligi gdje nema pritiska od ispadanja ali ni ambicija za titulu gdje bas moze sazriti i pokazati sta zna
+1M1k3y je napisao/la: ↑27 mar 2026, 18:13Tako je, ova varijabilnost gdje jednu utakmicu dribla i sutira a neku drugu samo dodaje prvom do sebe i ubacuje je sve do mentaliteta.
Najbolje neki osrednji klub u solidnoj ligi gdje nema pritiska od ispadanja ali ni ambicija za titulu gdje bas moze sazriti i pokazati sta zna
Lako se on moze vratiti u PSV ako uspije u nekom drugom klubu, a jos bi vise sazrio tamo sigurno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bajraktarević je pretrčao skoro 15km na meču protiv Velsa ako je vjerovati podacima Nermina Bašića. Nevjerovatan podatak.
Bolest.
Ne vjerujem još za Bajraktarevića, strahota šta radi epizoda u PSVu..
-
signalidunapark
- Kontakt:
Ma MLS Esmir i PSV Esmir su dva različita igrača...Dobro su ga taktički stesali, ali vidi se da su ga otupili na kreativnom planu. Do prije pola godine je podvaljivao "tunele" i odigravao petom, a sad je pravo ziheraško krilo. Ne kažem da je to loše, ali treba tu i tamo otključati tu svoju ludost, koja nam je na kraju krajev donijela preokret u Zenici.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
120 minuta, nije to toliko čudno.
-
General505
- Kontakt:
Doktorat !!!
POVEDI NAS DOKTORE, KAKAV SAINT MAXI. NAJBOLJI SKILLER IGRA POD NASOM ZASTAVOM

koliko sam ponosan na ovog djecka 
Sta niskoZemksa uradi od njega, svaka cast. PSV pravi novog Robena
120 minuta protiv Velsa, 120 minuta protiv Italije. Igra u oba pravca, pogodjen penal za svjetsko.
Koliko je samo napredovao. Ovaj momak je igracina vec sada.
Koliko je samo napredovao. Ovaj momak je igracina vec sada.
Lopta je najvise kod njega bila u nogama, bio je odlican
Sin bosanski, najbolji igrac i najveci potencijal. Prekucao veceras, ide karta za Ameriku ali i za evropskog giganta, vidim ga u Engleskoj kako lomi kicme bekovima. Arso je za njega idealna stanica. Pokazi svima aBd kako se igra u Americi. 
Najbolji igrac vecerasnje utakmice
i najbolje ocjenjen
jos zabio gol za plasman na Mundijal
Odmah uz njega su Muharemovic i Katic

Odmah uz njega su Muharemovic i Katic
Odlicna partija...na stranu ona rambona. Nisam ocekivao ovoliko snage kod njega, u Velsu je izgledao sagoreno, veceras je imao nenormalan broj ponavljanja, i opet imao snage za dobre centarsuteve i na kraju precizan penal
Bravo Esko!
Bravo Esko!