Nista nam drukcije nije evo 30 godina ni od strane glavnog grada drzave kojoj pripadamo.Shategabri je napisao/la: ↑30 mar 2026, 10:59Jest, a sutra bi bilo, vidi Zagreb ni mukaet Krajini, vraćaj nas u Bosnu![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
1946-1987
- Shategabri
Znam, nažalost.leo1946 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 11:20Nista nam drukcije nije evo 30 godina ni od strane glavnog grada drzave kojoj pripadamo.Shategabri je napisao/la: ↑30 mar 2026, 10:59Jest, a sutra bi bilo, vidi Zagreb ni mukaet Krajini, vraćaj nas u Bosnu![]()
![]()
Ovo je država samo na papiru.
U realnosti, kao neki srednjovjekovni skup gradova-državica koji su u nekakvom labavom savezu.
Koševo Zapad
Pa možda zato što su nam uvalili Kantone, koji se tako i ponašaju kao neki grad-država-regija. Ne postoji unitarna centralna moć glavnog grada (Sarajevo), kao u ostalim državama, recimo Mađarska ili Češka, nego svako djeluje nekako samostalno, a svi imaju očekivanja od glavnog grada da reaguje. Sarajevo je na papiru glavni grad, u praksi apsolutno nigdje ne postoji.
-
Bundesliga
- Kontakt:
A kakve veze evo u ovom slučaju ima Sarajevo? Svaki kanton ima podružnice kad se radi o EP, i oni su zaduženi za te popravke. Misliš ako u Maglaju nestane struje, da će dolaziti ovi iz Sarajeva da popravljaju, hoće al u qrcu. Nisam uopšte fan odnosa Sarajeva prema ostalim dijelovima BiH, kako u smislu da su oni na nekom višem intelektualnom nivou (a nisu), tako i u ovom materijalnom. Ali u ovom slučaju je kriv sam sistem.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa tako razmišljaju ljudi iz ostalih dijelova BiH. Da im Sarajeva dolaze prave i popravljaju.
Karte za Merlina online nema šanse da se kupe. Pa ovakav red čekanja nije ni u opštini ponedeljkom.
Za 4 sata cu moci kupiti,hvala 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kolika je vjerovatnoća da se to sve rasproda u rekordnom roku? Jer i ja od jutros pokušavam al ne ide nikako..
Ma i Dino bi trebao nekoliko dana za redom da održi koncert. Mogli su pjevači i prije 20 godina puniti stadione i dvorane nekoliko dana u nizu, ali tada ljudi nisu imali para. Sada smo svi u Njemačkoj i imamo 40 maraka za bilo šta, otuda ovolika pomama za kratama repke, Čole, Dine itd...
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
40 maraka parter,70 maraka tribina,malo 
- napoleon72
- Kontakt:
Ma stavio je petak koncert, otvorio je mogucnost za subotu. Ne znam kakva je ovo ludnica, prije par mjeseci sam pisao kad su izasle karte za Colu, nevjerovatna pomama je za koncertima u zadnje vrijeme. Ja karte za Merlina 2015. kupio na Skenderiji 15ak dana prije koncerta bez ikakvih redova. Niko nije punio dvije arene zaredom. Sad ce ovaj ludjak napunit 2 Koseva u nizu, strasno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Samo valjda bude onda i taj drugi koncert.napoleon72 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 12:28Ma stavio je petak koncert, otvorio je mogucnost za subotu. Ne znam kakva je ovo ludnica, prije par mjeseci sam pisao kad su izasle karte za Colu, nevjerovatna pomama je za koncertima u zadnje vrijeme. Ja karte za Merlina 2015. kupio na Skenderiji 15ak dana prije koncerta bez ikakvih redova. Niko nije punio dvije arene zaredom. Sad ce ovaj ludjak napunit 2 Koseva u nizu, strasno.
4 sata cekanje 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mene će supruga odrobijat ako ne kupim ulaznice
-
19vendetta87
- Kontakt:
Koji je qrac ovim ljudima po komentarima sto prozivaju narod koji hoce da kupi kartu za koncert Merlina?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bolestan narod. Ti su najgori što sve negativno komentarišu na društvenim mrežema, portalima. Nezadovoljni svojim životima pa onda i druge loše komentarišu.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 12:38Koji je qrac ovim ljudima po komentarima sto prozivaju narod koji hoce da kupi kartu za koncert Merlina?
Zato sto ljudi vole srat za sve. Najveća balkanska zvijezda ikada puni Kosevo i oni seru jer ljudi žele da idu.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 12:38Koji je qrac ovim ljudima po komentarima sto prozivaju narod koji hoce da kupi kartu za koncert Merlina?
Svako sa svojim slobodnim vremenom i svojim novcem može raspolagati kako hoće.jasmin10 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 12:43Zato sto ljudi vole srat za sve. Najveća balkanska zvijezda ikada puni Kosevo i oni seru jer ljudi žele da idu.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 12:38Koji je qrac ovim ljudima po komentarima sto prozivaju narod koji hoce da kupi kartu za koncert Merlina?
Znaci bina ce biti smjestena na jugu,a ne na istoku kao sto je do sada bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.