31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
ZmajOdBosne33
- Kontakt:
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Ova utakmica se treba i mora igrati u Zenici, jer Sarajevo i atmosfera je izgubilo svu draz igranja tamo. Samo Zenica i ima da bude pakleno kao i uvijek.
Pa to sa Sušićem i jest jedan od razloga zašto se zamjerio igračima, Jer primadone nisu htjele da idu van Sarajeva. Teško iz Zenice doći u Bosnu.rishovski je napisao/la: ↑30 mar 2026, 13:18Uslovi u Zenici a i u kampu postoje... Jedina istina je da igrači ne žele da budu u Zenici. Dok je Sušić bio tada su kao bili uslovi i svi su mogli spavati u kampu,sad odjednom kao Butmir ima bolji teren... Kamp napravljen i projektovan da imaju sve za tih par dana sto im treba.Jedino nema Seje Brajlovića..
Ronaldo moze spavat u Zenici a naše zvijezde ne mogu..![]()
Reprezentacija kad igra u Sarajevu, atmosfera je kontinuirano nepostojeća. Prosto, Sarajevo ima duh za odigravanje utakmica sarajevskih klubova i tu je kraj svega.ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 13:23Ova utakmica se treba i mora igrati u Zenici, jer Sarajevo i atmosfera je izgubilo svu draz igranja tamo. Samo Zenica i ima da bude pakleno kao i uvijek.
Ima li jedna tema da neko ne ratuje, kakve veze stadioni imaju.
Sad je najbitnije da stanemo uz repku i da prođemo ako Bog da.

Sad je najbitnije da stanemo uz repku i da prođemo ako Bog da.
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Samo bez Tahirovica. Nakon one extra greske, samo jos gori moze biti. Nije trenutak da mu Barbarez podize samopuzdanje zbog povjerenja. Sve ima svoje granice.
Nisam fan Hadziahmetovica. Al, ako nista drugo, u formi je i sa vise iskustva. Onda Gigovic.
Nisam fan Hadziahmetovica. Al, ako nista drugo, u formi je i sa vise iskustva. Onda Gigovic.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ma uvije ista priča pred utakmicu, treba igrati na nekom drugom stadionu, kao da imamo bolje. Smarate s tim.
Smijesno mi je ovo ratovanje unutar drzave s temom ciji ce se stadion vise popljuvati. U Evropi su dobri stadioni vec prevazidjeni, vise to nije tema, isto kao s autocestama, ljudima je postalo normala imati autocestu, kod nas se radi 30 godina, otvori se par kilometara od toga pravimo desetodnevnu vijest, promijenis teren vijest. Kad su radili teren na Bp, o tome se pisalo sedmicama, a to treba da je nesto normalno, da ne spomenes nigdje, samo vidis uradjeno. Mi smo presisali sve rokove glede svega, davno smo trebali u drzavi imati jedan dobar stadion, a ne samo se svadjati, a svi u k.
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
E jeste retardirani pojedini,dan pred najvazniju utakmicu repke u zadnjih 13 godina vi pisete o stadionu,pa nemozemo nista sad promjenit,**** sve samo se svadjate kao karine neke,nadjete uvjek temu da se prepirete pojedini da zadovoljite svoj ego.
A sta ces kad ti dođe svaki put par likova i kenjaju o Bilinom i Zenici a boljih uslova i grada domaćina nemamo... Priča se o Sarajevu kao o nekoj metropoli a za 30 godina nista se nije napravilo i uvijek ista priča da repka treba igrati u Sa a stadiona ni na vidiku.Sheyi je napisao/la: ↑30 mar 2026, 13:35Smijesno mi je ovo ratovanje unutar drzave s temom ciji ce se stadion vise popljuvati. U Evropi su dobri stadioni vec prevazidjeni, vise to nije tema, isto kao s autocestama, ljudima je postalo normala imati autocestu, kod nas se radi 30 godina, otvori se par kilometara od toga pravimo desetodnevnu vijest, promijenis teren vijest. Kad su radili teren na Bp, o tome se pisalo sedmicama, a to treba da je nesto normalno, da ne spomenes nigdje, samo vidis uradjeno. Mi smo presisali sve rokove glede svega, davno smo trebali u drzavi imati jedan dobar stadion, a ne samo se svadjati, a svi u k.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Kaže danas, historijski dan za BH fudbal, prvu put u historiji upaljeno grijanje travnjakaSheyi je napisao/la: ↑30 mar 2026, 13:35Smijesno mi je ovo ratovanje unutar drzave s temom ciji ce se stadion vise popljuvati. U Evropi su dobri stadioni vec prevazidjeni, vise to nije tema, isto kao s autocestama, ljudima je postalo normala imati autocestu, kod nas se radi 30 godina, otvori se par kilometara od toga pravimo desetodnevnu vijest, promijenis teren vijest. Kad su radili teren na Bp, o tome se pisalo sedmicama, a to treba da je nesto normalno, da ne spomenes nigdje, samo vidis uradjeno. Mi smo presisali sve rokove glede svega, davno smo trebali u drzavi imati jedan dobar stadion, a ne samo se svadjati, a svi u k.
De ba ljudi dobro je to ovako. Nište ne diraj. Ove pede.rčine iz uglađene Evrope kada dođu u Zenicu i vide BP kontaju da su zaglavili u MAD MAX; gledaju kada će neko sa sabljom sa tribina utrčat
Sve je to dobro, ne diraj
-
MostarskaKotlina
- Kontakt:
I ne zaslužujemo bolje , dan pred najvažniju utakmicu rasprava gdje repka treba igrati , pravi ste papci
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Nabijem i vas i vašu raspravu,koristi se stadion,naši igraci ne treniraju i ne koriste uopste kad je reprezentativna pauza,odgađaju se utakmice I nadje se srat opet po nama.
Ma nabijem vas na tuki,ne treba vam ni dat da igrate više,eno vam Grbavica,Koševo,Rođeni pa snalazite se.
Nek halali normalan narod al nisam mogo izdržati više...
Ma nabijem vas na tuki,ne treba vam ni dat da igrate više,eno vam Grbavica,Koševo,Rođeni pa snalazite se.
Nek halali normalan narod al nisam mogo izdržati više...
Šuplja priča. Repka ostaje u Zenici i to je to. Igrači hoće Zenicu i tu sva priča završava.
Uostalom, Sarajevo nije moglo dat plac za nacionalni, a kamo li da renovira, čuj mene sagradi...
Uostalom, Sarajevo nije moglo dat plac za nacionalni, a kamo li da renovira, čuj mene sagradi...
Vukan i ostali cobani iz pc su mila majka kakvi smo mi sami sebi neprijatelji, a ovi iz SA ko da imaju u okviru svog grada Allianz Arenu i San Siro pa krenuli pljuvati po Zenici prije talijana i bilo kojeg stranog medija. Uzas!
Forza Bilino, forza Nicaze
Forza Bilino, forza Nicaze
Kakva crna uglađenost i Italija. Pa sve dole ispod Rima zapravo i dođe kao istočna europa. Kako vani tako i po mentalitetu ljudi. Ko je bio, znati će. Napulj pogotovo. Sicilija doslovno ciganluk na sve strane
Proveo sam tamo poslovno nešto malo više od 6 mjeseci. Daleko je to od Njemačke, Švice, Holandije i sl.
Proveo sam tamo poslovno nešto malo više od 6 mjeseci. Daleko je to od Njemačke, Švice, Holandije i sl.
Kad god mlada rekao igra na Grbavici iako tu ima igrača iz A tima na stadionu bude 2 do 3 navijača.aezakmi je napisao/la: ↑30 mar 2026, 13:26Reprezentacija kad igra u Sarajevu, atmosfera je kontinuirano nepostojeća. Prosto, Sarajevo ima duh za odigravanje utakmica sarajevskih klubova i tu je kraj svega.ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 13:23Ova utakmica se treba i mora igrati u Zenici, jer Sarajevo i atmosfera je izgubilo svu draz igranja tamo. Samo Zenica i ima da bude pakleno kao i uvijek.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Yebo vas stadion vise i Butmir i zabarska posla preko Skya, ako im se ne svidja nek ostave walkover i bjezite na San Siro igrajte.
Koji prvih 11 ide sutra? Citam da Gigovic ide umjesto Benje..
Koji prvih 11 ide sutra? Citam da Gigovic ide umjesto Benje..
Kome da se zahvalimo za smanjeni kapacitet? Fanatikosima?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Arnelv52, AshburtonG, CHR, DjaniTarik, Goalgetter, Jarodwest, jasmin10, Kaunas, MaroonBjelave, Proximic, signalidunapark, Sveti, tuzlanskinacin, zikerrz21 i 162 gosta.