Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Realno za Dinu mi je apsolutno svejedno, da mi pjeva u mahali gratis koncert opet bi mi bilo svejedno ali ne znam zašto ljudi imaju potrebu da govore drugima šta će i kako će za svoje pare i vrijeme.
Puno bolje
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jel se nekome smanjilo ovo vrijeme cekanja?
15.10.2013.
Evo i meni palo na 3 ipo sata.
Neko rece 70000 karti u prodaji puknut ce to danas sve.
15.10.2013.
Sa 40 minuta na 2 sata, pa onda odjednom na 30 minuta i konačno se stranica otvorila, ali se još uvijek ne može kupiti karta. 
- VensanKasel
- Kontakt:
Plus zato što je naš .jasmin10 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 12:43Zato sto ljudi vole srat za sve. Najveća balkanska zvijezda ikada puni Kosevo i oni seru jer ljudi žele da idu.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 12:38Koji je qrac ovim ljudima po komentarima sto prozivaju narod koji hoce da kupi kartu za koncert Merlina?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sat vremena držim prozor otvoren i evo još uvijek nije počela prodaja
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
19vendetta87
- Kontakt:
Plus zbog toga hoće da je besplatan koncert.VensanKasel je napisao/la: ↑30 mar 2026, 13:03Plus zato što je naš .jasmin10 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 12:43Zato sto ljudi vole srat za sve. Najveća balkanska zvijezda ikada puni Kosevo i oni seru jer ljudi žele da idu.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 12:38Koji je qrac ovim ljudima po komentarima sto prozivaju narod koji hoce da kupi kartu za koncert Merlina?
Nije problem platiti za koncert Prijovićke i Čole, ali za Dinu jeste, jer je naš i treba besplatno pjevati...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bas to. Ista stvar sa Jalom i Bubom.VensanKasel je napisao/la: ↑30 mar 2026, 13:03Plus zato što je naš .jasmin10 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 12:43Zato sto ljudi vole srat za sve. Najveća balkanska zvijezda ikada puni Kosevo i oni seru jer ljudi žele da idu.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 12:38Koji je qrac ovim ljudima po komentarima sto prozivaju narod koji hoce da kupi kartu za koncert Merlina?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- napoleon72
- Kontakt:
Vec idu komentari prepostenih bosnjaka "idite pijte kolu i slusajte Moja mala Zidovko".VensanKasel je napisao/la: ↑30 mar 2026, 13:03Plus zato što je naš .jasmin10 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 12:43Zato sto ljudi vole srat za sve. Najveća balkanska zvijezda ikada puni Kosevo i oni seru jer ljudi žele da idu.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 12:38Koji je qrac ovim ljudima po komentarima sto prozivaju narod koji hoce da kupi kartu za koncert Merlina?
Da hoce s tom otvorit koncert i umjesto pirotehnike kolu po bini prosipat.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- kraljttbvb
- Kontakt:
To je mac sa dvije ostrice.Shategabri je napisao/la: ↑30 mar 2026, 10:59Jest, a sutra bi bilo, vidi Zagreb ni mukaet Krajini, vraćaj nas u Bosnu![]()
Dobra je ideja da nas Hrvatska prisvoji (Hercegovinu, a ne vas ostale
Sa druge strane, bili bi gradjani drugog reda, kao trenutno povratnici u RS, pa i ne bi nesto puno dobili...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VivaLaStella
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 13:13Bas to. Ista stvar sa Jalom i Bubom.
pravda za mnoy
Jel neko uspio kupiti ulaznicu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Uspjeh se ne prasta, pogotovo ako je taj neko iz iste zemlje.
Unsko - sanska županija 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uspjeh otići na koncert
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.