Edin Džeko
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ja mislim da je Dzeko reagovao, jer kad je Dedic sjeo na pod zbog zamora misica Katic ili Muharemovic je izbio loptu prema autu da bi usao ljekarski tim, a onda Welsani nisu htjeli vratiti nam loptu pa je Dzekson se iznervirao.
Fair play je u pitanju, ako sam dobro skont'o
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Shategabri
Katić stao na loptu pri toj situaciji, a ono neko magare iz Velsa je krenulo da uzme loptu i onda je Katić nabio van.Beduin je napisao/la: ↑27 mar 2026, 12:00Ja mislim da je Dzeko reagovao, jer kad je Dedic sjeo na pod zbog zamora misica Katic ili Muharemovic je izbio loptu prema autu da bi usao ljekarski tim, a onda Welsani nisu htjeli vratiti nam loptu pa je Dzekson se iznervirao.
Fair play je u pitanju, ako sam dobro skont'o
I kad su izveli aut, nisu vratili loptu, pa je ljudina ustao da objasni Bellamyju neke stvari.
Koševo Zapad
tek sad vidim pudlicu tahirovića, muči nesrećo

Ide aBd na ljeto i do 160Since becoming independent, Bosnia and Herzegovina have played 285 official matches — and Edin Džeko featured in 155 of them, making up an incredible 54% of allgames
Gigant!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Tata izvuci prekosutra dvije čarolije
ne daj Bože neuspjeha sutra, ovo bi mogla biti zadnja službena utakmica za babu našeg 
Mislim da čak i u slučaju poraza, nije loš način da se oprosti. Dao je sve od sebe. Gore bi bilo da smo ispali od Walesa i igramo sutra prijateljsku protiv Sj. Irske. Ovako i dalje ima neka pozitivna nota čak i u slučaju poraza, cijeli tim ide uzlaznom putanjom i Edin im mora eventualno predati štafetu i dat mlađim momcima da nastave gradit ono što je započeto. Ovo dokle smo stigli u ovo kratko vrijeme je nevjerovatno, mi smo prije godinu i po gubili od Luksemburga dva puta, halo.
Možda ne bi bilo loše doduše neki oproštaj napravit na nekoj prijateljskoj ili u ligi nacija ga uvesti zadnji put.
Reko sam kad je dao gol neki dan pravit ćemo ga od blata kad se oprosti. Definitivno ga niko ne može zamijenit, ali optimističan sam, imamo potencijala u ofanzivnoj trećini.
Možda ne bi bilo loše doduše neki oproštaj napravit na nekoj prijateljskoj ili u ligi nacija ga uvesti zadnji put.
Reko sam kad je dao gol neki dan pravit ćemo ga od blata kad se oprosti. Definitivno ga niko ne može zamijenit, ali optimističan sam, imamo potencijala u ofanzivnoj trećini.
Haha kako im za stadion odogovori 
Ja psihicki nisam spreman da se on oprosti. Ne samo radi njega, vec je to na neki cudan nacin i pecat sumnji da vrijeme fakat prebrzo prolazi
naprijed rejal
Suđeno je da odigra svjetsko
Kaze daj da im zvizdimo na himnu
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znaci pocelo je vec, vidim i amra mu nesto stavila na instagramu, totalni me stid uhvati kad to vidim, ali hvala Allahu dragom da ovi mladi momci nisu takvi, protivnici se moraju postivati i sve je uredu ali sto ne volim ovo ulizivanje, znaci pred toliko vazan mec ti saljes neke prijateljske poruke protivniku a on te ne yebe ni jedan posto
Covjek apeluje na gospodsko ponasanje, sta je tu ulizivanje. Da ne pricamo o tome kako je zvizdanje himnoj kontraproduktivno i sa sportske strane jer ce se protivnik dodatno, sto bi Ciro rekao, galvanizirati.
Zna covjek da ce sutra svakakvih balvana doci, koji ce vjerovatno i zvizdati. Ne vidim sta je ovdje ulizivanje.ElAn10 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 16:23Znaci pocelo je vec, vidim i amra mu nesto stavila na instagramu, totalni me stid uhvati kad to vidim, ali hvala Allahu dragom da ovi mladi momci nisu takvi, protivnici se moraju postivati i sve je uredu ali sto ne volim ovo ulizivanje, znaci pred toliko vazan mec ti saljes neke prijateljske poruke protivniku a on te ne yebe ni jedan posto![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vidjeli smo što nas protivnici ne yebu, natjerali su Di Marca da se izvine za svoje ponašanje, danas se svi novinari iz Italije slikaju sa Džekom, njegove izjave na Italijanskom su završile na svim medijima, ali šta ćeš na ovom forumu uvijek moraš vodit bitku protiv debilnih mišljenja
-
ZmajOdBosne33
- Kontakt:
Babuka kad se oprosti, odmah mu mjesto u savezu dati i da je uz reprezentaciju uvijek. A sutra idemo ludilo napraviti u Zenici!