to je toDAVID VILLA je napisao/la:vjerovatno je tacno da su ga ubili,jedan terorista manje

Moderator/ica: insider
to je toDAVID VILLA je napisao/la:vjerovatno je tacno da su ga ubili,jedan terorista manje

adis.p je napisao/la:Evo i ja dos'o kuci....![]()
![]()
![]()
ma čudan ti je on lik ,sad vako sad nako ,na svim forumima je napiso "jedan idiot manje " i "jedan terorist manje "T-MAC je napisao/la:@KDN
zasto ti toliko branis amere ???
ak se smije znati...
zar nije Arsenala ,ma meni ne intersuje ni Osama ni ,zemljotres u Japanu ni ,Amerika ni niko ,jbt ihMaGiCa je napisao/la:Osama je bio navijac Reala. Prvo Franco, a onda OBL.
Znam da je papa Jovan Pavle II navijao za Barcelonu, a Osama za Real. Tako je i 1/2 finale LS 2002e najavljeno kao obracun klubova za koji navijaju papa i terorista.legenda reala je napisao/la:zar nije Arsenala ,ma meni ne intersuje ni Osama ni ,zemljotres u Japanu ni ,Amerika ni niko ,jbt ihMaGiCa je napisao/la:Osama je bio navijac Reala. Prvo Franco, a onda OBL.
ali Ameri su bagara samo taka
Mogu mislitiQUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
Tako je pitaru, kad bolje razmislim ja ne vjerujem ni da je uopšte postojao.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ja opet ne vjerujem da je ubijem
+1Bosco je napisao/la:Tako je pitaru, kad bolje razmislim ja ne vjerujem ni da je uopšte postojao.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ja opet ne vjerujem da je ubijem
Sta trebaEdin TM87 je napisao/la:Ljudi, hitno mi treba dobar matematicar koji zna logoritmirat da mi uradi neke zadatke koji ce bit na testu u srijedu!
Nadam se da ce se neko javit! Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.