+1TripleThreat je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:08Pa zar nije korektno onda da i oni sami informišu javnost, barem neposredno prije utakmice, o ovakvim stvarima?bhsport je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:06Zvanično na Facebooku KK Bosna:
Komentator Arena Sport BiH je tokom večerašnjeg prenosa utakmice Partizan – Bosna iznio neistinite i netačne informacije o razlozima izostanka Alfonsa Plummera.
Plummer je nekoliko dana ranije zadobio lakšu povredu skočnog zgloba, te njegov povratak na parket očekujemo vrlo brzo.
Smatramo ovakav pristup komentarora Arena Sport neprofesionalnim i štetnim, te apelujemo na odgovornost u javnom informisanju. Očekujemo od medija da informacije koje iznose budu tačne i provjerene, u skladu s profesionalnim standardima.
Mahalasi i lazni insajderi na aparatima.
Da su oni redovni u izvještavanju, ne bi ni bilo prostora glasinama onda.
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Don't believe the hype.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Miki veceras odlican
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa naravno da su trebali.Valjda je red u milionima masovnih medija danas obkaviti informacije o statusu nekog igraca.Jos napadaju ljude koji i jesu pogrijesili, al ti nista nisi iznio...TripleThreat je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:08Pa zar nije korektno onda da i oni sami informišu javnost, barem neposredno prije utakmice, o ovakvim stvarima?bhsport je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:06Zvanično na Facebooku KK Bosna:
Komentator Arena Sport BiH je tokom večerašnjeg prenosa utakmice Partizan – Bosna iznio neistinite i netačne informacije o razlozima izostanka Alfonsa Plummera.
Plummer je nekoliko dana ranije zadobio lakšu povredu skočnog zgloba, te njegov povratak na parket očekujemo vrlo brzo.
Smatramo ovakav pristup komentarora Arena Sport neprofesionalnim i štetnim, te apelujemo na odgovornost u javnom informisanju. Očekujemo od medija da informacije koje iznose budu tačne i provjerene, u skladu s profesionalnim standardima.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Ovo danas izgleda bas bas lose
To ti ne daje za pravo da iznosis netacne informacije u prijenosu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dubravku odmah udari na ego i ljutnju te napada odmah na ocito njegovu gresku i amaterski pr tokom citave sezone 
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 30 mar 2026, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ali odakle ovom informacija? Nasjeo brat na troll aba fb ili na osnovu rezultata? Kakav komad budale
ZELJEZNICAR 1921!
Komentatori arene se vec halalili s njim, flashscore ga vec smjestio u novi klub, on u toku utakmice objavljuje svoje hajlajtse iz Bosne na igu, a ja i pored svega toga trebam reci da je to sve glupost i da on nece otici? Nije se jednom desilo da se neevropski igraci vrate kuci zbog porodicnih problema ili nekih drugih razloga.
Nego, evo i Miralema konacno...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa i nije loše s obzirom da nedostaju Plummer,Atic,West, Lopez. Puno bolje nego u Sarajevu.
- VensanKasel
- Kontakt:
Tako meni prošle sezone izbacilo da je Goss prešao iz Olympiacosa u Partizan , zvanično .akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:05flashscore fakat stavio da igra za taj portorikanski klub
mamu li vam
nemate pametnijeg posla nego trolati ovaj napaceni narod
Kakvi debili , ja se baš obradovao ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Solidna partija za sad. Partizan bolji, ali vidi se da su ekipa za Euroligu
- PeppermintSA
- Kontakt:
Pa lijepo sam napisao demantij, da ipak nije prodan. Šta je nerazumljivo?DirkNowitzki je napisao/la: ↑30 mar 2026, 21:47Ili je prodan ili nije sta je sad?
Plummeru je zglob povrijedjen.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Ne znam meni izgleda ovo kao laksi trening mada nisam ocekivai nesto osim energije da bude…..bordobijeli je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:20Pa i nije loše s obzirom da nedostaju Plummer,Atic,West, Lopez. Puno bolje nego u Sarajevu.
ovdje danas nema ko dato doprinos, halilovic je svoje isporucio
Zadnja izmjena: DjaniTarik, dana/u 30 mar 2026, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Uzimajuci u obzir da Partizan ima budzet od 27 mil. eura naravno da nije lose. Pogledat samo roster te ekipe i sve je jasno. Nerealno je ocekivati bolji rezultat. Nema se sta momcima za danasnju predstavu sta zamjeriti.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Bukvalno jedna-dvije rečenice da urednik profila društvenih mreža napiše, još je eto očito situacija stara par dana. I ovo nije prvi put, i oko ostalih igrača se često šutilo pa se tek na samoj utakmici saznaje da neko nije u sastavu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:15Pa naravno da su trebali.Valjda je red u milionima masovnih medija danas obkaviti informacije o statusu nekog igraca.Jos napadaju ljude koji i jesu pogrijesili, al ti nista nisi iznio...TripleThreat je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:08Pa zar nije korektno onda da i oni sami informišu javnost, barem neposredno prije utakmice, o ovakvim stvarima?bhsport je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:06Zvanično na Facebooku KK Bosna:
"Your favorite player's favorite player" - MB
Sjeti se afere oko Muse kada je Beciragic rekao da je odmorio a on dao da je imao operaciju.TripleThreat je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:08Pa zar nije korektno onda da i oni sami informišu javnost, barem neposredno prije utakmice, o ovakvim stvarima?bhsport je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:06Zvanično na Facebooku KK Bosna:
Nista cudno u našem sportu. Neko lupi na forumu pa glupan to objavi u prenosu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Triple To ti kazem.Apsolutno je neprihvatljivo da u danasnjoj eri ne napises neki izvjestaj o povredama pred tekmu.
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Nije Bosna toliko losa veceras, naprosto je Partizan puno bolja ekipa i to je to. Oni su manje vise u najboljoj formi u Euroligi.
Ne znam stvarno kakva ste imali ocekivanja od vecerasnje utakmice.
Ne znam stvarno kakva ste imali ocekivanja od vecerasnje utakmice.
Šalic je retard