Ma realno sami smo se upucali u sto i jednoj siruaciji. Imali smo taj kvalitet jedno vrijeme, ali nije bilo kolektivnog pobjedničkog mentaliteta, čak i kad smo bili najjači.Sveti je napisao/la: ↑30 mar 2026, 23:28Stvarno smo qrceve srece bili u nekim stvarima. Naravno u dosta situacija smo se u tim gownima nasli svojim krivicama, ali kako kazes repka zvana "zamalo". Yebote odemo u baraz dvaput i dvaput izvucemo yebeni portugalsignalidunapark je napisao/la: ↑30 mar 2026, 23:22Ma bježi ba, traume za čitav život.DamirT je napisao/la: ↑30 mar 2026, 23:18Sto ce tice prvog baraza sa Portugalom i Nigerije, ja se cudim kako mi je u tim nocima televizor prezivio uopste. Kad se sjetim stative Dzeke u zadnjem napadu sa Nigerijom i ofsajda naravno, a onih precki i stativa u barazu da ne spominjem. Tad smo makar jednu pobjedu zasluzili protiv Portugala...
Reprezentacija zvana "zamalo".
Ta Ćirina generacija, da je izvukla bilo koga osim tog monstruoznog Portugala, bi ko iz pič.ke otišla na SP.
Da smo s pokojnim Ćirom otišli 2010 u Južnu Afriku, štošta bi bilo drugačije. Gradila bi se reprezentacija na uspjehu, a ne na grču u kojem nam je "propala" generacija. Nigerija je bila breaking point, i 12 godina idemo nizbrdo.
Zato me ovi novi klinci ohrabruju i kod njih vidim taj neki manjak straha i neku sigurnost koja nije lažna. Recimo kod Pjanića, Spahe pa i Edina to nikada nisam osjetio.