nismo ,al uvijek smo se postovalii i nismo dali na svoj grad i na svoje komsije..na derbiju jedni protiv drugih ,al cim neko dodze od velike cetvorke il nbt bilo koga odmah smo zajednoo i brate ne treba zaboraviti da su ti ljudi ubili tvog sugradzanina nbt sto je bio pitar(govorim to za ove sto podrzavaju siroki i)...a sad su dosle nove generacije pa oni znaju najbolje..elSaik je napisao/la:To je drugo. Željo i Sarajevo su gradski rivali i logično je da se ne podupiru. Ulizivanje mi se ne sviđa i jeste žalosno, ali podupiranje mi ne smeta, jer se realno Željovci i pitari nikada i nisu voljeli, ali ove prekonoćne ljubavne scene između robije, fukara i drugih, su degutantne.mma_hz je napisao/la:A pogledaj temu sirokog i vase navijace kako podrzavaju siroki da nas prestignu i kako cestitaju na pobjedi u zvorniku ii kako ce oni na derbiju dobiti itd itd..jel to zalosno..tm-ovac iz mase je napisao/la:Al mi je najveća žalost u svemu kad navijači Čelika i Slobode idu na Borčevu temu i pišu postove tipa: " mi smo svoje uradili, na vama je red ", " izvuklli smo Želji bodove, sad imate prednost, nemojte je izgubit " ...
ŽALOSNO !!!
Ugl ja sam to negdje i napisao ja zelim da Zeljo osvoji titulu kad vec ne moze moje Sarajevo i stojim iza toga!!