Ljudi moraju shvatiti da nas vezni red ne postoji, ali bukvalno.
I opet pitam kako sakašdatiganatreskam prodje ovo po sred Italije? Znas li uopste ko su ovdje vezni u sakašdatiganatreskam reprezentaciji? I kako dobise Talijane sa vezom Jorginho, Tonali, Verrati, Barella koji su 9 mjeseci prije toga postali europski prvaci?
Porediti makedonski i ovaj luzerski mentalitet.
Dobro.
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 31 mar 2026, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
Italija 70-30% favorit, bez obzira što igramo kući. Ne znam šta se treba desiti, pa da uzmemo sutra.
Svejedno pritisak me već ubija, pitam se kako odraditi sutra radni dan, a da ne popušim otkaz, stres već raznosi.
Da je dvomeč u pitanju, možda bi imalo smisla davati neke procente.. ovako, 90 minuta (ne želim razmišljati o produžecima ), njih 11, nas 11.. apsolutno sve je moguće. Najmanji detalj može promjeniti kompletan ishod. Neka daju sve od sebe, što znamo da hoće i mislim da imamo se realno čemu nadati
I opet pitam kako sakasdatiganatreskam prodje ovo po sred Italije? Znas li uopste ko su ovdje vezni u sakasdatiganatreskam reprezentaciji? I kako dobise Talijane sa vezom Jorginho, Tonali, Verrati, Barella koji su 9 mjeseci prije toga postali europski prvaci?
Pun mi k tih teorija zavjera, da je tako ne bi propustili zadnja dva mundijala na onakav nacin
sjecam se i one price pred baraz za SP 2014, kad smo se mi plasirali direktno, kazu nece FIFA dozvoliti da Ronaldo ili Ibrahimovic propuste SP, kad na kraju spojise Portugal i Svedsku u barazu
Italija bi isla na Portugal da je prosla Makedonce.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
I opet pitam kako sakašdatiganatreskam prodje ovo po sred Italije? Znas li uopste ko su ovdje vezni u sakašdatiganatreskam reprezentaciji? I kako dobise Talijane sa vezom Jorginho, Tonali, Verrati, Barella koji su 9 mjeseci prije toga postali europski prvaci?
De ba Aki, idi spavaj, sta dizes euforiju bezveze. Nije davno bilo kad si pisao da ne sjecas kad si je zadnji put osjecao zbog neke utakmice nase repke u fudbalu.
Ma takva utakmica se desi jednom u 10 godina, k'o Celtic birvaktile kad je Barcu dobio.
Pretpostavljam da su Makedonci se povukli u bunker, cim su Talijani cak 32 udarca uputili, a Makedonoci samo 4, i vidi cuda, frljoka u zadnjim minutama zavrsi Donnarummi iza leđa.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎