Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Kako ces mu otici kad je umro 2007.godine boktejebo glupi
- VensanKasel
- Kontakt:
JayCatwright je napisao/la: ↑30 mar 2026, 23:06Kako ces mu otici kad je umro 2007.godine boktejebo glupi
Iznevjerovao Bilje mi ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
JayCatwright je napisao/la: ↑30 mar 2026, 23:06Kako ces mu otici kad je umro 2007.godine boktejebo glupi
Vjerovatno je lik na to i mislio samo je pokusao iskoristiti crni humor. Sta ste se nalozili kao zadnji levati. 
Nedavno sam bio na koncertu Dine Merlina iako ga baš ne šmekam čim otvori usta mimo pjevanja.Show i kvalitet je vrhunski ali imam dojam da oni u parteru ne dozive pravi kvaliteta koncerta
Učestovao u obje. U prvoj išao alat i mašine, dok je u ložioničkoj bilo likova koji su tražili antikvitete i uvijek se brzo proda. Malo prije rušenja pijace i gradnje Merkatora moralo se ukloniti i štandovi sa garderobom koja je u to vrijeme sasvim pristojno izgledalo.
Hoćemo li sad do Merkura na Otoci i štancanju CDova za PS, kao i ugradnju čipova ili ćemo do Stupa, kada se nedjeljom prodavala kola, koja su prije toga kupljena u Kiseljaku
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Najbolji koncert je tifa 96
- AshburtonG
- Kontakt:
idi u qrcJayCatwright je napisao/la: ↑30 mar 2026, 23:06Kako ces mu otici kad je umro 2007.godine boktejebo glupi
Daj Čolu 01.08. na Hasetu da se obori i ovaj Merlinov vjerovatni rekord za 24 sata. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sta cu ti ja kad ne kontas ironiju.
Mlad si, naucit ces
Naleti lik ko zadnji levat.
Sta cu mu ja kad ne moze skontati crni humor...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
sljivo je napisao/la: ↑30 mar 2026, 21:50
Ne znam kad se gradilo... evo čitam radon plaza je izgrađena 2006, znači jedno 2000 da je počelo. To je tu negdje.
Još se sjećam nekih zanimljivih stvari, recimo da je sad kod parkinga gdje scc bila buvlja pijaca, koja je kasnije prešla dole na socijalno. Kasnije je tale, ispred scc, to mozda oko 2002, 03... recimo, dole na pofalicima gdje je sad džambo, iza, u onim magacinima se, iza rata, mozda 96, 97 djelila neka pomoć, paketi hrane, da li sda je to organizovala ne mogu se sjetiti, pjevo omar mjesečarI sjećam se ko treba da krene prvi voz iza rata sa zeljeznicke, mi isli da se kačimo na njeg, ono jedan ili dva vagona, neka starudija... joj da se to moglo uslikati
Meni je tad krivo bilo sto ne odoh na njegov koncert.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 19:34kakav bi ti tek dozivljaj vezano za to bio da si otisao na koncert Proeskog 2006. u Skenderiji
evo gledam slike ljudi koji cekaju u redu za karte i tacno samo po facama pojedinaca mogu procijeniti ko ce od njih pokusati preprodavati kartu![]()
Tesko da ce neko nadmašiti vokalne sposobnosti.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- akisarajevo92
- Kontakt:
Razvalio Moj Dilbere, probali su mnogi nakon njega, ali ni blizuDerdiyok je napisao/la: ↑31 mar 2026, 02:24Meni je tad krivo bilo sto ne odoh na njegov koncert.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 19:34kakav bi ti tek dozivljaj vezano za to bio da si otisao na koncert Proeskog 2006. u Skenderiji
evo gledam slike ljudi koji cekaju u redu za karte i tacno samo po facama pojedinaca mogu procijeniti ko ce od njih pokusati preprodavati kartu![]()
Tesko da ce neko nadmašiti vokalne sposobnosti.
Imao je bas veliki potencijal, steta sto je snimao uglavnom pjesmice za tinejdzerke, kad je poceo ozbiljnije desilo se sta se desilo
Don't believe the hype.
Bio sam na koncertu Colonie u Skenderiji... Priznajem.
Indrira przila. 2000-tih
Indrira przila. 2000-tih
Kolonija vraca u mladost. Ljetovanje...
Svaki kafic ovo svirao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.