FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ofira se samo
- BiHSportman
- Kontakt:
Ode Mirvic. Pitanje je vremena. **** nas onaj ko nas napravi, a “legendama” J*** sve.
- dubioza144
- Kontakt:
Gdje ce nije jos ni doso
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
???BiHSportman je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:22Ode Mirvic. Pitanje je vremena. **** nas onaj ko nas napravi, a “legendama” **** sve.
- BiHSportman
- Kontakt:
Nije provjereno, ali znate šta se sve radilo. Savi Miloševiću rekao, 10. hiljada eura cifra za platu ( nije to taj iznos ), a onda ovi nazvali iz kluba Miloševića bez njegovog znanja i rekli moramo ti smanjit na 7, a onda Savo nazvao Mirvića i on mu rekao ovaj ugovor što smo se mi dogovorili će i biti. Ovi pokušali sebi uzimat tih nekoliko hiljada. Nije provjereno, ali ovaj čovjek što mi je rekao ne baca bombe.
Mirvić je jučer na Facebooku postavio profilnu sliku, pa sliku pozadine sve u Željinim sikbolima. Ne vjerujem da bi to radio ako se povlači.
- BiHSportman
- Kontakt:
-
GavranBeli
- Kontakt:
Frajer preuzeo klub nije se jos pojavio. I onda moramo citati ove gluposti neko htio uzimati 3 hiljade od plate Save Milosevica ko da je buvljak.
Na ovom forumu više Željinih dušmana nego na forumu FK Sarajevo.
- BiHSportman
- Kontakt:
Pa eto. Vi vjerujte da je sve bajno i da niko ne želi ništa uzeti, a mi se raspadamo i zamalo se nismo ugasili 2021. Ne kao da je buvljak nego su to i napravili od Želje ovi “vojnici kluba”.
-
TvrtkoPrvi
- Kontakt:
Logicno da je laz... Uživajte par dana uz repku nemojte slušati Mahalske
-
GavranBeli
- Kontakt:
Epitet vojnici kluba samo dolazi od bolesnih lobotomaca. Ne treba vise ni rijec napisati o tome.
- gegenpressing
- Kontakt:
Pa pozdravi tog što ti je rekao.
Brohra ribo se...
Istina poslije su jedan drugom psovali.BiHSportman je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:48Nije provjereno, ali znate šta se sve radilo. Savi Miloševiću rekao, 10. hiljada eura cifra za platu ( nije to taj iznos ), a onda ovi nazvali iz kluba Miloševića bez njegovog znanja i rekli moramo ti smanjit na 7, a onda Savo nazvao Mirvića i on mu rekao ovaj ugovor što smo se mi dogovorili će i biti. Ovi pokušali sebi uzimat tih nekoliko hiljada. Nije provjereno, ali ovaj čovjek što mi je rekao ne baca bombe.
Fk Željezničar.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Korora dao dva za u-17 reprezentaciju kao kapiten.
- BiHSportman
- Kontakt:
E ****. Objavim nešto što mi je neko prenijeo i odma neka sprdanja, a mi ispadamo iz lige i nikad gori. Statut nam nije usvojen. Nadam se svim srcem da ovo nije istina, ali znajući na šta su pojedini ljudi spremni ne bi se čudio.Pablo11 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 14:00Istina poslije su jedan drugom psovali.BiHSportman je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:48Nije provjereno, ali znate šta se sve radilo. Savi Miloševiću rekao, 10. hiljada eura cifra za platu ( nije to taj iznos ), a onda ovi nazvali iz kluba Miloševića bez njegovog znanja i rekli moramo ti smanjit na 7, a onda Savo nazvao Mirvića i on mu rekao ovaj ugovor što smo se mi dogovorili će i biti. Ovi pokušali sebi uzimat tih nekoliko hiljada. Nije provjereno, ali ovaj čovjek što mi je rekao ne baca bombe.![]()
Iduci put zadrzi za sebe. Nama ce biti lakse.BiHSportman je napisao/la: ↑30 mar 2026, 19:14E ****. Objavim nešto što mi je neko prenijeo i odma neka sprdanja, a mi ispadamo iz lige i nikad gori. Statut nam nije usvojen. Nadam se svim srcem da ovo nije istina, ali znajući na šta su pojedini ljudi spremni ne bi se čudio.Pablo11 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 14:00Istina poslije su jedan drugom psovali.BiHSportman je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:48Nije provjereno, ali znate šta se sve radilo. Savi Miloševiću rekao, 10. hiljada eura cifra za platu ( nije to taj iznos ), a onda ovi nazvali iz kluba Miloševića bez njegovog znanja i rekli moramo ti smanjit na 7, a onda Savo nazvao Mirvića i on mu rekao ovaj ugovor što smo se mi dogovorili će i biti. Ovi pokušali sebi uzimat tih nekoliko hiljada. Nije provjereno, ali ovaj čovjek što mi je rekao ne baca bombe.![]()
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa zar sam ne mozes povezati da je ovo supljak teski. Ne znam jel tebi stvarno ovo lici na neku istinu?BiHSportman je napisao/la: ↑30 mar 2026, 19:14E ****. Objavim nešto što mi je neko prenijeo i odma neka sprdanja, a mi ispadamo iz lige i nikad gori. Statut nam nije usvojen. Nadam se svim srcem da ovo nije istina, ali znajući na šta su pojedini ljudi spremni ne bi se čudio.Pablo11 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 14:00Istina poslije su jedan drugom psovali.BiHSportman je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:48Nije provjereno, ali znate šta se sve radilo. Savi Miloševiću rekao, 10. hiljada eura cifra za platu ( nije to taj iznos ), a onda ovi nazvali iz kluba Miloševića bez njegovog znanja i rekli moramo ti smanjit na 7, a onda Savo nazvao Mirvića i on mu rekao ovaj ugovor što smo se mi dogovorili će i biti. Ovi pokušali sebi uzimat tih nekoliko hiljada. Nije provjereno, ali ovaj čovjek što mi je rekao ne baca bombe.![]()
Fk Željezničar.
Cuj nikad gori i pred ispadanjem, a prije par sezona se jedva izvukli od ispadanja (pod vodstvom ljudi za koje vjerovatno trenutno botujes protiv investitora i svega sto se desava u klubu posljednjih par mjeseci)BiHSportman je napisao/la: ↑30 mar 2026, 19:14E ****. Objavim nešto što mi je neko prenijeo i odma neka sprdanja, a mi ispadamo iz lige i nikad gori. Statut nam nije usvojen. Nadam se svim srcem da ovo nije istina, ali znajući na šta su pojedini ljudi spremni ne bi se čudio.Pablo11 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 14:00Istina poslije su jedan drugom psovali.BiHSportman je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:48Nije provjereno, ali znate šta se sve radilo. Savi Miloševiću rekao, 10. hiljada eura cifra za platu ( nije to taj iznos ), a onda ovi nazvali iz kluba Miloševića bez njegovog znanja i rekli moramo ti smanjit na 7, a onda Savo nazvao Mirvića i on mu rekao ovaj ugovor što smo se mi dogovorili će i biti. Ovi pokušali sebi uzimat tih nekoliko hiljada. Nije provjereno, ali ovaj čovjek što mi je rekao ne baca bombe.![]()
Pa brate ti si u zadnjih 15 utakmica protiv premijerligasa pobijedio 2 utakmice. I to 2 puta protiv najgore ekipe u ligi od koje si ujedno i izgubio u tih 15 utakmica. Ovo jest gore nego prije 2 sezone tad se bar nisi brukao na grbavici sad te Rudar Prijedor raznese 0-3 kod kuce a bogami moglo je i vise . Ali ne smije se nista pisati protiv vrhovnog poglavice . Eno covjek se jos toliko obrukao po drustvenim mrezama da je sve pobrisao sta je imao. I jos kae zeljine legende ga zeznule pa on je doveo brkovica da radi sta hoce koji u klubu nije bio godinama i sav uspjeh je zapravo postigao zbog Amara Osima koji je modernim navijacima persona non grante .V3rtigo je napisao/la: ↑31 mar 2026, 08:39Cuj nikad gori i pred ispadanjem, a prije par sezona se jedva izvukli od ispadanja (pod vodstvom ljudi za koje vjerovatno trenutno botujes protiv investitora i svega sto se desava u klubu posljednjih par mjeseci)BiHSportman je napisao/la: ↑30 mar 2026, 19:14E ****. Objavim nešto što mi je neko prenijeo i odma neka sprdanja, a mi ispadamo iz lige i nikad gori. Statut nam nije usvojen. Nadam se svim srcem da ovo nije istina, ali znajući na šta su pojedini ljudi spremni ne bi se čudio.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.