ko su ovi pokemoni, samo za ovog zadnjeg levata znambaboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 10:47Scalvini, Caprile, Coppola, Cambiaghi i Scammaca na tribinama za Italiju.
coppola jel to onaj što je Kuma režirao
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
ko su ovi pokemoni, samo za ovog zadnjeg levata znambaboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 10:47Scalvini, Caprile, Coppola, Cambiaghi i Scammaca na tribinama za Italiju.
Bratic muArvid je napisao/la: ↑31 mar 2026, 10:56ko su ovi pokemoni, samo za ovog zadnjeg levata znambaboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 10:47Scalvini, Caprile, Coppola, Cambiaghi i Scammaca na tribinama za Italiju.
coppola jel to onaj što je Kuma režirao
Ma kakvi oni lafo provociraju a pojedose damu svoja.....zamisli mrzis drzavu u kojoj zivis, gdje ces vecu kaznu
invincible1921 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 11:18Ma kakvi oni lafo provociraju a pojedose damu svoja.....zamisli mrzis drzavu u kojoj zivis, gdje ces vecu kaznu
Na ono od jucer dodacu i jedan s Esmirom nek gori sveJayCatwright je napisao/la: ↑31 mar 2026, 11:18
Iako ne vjerujem da dobijamo isplati se ovdje staviti jednu joju na nas pa kud puklo. Kvota raste iz sata u sat
Hrvati su ipak manje napaćeni i emocionalni od Bošnji. Plus imaju puno više iskustva i velikih utakmica u fudbalu i svim sportovima. Odmah prvi Mundijal i 3 mjesto na svijetu. Mentalno si jači i čvršći nakon svega toga.Amarinho je napisao/la: ↑31 mar 2026, 10:17
Hvala jarane. Bas sam pomislio neki dan, da sam igrom slucaja Hrvat zivot bi mi bio skracen za 20 godina do sad. Sjecam se evo ovog zadnje EP i vase utakmice protiv Italije gdje sudija pustio da se igra 500 minuta. Prije toga Modric fuli penal ali da 30 sekundi poslje toga gol. Kako vas to ne dotuce boze sacuvaj.
I pokusaj ignorisat ostale pacijente. (Vecina njih ljetuje u Makarskoj ili su sezonski radnici ma da su preskupi sad su to Nepalci) Ubijedjen ce mo skontat jedan dan da to ne vodi nicemu. Sretno i vama na SP.
Ja sam medju rijetkim kojima je zao Demirovica.
Ne podcjenjuju nas, realno ljudi imaju jače igrače od nas na svim pozicijama. Ono slavlje dimarca je bilo skroz neprofesionalno i debilno. Ali uglavnom više ovi imaju šanse da odu na sp nego mi.. Imamo teren a izgubiti na svom terenu za odlazak na sp nebitno protiv koje reprezentacije je užas. Sretno nam
Trenutno korisnika/ca: Confiance, InatSilniBosanski, mire96, Proximic, SanaBosna, stokastoka23 i 79 gostiju.