Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Sta ovo kad udjes uzet kartu samo bijelo bez mape stadiona 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Uh, kakva stvar. Dva Bosanca

- OldTownDistrict
- Kontakt:
Dobar ovaj MAlemGA. Pravi presidente i cista inteligencija, za glasat.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Italija odgađa plan zatvaranja termoelektrana za više od decenije.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ne znam napamet imas sve skicirano tu pise koji je koji sektor jutros je proradilo. Cini mi se da je to sredisnji dio al nisam siguran.
15.10.2013.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa jesu li planule karte vec? Ne bi me iznenadilo da su kretenoidi pauzirali prodaju tokom noci, kad je manje ljudi bilo u cekaonici.
Ja sam par puta dolazio na pola sata cekanja i onda samo povecava.
Kod mene otvori prikaz stadion, tribina i mjesta koja su dostupna/nedostupna. Ima kompletan prikaz.AshburtonG je napisao/la: ↑31 mar 2026, 10:19Pa jesu li planule karte vec? Ne bi me iznenadilo da su kretenoidi pauzirali prodaju tokom noci, kad je manje ljudi bilo u cekaonici.
Ja sam par puta dolazio na pola sata cekanja i onda samo povecava.![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Malo je glupo, ali ako ne pokažeš aktivnost na tom prozoru čekanja ili dok si unutra svakih minut-dva, automatski te kikuje nazad u čekaonicu ili ti poveća vrijeme čekanja u čekaonici.AshburtonG je napisao/la: ↑31 mar 2026, 10:19Ja sam par puta dolazio na pola sata cekanja i onda samo povecava.![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ja jutros uzeo, pola sata bilo cekanja. Upravu je @baboedindzeko, najbolje da ostanes u prozoru i ne izlazis dok si u redu jer te iz nekog razloga posalje nazad na kraj reda kad izadjes.Dindin je napisao/la: ↑31 mar 2026, 10:24Kod mene otvori prikaz stadion, tribina i mjesta koja su dostupna/nedostupna. Ima kompletan prikaz.AshburtonG je napisao/la: ↑31 mar 2026, 10:19Pa jesu li planule karte vec? Ne bi me iznenadilo da su kretenoidi pauzirali prodaju tokom noci, kad je manje ljudi bilo u cekaonici.
Ja sam par puta dolazio na pola sata cekanja i onda samo povecava.![]()
15.10.2013.
- AshburtonG
- Kontakt:
a evo bio sam usao i onda mi na poslu dodjose ove glupe radnice i kad sam izabrao konacno karte me izbaci ahahhahah
Adriaticket ba 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Cist primjer kako se Zidovi i Ameri mogu usrati u zivot dobrom dijelu svjetske populacije radi svojih sebicnih ciljeva. Zbog toga i jesu na vrhu svjetske hijerarhije.Asteriks je napisao/la: ↑31 mar 2026, 09:06Bangladeš ima zaliha nafte svega nekoliko sedmica, dijelovi jugoistočne Azije imaju zalihe za max dva mjeseca. Pa dijelovi Afrike doživljavaju ozbiljne nestašice, kao i Australija i Novi Zeland.
U Švabiji, cijene dizela rastu u nebo, a sva veća dostavna vozila idu na dizel.
- AshburtonG
- Kontakt:
Uspio sam na kraju uzeti na 4 ulaznice i to na dva puta. Izbaci mi dostupna mjesta i onda kad kliknem kao nema. Refreshujem i onda mi izbaci totalno neka druga mjesta, uglavnom pojedinacna. Na kraju uzmem tamo na pri kraju istoka, kontam da ce bit tu dobar pogled na sve tribine i parter.
Ali ovaj ciganluk sa prodajom se treba izucavat. Nevjerovatan propust.
Zbog želje za manjom provizijom i većim profitom, odličili su zaobići kupikartu, ili entrio ili bilo ko od postojećih pro sistema za ove karte, i napraviti novi servis, bez testa, bez QA. To samo kod nas ima, ta glad za markom. Nije to propust, to je jednostavno pohlepa koja će uvijek biti tu, dok ne školujemo dobar procenat stanovništa (bar srednjoškolsko obrazovanje)AshburtonG je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:39Uspio sam na kraju uzeti na 4 ulaznice i to na dva puta. Izbaci mi dostupna mjesta i onda kad kliknem kao nema. Refreshujem i onda mi izbaci totalno neka druga mjesta, uglavnom pojedinacna. Na kraju uzmem tamo na pri kraju istoka, kontam da ce bit tu dobar pogled na sve tribine i parter.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja se nakacio na VPN i spojio s nekim serverom u BiH i onda je proradilo. Usao sam nakon toga vise puta direktno na stranicu, dok sam paralelno bez VPNa na telefonu i dalje imao mnogo duzi queue.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 10:42Malo je glupo, ali ako ne pokažeš aktivnost na tom prozoru čekanja ili dok si unutra svakih minut-dva, automatski te kikuje nazad u čekaonicu ili ti poveća vrijeme čekanja u čekaonici.AshburtonG je napisao/la: ↑31 mar 2026, 10:19Ja sam par puta dolazio na pola sata cekanja i onda samo povecava.![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Ipak govorimo o Merlinu, svi znaju koliko mu je svaki fening drag. Za Colu mnogo bolji sajt za kupovinu ulaznica, doduse tamo su se pokazali drugi problemi u organizaciji. Ne znam ko je prije organizovao slicne evente al ne sjecam se da je ovoliko propusta bilo. Tipa tamo u periodu od 2010. do korone, svaki koncert je bio 100 puta bolji organizacijski.denimen99 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 14:02Zbog želje za manjom provizijom i većim profitom, odličili su zaobići kupikartu, ili entrio ili bilo ko od postojećih pro sistema za ove karte, i napraviti novi servis, bez testa, bez QA. To samo kod nas ima, ta glad za markom. Nije to propust, to je jednostavno pohlepa koja će uvijek biti tu, dok ne školujemo dobar procenat stanovništa (bar srednjoškolsko obrazovanje)AshburtonG je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:39Uspio sam na kraju uzeti na 4 ulaznice i to na dva puta. Izbaci mi dostupna mjesta i onda kad kliknem kao nema. Refreshujem i onda mi izbaci totalno neka druga mjesta, uglavnom pojedinacna. Na kraju uzmem tamo na pri kraju istoka, kontam da ce bit tu dobar pogled na sve tribine i parter.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Mislim da je otvoren upravo da se izbjegnu guzve jer na tim sajtovima se prodaje i desetine drugih koncerata,ali eto na kraju je jos gore ispalo.
I nije realno spominjati Čoline koncerte,tamo navala nije bila ni 5% ovoga sa Merlinom.
I nije realno spominjati Čoline koncerte,tamo navala nije bila ni 5% ovoga sa Merlinom.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Svijetu je poznato ko je osovina zla, ali se ćutke prelazilo preko toga.dscile je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:04Cist primjer kako se Zidovi i Ameri mogu usrati u zivot dobrom dijelu svjetske populacije radi svojih sebicnih ciljeva. Zbog toga i jesu na vrhu svjetske hijerarhije.Asteriks je napisao/la: ↑31 mar 2026, 09:06Bangladeš ima zaliha nafte svega nekoliko sedmica, dijelovi jugoistočne Azije imaju zalihe za max dva mjeseca. Pa dijelovi Afrike doživljavaju ozbiljne nestašice, kao i Australija i Novi Zeland.
U Švabiji, cijene dizela rastu u nebo, a sva veća dostavna vozila idu na dizel.
Ipak, evo Europa se lagano budi. Recimo odbila ih je Poljska, tačnije da pošalje sisteme Patriot. Onda Francuska, tj. odbila dopustiti američkim i savezničkim avionima prelet preko njene teritorije. Zatim odbijenice od Italije, ranije Španija, dok Njemačka i Britanija kažu to nije njihov rat.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 11 gostiju.